Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Hande Kazanova 2016 Ağustos Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Hande Kazanova 2016 Ağustos Burç Yorumları


    Koç Burcu:

    Ağustos ayında aşk hayatınız tavan yapabilir sevgili Koçlar. Sevmek ve sevilmek ihtiyacınızın arttığını görecek hayatınızda bir insanın varlığını hissetmek isteyeceksiniz.



    02 ağustosta aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayla birlikte aşk hayatınızla ilgili kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bir yandan da çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularla da ilgileneceksiniz. Yine bebek sahibi olma kararlarınız bu yeniayda devreye girebilir.



    05 ağustostan sonra iş ortamınızdaki insanlarla iyi kuracağınız ilişkiler başarıya giden yolu size açabilir. Başkalarının yararına çalışmak ve diğer insanlar için birşeyler yapmak önemli olacak. 06 ağustos bir iş seyahatinizde iş eğitiminizde dışarıda iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşacağınız bir dönem.


    07 ağustos bazı beklenmedik olaylar geri plandan sizi yönlendiren insanlar işlerinizle ilgili konularda sizi yanlış yönlendirebilirler. Siz de beraber çalıştığınız insanlara karşı karmaşık belirsiz ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz.



    16 ağustos’ta hayatı keyifle esnek ve mutlu bir şekilde algılayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek çocuklar kadar şen olmanıza neden olabilir. Yine spor faaliyetleri aktiviteler sizi harekete geçirecek farklı ve değişik olan herşeyi daha çok seveceksiniz.



    18 ağustosta bir parçalı ay tutulması yaşanacak. Bu tutulma sosyal çevre alanlarınızı kapsıyor. Bu tarih ve civarı günlerde sosyal ortamlarınızda hareketlenmeler bazı olaylar cereyan edebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlere siz de ortak olabilirsiniz. Veya aşk hayatınızdaki gelişmeleri arkadaş çevrenize sürpriz bir şekilde açıklamak durumunda kalabilirsiniz.





    24 ağustos’ta geleceğe yönelik adımlarınızda seyahat eğitim medya ticaret hukuk ve yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı zorlanmalar engeller ve blokajlar oluşabilir. Girişimlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz. Özellikle uzak seyahatlerde yolculuklarda dikkatli olmalı enerjinizi tutmak zorunda kalacağınız için kazalara sebebiyet vermemelisiniz. Bu dönemde önemli işleriniz için harekete geçmemek daha akıllıca olacaktır.



    26 ağustos ta yine adım atacağınız seyahat eğitim medya yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bazı kandırılmalara ve aldanmalara açık olabilirsiniz.



    28-29 ağustosta iş birliktelikleriniz size olumlu ve şanslı etkiler sağlayacak. Güzel bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Bir ortaklı teklifi alabilirsiniz. Yine yemeye içmeye ya da tam tersi sağlıklı beslenme gibi konuları abartmaya hazır olun.



    30 ağustosta merkür’ün iş hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlamasıyla beraber iş hayatınızda ifade sorunlarına iletişim bozukluklarına ve bir takım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. 22 eylül’e kadar önemli kararlardan ve başlangıçlardan sakının




    Boğa Burcu:


    Ağustos ayında ev ve ailevi konularınız ön planda olacak. Bir yandan evinize ve yuvanıza vaktinizi harcamak isterken bir yandan da aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz.

    02 Ağustos’ta ev aile yuva alanlarınızda oluşan Yeniay ile beraber ailevi konularda alınacak önemli kararlar devreye girebilir. Bir ev alımı satımı kiralanması gibi bir süreç içindeyseniz bu tarihten sonra bu gibi konulara daha fazla vaktinizi vermelisiniz. Bir yandan enerjiniz de bu tarih itibarıyla değişmeye başlıyor. Ortaklaşa parasal konular önem kazanacak ve bu konulara daha fazla yoğunlaşacaksınız.



    05 Ağustos itibarıyla eğer evli değilseniz bu dönemde flörtler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz de daha ziyade cinsel hayatınız açısından hareketli keyifli günler sizi bekliyor.

    06 ve 07 Ağustos dikkat edilmesi gereken tarihler. Özellikle aşk hayatınız için eğlence hayatınız için ya da keyif aldığınız alanlar için yapacağınız harcamalarda birtakım zorlanmalar sıkıntılar problemler söz konusu olabilir. Yine çocuğunuzla olan bağlantınız ve çocuğunuzla olan iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.



    11 Ağustos tarihinde yurtdışı bağlantılı eğitim bağlantılı birtakım insanlarla gireceğiniz projeler konuşmalar fikir alışverişleri sizi yukarılara taşıyabilir.

    18 Ağustos’ta Parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulmasında iş ve kariyer hayatınızda iş ilişkisi içinde bulunduğunuz insanlarla otorite figürleriyle üstlerinizle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu Ay Tutulması daha çok kariyer hayatınızda önemli sonuçları; hayatınıza hızlı ve beklenmedik olaylarla taşıyacak sevgili Boğalar.

    24 Ağustos ortaklaşa parasal konularda zorlanabilirsiniz. Enerjinizin bloke olması birtakım olaylarla engellenmesi sonucunda istediğiniz girişimlerde bulunamadığınızı fark edebilirsiniz. Ameliyatlarınızı bugüne denk getirmeyin. Etrafınızda oluşan birtakım olaylar size kriz olarak dönebilir. Banka kredi vergi faiz ortaklaşa para konularınızda çok dikkatli adımlar atmasını ve daha disipline olarak kendinizi kontrol ederek durumları idare etmesini öğrenmelisiniz.



    26 Ağustos tarihinde arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin. Onların hayatındaki birtakım dağılmalar sıkıntılar ve problemler sizin yaşam enerjinizi de etkileyecek. Çok kolay aldanmalara ve aldatılmalara açık olacaksınız.

    28- 29 Ağustos’ta sevdiğiniz insanla güzel konuşmalar içinde olacaksınız. Evlenme teklif etmek ya da almak gibi bir durum karşınıza gelebilir.

    30 Ağustos’tan sonra Merkür yeniden gerilemesine başlıyor. Merkür bu sefer aşk hayatınızda var olan sıkıntı ve problemleri su üstüne çıkarmak için uğraşacak. Bu yüzden elinizi çabuk tutun bu tarihe kadar en azından fikirlerinizde ve düşüncelerinizde aşk hayatınızda net kararlar almaya çalışın.



    İkizler Burcu:


    Ağustos ayı yakın çevre iletişiminizin hızlı akacağı bir yandan düşüncelerinizi ortaya koymaktan keyif alacağınız bir ay olabilir sevgili İkizler. Ağustos başında hayat sizi her yönden destekliyor olacak

    02 Ağustos’taki Yeniay yakın çevre akraba ve kardeşler evinizde gerçekleşecek bir yandan da iletişimsel konuları hızlandıran bir Yeniay olacak. İletişim satış reklam pazarlama bilgisayar ulaşım gibi alanlarınızda işiniz varsa bu alanlarda önemli kararlarınızı devreye sokmanın tam zamanı. Akraba kardeşlerinizin kuzenlerinizin komşularınızın yakın çevrenizde bulunan insanların hayatındaki önemli konu ve olayların da kararlarının devreye girdiğini bu Yeniay ile birlikte görebilirsiniz.



    05 Ağustos’tan sonra ailevi ilişkilerinizin kuvvetleneceği bir sürece giriyorsunuz. Aranızın açık olduğu aile büyüklerinizle ya da aile bireylerinizle iletişime geçmek onlarla bağlantı kurmak eğer istiyorsanız onlardan özür dilemek sorunları halletmek için uygun bir süreç olacak. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler tadilat dekorasyon tamirat önemli boya-badana işleriniz varsa bütün bunlar için harekete geçebilirsiniz.

    Çok önemli bir dekorasyona tadilata tamirata kalkışacaksanız 06-07 ve 13 Ağustos tarihlerinden uzak durmakta fayda olacak.



    16 Ağustos iletişimsel konularda harekete geçmek istediğiniz konularda girişimleriniz anlamında oldukça şanslı bir süreç. Çevrenizle beraber hareket etmekten keyif alacaksınız. İş yaptığınız insanlardan göreceğiniz destek de yüzünüzü fazlasıyla güldürebilir.



    18 Ağustos’ta bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin seyahat eğitim yurtdışı bağlantılı işler hukuk ticaret alanlarınızı etkileyecek. Bu tutulmayla beraber bu alanlarda beklenmedik duygusal konu ve olaylara birtakım sonuçlara ve kararlara açıksınız. Bu konularda önemli gelişmeler yaşanabilir ya da bu alanda birtakım sıkıntı ve sorunlar varsa bu sıkıntı ve sorunların ön plana çıktığına şahit olabilirsiniz.

    24 Ağustos özel hayatınız ikili ilişkiler evlilik ve ortaklaşa işler alanınızda zorlanmalar oluşabilir. Bu yüzden hem sevdiklerinizle hem çevrenizle olan bağlantılarınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz. Belki şimdiye kadar fark etmediğiniz konu ve olayları fark edecek kendinizi hiç yanlış bulmazken aslında bazı konu ve olayların sizden kaynaklandığını fark edip görmeye başlayacaksınız.

    26 Ağustos’ta önemli girişimler açısından desteklenmiyorsunuz. İş ve ortaklık konusunda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. 28 ve 29 Ağustos tarihleri davranışlarınızı durum ve olayları kolaylıkla toparlayabileceğiniz tarihler.

    30 Ağustos’tan sonra Merkür ev aile yuva alanlarınızda gerileyeceğinden bu alanlarda yine var olan sıkıntıları daha önceden konuşulmuş konuları ve olayları karşınıza çıkarabilir. Bu süreçte çok dikkatli adımlar atın herhangi bir ev alım satım kiralama işine kalkışmayın. Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğu için herkesten daha fazla etkilenme ihtimalinizin olacağını da aklınızdan lütfen çıkarmayın.



    Yengeç Burcu:


    Ağustos ayında hayat sizi iş anlamında fazlasıyla desteklerken karşınıza gelen fırsatları da kaçırmak istemeyeceksiniz sevgili Yengeçler.

    Hemen Ağustos başındaki Yeniay sizin para evinizde gerçekleşecek. Parayla ilgili her tür bağlantınızı ticari anlaşmalarınızı bu Yeniay’dan sonra yapmak sizin için faydalı olabilir. Mars’ın iş hizmet ve sağlık alanlarınıza kaymasıyla beraber mücadelelerinizi daha fazla iş alanlarınızda vermeye başlayacaksınız. Biraz agresif düşüncesiz ve ani kararlar almaya yatkın olacağınız bir dönem olabilir.

    05 Ağustos’tan sonra iletişimsel konuları daha fazla sevmeye başlayacaksınız. İnsanlarla ve yakın çevrenizle kuracağınız güzel bağlar onlarla var olan ilişkilerinizi daha da iyi bir noktaya taşıyabilir.

    06 ve 07 Ağustos’ta hayat sizi desteklemeyebilir. Sorumluluklarınızla ilgili sıkıcı gelişmeler endişeler gerginlikler biraz sinirlerinizi bozabilir. Huzursuz ortamlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Özellikle iletişime dayalı işlerinizde birtakım aksilikler fikir anlaşmazlıkları tam da bir anlaşmaya vardığınız bir işinizde iletişimden kaynaklı bozulmalar moralinizi hemen aşağıya çekebilir. Bu süreçte yine yakınlarınızla olan kadın-erkek ilişkilerinize de dikkat etmekte fayda olacak.



    16 Ağustos’ta hayatı daha etkili bir yönüyle algılayacaksınız. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler birkaç gündür yaşadığınız olumsuzlukları bertaraf edebilir.



    18 Ağustos’taki Parçalı Ay Tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Ortak parasal konularda eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki parasal konularda beklenmedik bazı duygusal stresler daha fazla gündeminizde yer edebilir. Belki de ortaya çıkacak bir vergi bir borç bir ödeme bugünlerde hayatınızda hızlı ve beklenmedik gelişmelere neden olabilir ya da bir miras konusu gündeme gelebilir. Boşanma ve nafakayla ilgili konular da bu Parçalı Ay Tutulması ile beraber hızlandırılmış bir şekilde gündeminizde yer alacak.



    24 Ağustos’ta iş hizmet ve sağlık alanlarınızda harekete geçeceğiniz noktalarda birtakım engeller sıkıntılar ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Hem sağlığınıza hem de iş alanlarınızdaki girişimlerinize bu birkaç gün boyunca çok ama çok dikkat edin. Öfkenizi çevrenizden ve kendinizden çıkarmamaya özen gösterin. Bir şekilde engellendiğinizi önlendiğinizi düşünüyor olacaksınız. Özellikle uzak çevredeki insanlarla yapacağınız işlerinizde birtakım yanılgılara da bu tarihte dikkat etmeniz gerekebilir. Bu durumların üstesinden gelmesini çok çabuk bir şekilde başaracaksınız çünkü 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde karşınıza çıkacak olan iletişim fırsatları yüzünüzü güzel bir şekilde güldürecek.

    30 Ağustos’ta Merkür yakın çevre akraba ve kardeşler evinizde gerileyecek. İletişimsel konularda aksiliklere hazır olmalısınız. Üç hafta boyunca Merkür iletişim kanallarınızdaki sıkıntı ve sorunları karşınıza çıkarabilir. Yine bu süreçte bir elektronik eşyanız cep telefonunuz bozulabilir bilgisayarınız elden çıkabilir aynı zamanda bir evrak kaybolabilir. Önemli anlaşmalardan yeni başlangıçlardan kaçınmakta fayda var.



    Aslan Burcu:


    Ağustos ayı kişisel girişimlerinizi gerçekleştireceğiniz parasal gelişmelerinizin yüksek olacağı bir ay sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar.

    02 Ağustos’ta kişisel girişimleriniz için harika bir Yeniay gerçekleşecek. Geçtiğimiz ay planladığınız düşüncelerinizi projelerinizi uygulamaya geçirmenin tam zamanı. Bir yandan Mars aşkta romantizmde çocuklarla ilgili olan konularda sanatsal ve artistik yeteneklerde sportif aktivitelerde borsa gibi spekülatif ve riskli konularda sizi harekete geçirecek. Bu alanlarda önemli girişimlerde bulunabilirisiniz.



    05 Ağustos itibarıyla maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Giyime kuşama yemeye içmeye takılara sanatsal konulara eğlenceye daha fazla para harcayacaksınız

    06- 07 Ağustos tarihlerinde özellikle çocuk ve aşk hayatınızla ilgili önemli sorumluluklarınız parasal konularda kendinizi negatif ve mutsuz hissettirebilir. Harcamalarınızı çok kolay kontrol edemeyebilirsiniz.

    11 Ağustos günü güçlü insanlardan alacağınız önemli desteklerle iletişim ve ticari becerilerinizle önemli bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz. 16 Ağustos sizi geleceğe yönelik girişimleriniz anlamında destekliyor.

    18 Ağustos’ta Parçalı Ay Tutulması yaşanacak. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelere hazır olmalısınız sevgili Aslanlar. Dikkatli ve esnek olmanız gereken günlerde olacaksınız ama bir yandan da esnek olmak sizin için kolay olmayacak. Başkalarından beklenmedik tepkiler alabileceğiniz günlerdesiniz. Zaman zaman açık düşmanlıklar göreceğiniz bir tutulma olabilir bu. Aynı zamanda ilişkilerde birtakım sorunlar güvensizlikler ortaya çıkabilir. Evlilik söz nişan bir ilişkiye adım atma gibi kararlar da bu tutulmada hayatınızda cereyan edecek. Beklenmedik bir taşınma da söz konusu olabilir.

    24 Ağustos’ta çok dikkatli olmalısınız. Özelikle aşk hayatınızda çocuklarınızla olan ilişkilerinizde eğlenceye ve sanatsal işlere yönelik atılımlarınızda enerjinizin engellendiğini düşünebilir birtakım enerji blokajları sıkıntı ve sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

    29 Ağustos parasal konularda güzel kazançların karşınıza geleceği bir gün.

    30 Ağustos itibarıyla Merkür özellikle para evinizde gerilemesine başlayacak. Bu tarihten sonraki üç haftalık dönem içinde para alışverişlerinize çok dikkat edin para anlaşmalarından ticari anlaşmalardan lütfen uzak durun. Yine 30 Ağustos itibarıyla artık ilginizi daha fazla yakın çevrenize ve iletişimsel konulara kaydırıyorsunuz.




    Başak Burcu:


    Ağustos ayı aile hayatınızda önemli sorumlulukları üstleneceğiniz bir yandan da dinlenmeyi daha fazla ön plana çıkaracağınız keyfinizi de arttıracak yolları bulacağınız bir ay olacak sevgili Başaklar.


    02 Ağustos’ta Aslan burcunda oluşan Yeniay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Henüz hazır değilsiniz hala plan ve programınızı oluşturuyorsunuz ve şu an hareket etmek çok da akıllıca değil. Bu yüzden bu Yeniay’ı özellikle hayatınızı zorlaştıran birtakım kötü alışkanlıklarınız varsa bunlardan kurtulmak için kullanmalısınız.

    05 Ağustos’tan sonra artık kendinizi iyi hissediyorsunuz. Başkalarıyla sosyalleşme arzunuz artıyor iyi ilişkiler devreye girecek her zamankinden daha fazla ilişkilerinize önem vereceksiniz. Dış görüntünüzü değiştirmek için uğraşabilir alışveriş yapabilir gezmekten hoşlanabilirsiniz. Estetik operasyonlar uygulamalar da bu süreçte devreye girebilir.

    06- 07 Ağustos özel hayatınızda anlaşmazlıklar yaşayabilir birtakım mücadele ve zorlukların devreye girdiğini görebilirsiniz..



    13 Ağustos’ta aile ilişkilerinizde sorunlar görünür hale gelebilir ve siz kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla ailevi sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz süreç tamamlanıyor. 14 Ağustos’ta da özel hayatınızda birtakım hayal kırıklıkları sıkıntı ve problemler su üstüne çıkabilir.

    18 Ağustos’ta Parçalı Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulmayla beraber sağlık iş koşullarınız çalışanlarınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hızlı gelişmelere açıksınız. Bakmakta olduğunuz birtakım insanlar evinizde beslediğiniz birtakım hayvanlar varsa bu tutulma civarında gözünüz onların üzerinde olsun. İş ortamınızda yanınızda çalışan insanlar ya da beraber çalıştığınız insanlar varsa onlarla ilgili beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Günlük rutin işlerinizde birtakım aksamalar birtakım iniş-çıkışlar oluşabilir. Burası sağlık alanınız olduğu için sağlığınızdaki bozulmalar da sizi fazlasıyla yorabilir.

    Bir yandan hayatınız bu kadar gelişip güzelleşirken 24 ve 26 Ağustos tarihlerinde özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde çok dikkatli olmalısınız. Aile hayatınızda enerjinizde birtakım engellenmeler aksilikler sıkıntı ve sorunların oluşması aile büyüğünüzün sağlığı ile ilgili konularda birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşmanız söz konusu.

    Gezmek dolaşmak alışveriş yapmak sosyalleşmek insanlarla bir arada olmak hayatın karşılaşacağınız şansları ayağınıza getirmesi gibi etkiler 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde sizi çok mutlu edecek.

    30 Ağustos’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür sizin kişisel evinizde gerilediği için kişisel hayatınızda önemli kararlardan önemli adımlardan anlaşmalardan kaçınmalısınız. Bir yandan da yanlış ifadeler kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Yine bu tarih itibarıyla artık para kazançlarınız artmaya başlayacak.



    Terazi Burcu:


    Ağustos ayında sosyal çevrenizdeki olaylar hala hayatınızda önemliyken bir yandan da iletişiminizde istediğiniz gibi kendinizi ortaya koyamayabilirsiniz sevgili Teraziler. Bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak değerlendirmeli ve önemli girişimleriniz için harekete geçmemelisiniz.

    02 Ağustos’taki Yeniay sosyal çevre ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu tarihte yeni tanışacağınız insanlarla konuşmalarınız görüşmeleriniz ya da planlarınız varsa harekete geçmekten korkmayın. Yine aynı gün itibarıyla enerji alanınız değişiyor. Yeni bir şeyler öğrenme ve aynı anda birden fazla konuya ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Etrafınızda olup biten olayların temposu hızlandıkça siz de hızlı kararlar alacaksınız.

    05 Ağustos’tan sonra sosyal hayatınızda da bir geri çekilme ilişkilerinizi gözden geçirme dönemine gidiş var. Bir anlamda ilişkilerde kendinizi kurban edebilirsiniz. Bu süreçte yalnızlığı sevmek kendinizle baş başa olmak pilinizi şarj etmek önem kazanıyor.

    11 Ağustos’ta ailevi konularda yaşadıklarınızı ailenizle paylaşmalı ve güçlü etkili insanlardan fikir alarak yolunuza devam etmelisiniz.

    13 Ağustos’ta üstlendiğiniz yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları hayattan alacağınız keyfi de kısabilir.



    18 Ağustos’taki Parçalı Ay Tutulması aşk hayatınızı tetikleyecek sevgili Teraziler. Bu Tutulmaya denk gelen günlerde aşk hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. Yine aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocukla ilgili oluşumlar çocuğunuzla ilgili konular beklenmedik bir şekilde duygusal konulara bağlanabilir ve siz hayatınızda çok hızlı şekilde bu konulara yer açabilirsiniz.

    24 Ağustos’ta İletişimsel konularda ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda engellendiğinizi durdurulduğunuzu enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu da öfke patlamalarını ve birtakım beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Araba kullanırken bu günlerde dikkatli olun çünkü kazalara açık olacaksınız. Yakın çevrenizin hayatında da yine bir anlamda zorluklar ve sorunlar oluşabilir.



    28 Ağustos’ta geri planda durulacak işler konusunda parasal işlerinizde güzel gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çok göz önünde olmak istemeyeceksiniz ama bunun size başka kapılar açtığını size para kazandırdığını göreceksiniz ve bu çok hoşunuza gidecek.

    29 Ağustos bilinçaltı çalışmaları için geçmişle ilgili konuları temizlemek konuşmak şifalandırmak için harekete geçmelisiniz.

    30 Ağustos’ta itibarıyla bir kez daha gerileyen Merkür sizin kadersel alanınızda gerileyecek. Geçmiş konu ve olaylar önem kazanacak ve bunları daha fazla sorgulayacaksınız. Geçmişten getirdiğiniz çözülmeyen konular ve meseleler daha fazla karşınıza gelecek. Seyahat eğitim medya hukuk ticaret ve maneviyat alanlarınızda birtakım aksilikler yanlış anlaşılmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz.



    Akrep Burcu:


    Ağustos ayı çok göz önünde olacağınız ve tatile gitmediyseniz iş programınızın fazlasıyla yoğun olduğu bir ay olabilir sevgili Akrepler.

    02 Ağustos’taki Yeniay kariyerinizle ilgili her tür konu ve başlangıcı karşınıza getirecek. Bu Yeniay ile birlikte girişimde bulunmak kariyerinizde önemli değişiklikler yapmak ya da var olan işinizi bir üst noktaya taşımak toplumda statünüzü belirlemek anlamında çok önemli adımlar atabilirsiniz.

    05 Ağustos itibarıyla artık sosyalliğiniz artıyor. Zaten arkadaşlarınızla daha fazla iletişim içindeydiniz şimdi artık onlarla olan sevginizi ve bağınızı güçlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bulunacağınız ortamlarda organizasyonlarda ya da davetlerde yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş kapıları aralayabilir.

    11 Ağustos önemli ve güçlü iletişime dayalı planlarınızı devreye sokmanın tam zamanı.

    13 Ağustos’ta sosyal çevre ilişkilerinizde birtakım sıkıntı ve problemler ön plana çıkabilir. Kendinizi kalabalıklar içinde yalnız hissedeceksiniz.

    18 Ağustos’ta sizin ev aile yuva alanlarınızda Parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlar söz konusu olabilir. Yine aileyle ilişkiler adına koparıcı ve huzursuz etkiler altında olabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmekte zorlanacaksınız. Aynı zamanda geçmişle ilgili olaylar beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Alışılmış davranış kalıplarınız ve motivasyonlarınız değişebilir. Bu değişimler iş hayatınıza da yansıyacak iş ve kariyer konularıyla da bir anlamda ilgili olacaksınız.



    Özellikle 24 Ağustos tarihinde parayla ilgili birtakım girişimlerinizde engeller sıkıntılar problemler para akışının durması ya da başınıza ters bir olayın gelmesi gibi durumlara karşı lütfen dikkatli olun.



    Parasal konularda zorlanmalardan sonra 28 Ağustos’ta özellikle sosyal çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlardan çok güzel fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. 28 ve 29 Ağustos tarihlerinde hem iş hem özel hayatınızda çok güzel fırsatlarınız var.



    30 Ağustos’ta Merkür’ün sizin çevre alanınızda gerilemesiyle beraber arkadaşlarınızın hayatıyla ilgili konularda bir yorumda bulunacaksanız fikirlerinizi söyleyeceksiniz birtakım yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz; yanlış ifadeler kendinizi yanlış gösterme etkili olabilir. Özellikle onlarla olan bağlantılarınızda buna çok dikkat edin. Eski arkadaşlarınız yine gündeminize yerleşebilir. Bu tarihten sonraysa dinlenmek aşk hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz.



    Yay Burcu:


    Ağustos ayı seyahatler konuşmalar görüşmeler ve kariyerle ilgili konular ön planda sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar.

    02 Ağustos’taki Yeniay seyahat eğitim hukuk medya yabancılarla yapılacak işler konusunda yepyeni bir dönemi başlatıyor. Girişimlerinizde kendinizi daha fazla ön plana çıkarmak isteyeceksiniz kendinize güven tazeleyeceksiniz; bazen fütursuz bazen düşünmeden bazen hızlı hareket edebilirsiniz. Bu dönemde egonuz tavan yapabilir güzel gelişmeler sonucunda artık önünüzün açıldığını hissedebilirsiniz. Yine de özellikle Ağustos başında ufak tefek çarpmalar düşmeler kazalara dikkat edin.

    05 Ağustos’tan sonra üstleriniz patronlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Onlarla daha fazla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir bir araya gelebilirsiniz. İstediğiniz birtakım zam terfi gibi konular varsa dile getirin.

    11 Ağustos’ta maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Yaşadığınız birtakım sıkıntılar varsa bu sıkıntıları gidermeli konuşmalı olaylara daha direkt bir yaklaşım göstermelisiniz.



    13 Ağustos’ta toplum önü ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Patronlarınıza ve üstlerinize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz.



    16 Ağustos tarihi farklı yaklaşımlarla hayattan keyif alacağınız tarihlerden bir tanesi. Seyahat tatil planları eğitimsel planlar gelecekle ilgili kararlar özellikle sevdiğiniz insanla enerjinizi yukarılara taşıyacak.



    18 Ağustos’ta bir Tutulma yaşayacaksınız. Parçalı Ay Tutulması sizin yakın çevre ve iletişim alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihten sonra iletişimsel konularda birtakım sıkıntılar hassasiyetler hızlı ve beklenmedik olaylar yaşamaya meyillisiniz. Yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatındaki konu ve olaylar da sizi etkileyecek. Bir yandan da eğer uzakta bir tatildeyseniz yakın çevrenizde olup biten olaylara uzaktan müdahale etmek veya gönlünüzün orada olması gibi etkiler sizi bu Tutulmada zorlayabilir. Satış reklam pazarlama ve bilgisayar alanlarından birinde çalışıyorsanız bu konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olacaksınız. Parasal takviyeler bu süreçte sizi destekleyecek merak etmeyin.

    Aile ilişkilerinizde 26 Ağustos’ta dikkat etmelisiniz. Bazı girişimlerinizde aileniz sizi yanlış yönlendirebilir ya da kendi içinizde yaşadığınız birtakım karmaşalar sıkıntılar ve sorunlar bazı girişimlerinizde kendinizi yanıltmanıza neden olabilir.

    28 Ağustos Pazar gününde göz önünde olacağınız ortamlarda belki toplum önünde; çok güzel teklifler alabilirsiniz. Evli değilseniz hayatınızdaki insandan bir evlilik teklifi veya bir iş teklifi karşınıza gelebilir. 28 ve 29 Ağustos tarihleri unutamayacağınız ve keyfi yaşayacağınız tarihler olacak.



    30 Ağustos’ta Merkür’ün kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesiyle beraber toplum önü konuşmalarınıza ve işlerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Önemli anlaşmalardan görüşmelerden ve yeni başlangıçlardan üç hafta boyunca uzak durmalısınız. Daha önceden konuşulmuş görüşülmüş tamamlanmamış işlerinizin peşine düşebilirsiniz.




    Oğlak Burcu:


    Ağustos ayı bir yandan maddi konuların ön plana çıktığı ortaklaşa para konusunda partnerinizle ya da ortağınızla beraber hareket etmeniz gereken bir ay olacak sevgili Oğlaklar. Bir yandan da kendinizi geliştireceksiniz. Bu yüzden Ağustos ayında güzel ve keyifli etkiler sizi bekliyor.

    02 Ağustos itibarıyla maddi konularda oluşan Yeniay kredi borç vergi faiz prim nafakayla ilgili konularda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Yine bu tarihten sonra Mars’ın kadersel alanınıza geçmesiyle birlikte enerjinizde geri çekilmeler oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacaksınız. Bu süreçte olayları çok fazla zorlamamaya çalışın. Arkanızdan iş çeviren insanlara dikkat edin.

    05 Ağustos itibarıyla daha fazla seyahat etmek isteyebilirsiniz. Seyahat etmekten hoşlanacaksınız. Uzun yolculuklardan ve öğrenmekten keyif alacaksınız. Yeni ilginç yabancı insanlarla tanışabilirsiniz hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.



    13 Ağustos’ta yabancılarla yapılacak işlerde eğitimsel konularda medyayla ilgili konulardaki ilişkilerinizde birtakım bozulmalar sıkıntı ve problemlerin ön plana çıkması muhtemel. Sorumluluk üstlenmekten mutlu olmayacaksınız.

    18 Ağustos’taki Ay Tutulması sizin para evinizde gerçekleşiyor. Bu Ay Tutulması’yla beraber parasal konularda beklenmedik durum ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. Elinize bir miktar para geçebilir. Para dengenizi bu Tutulma zamanı iyi oturtmalı ani kararlardan kaçınmalısınız. Özellikle yatırımların maddi konuların bu Tutulma zamanı ve sonraki günlerde hızla hayatınıza yerleştiğini görüyor olacaksınız.



    26 Ağustos’ta girişimlerinizde çok kolay yanılacaksınız. Kandırılma ihtimaliniz ve kendinizi feda etme etkiniz yüksek. Yakın çevre akraba ve kardeşlerinizle ilgili konularda yanlış kararlar alma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız.



    28 Ağustos’ta dış ortamlardan gelecek harika bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Öğrenci Oğlakların bu süreçte hayatlarında çok güzel bir sayfa açılabilir. Çok güzel bir iş teklifi çok güzel bir oluşum 28 Ağustos Pazar günü ve 29 Ağustos Pazartesi günü karşınıza gelecek.

    30 Ağustos’ta Merkür gerilemesine başlayacak. Merkür’ün gerilemesi özellikle seyahatle eğitimle ilgili konularda eski olayları karşınıza getirebilir. Bu tarih itibarıyla ilişkilerinizi kariyer alanınıza kaydırıyorsunuz. İş ve kariyer hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler karşınıza gelebilir.




    Kova Burcu:


    Ağustos ayı özel hayatınıza tamamen kendinizi verdiğiniz bir yandan ortaklaşa parasal konuların ön planda olduğu bir dönem olacak sevgili Kovalar.

    02 Ağustos’taki Yeniay özel hayatınız ikili ilişkileriniz evlilikle ilgili kararlarınızı destekleyecek. Bu Yeniay ile beraber evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Var olan ilişkinizi bir üst basamağa taşımak söz nişan gibi konuları konuşup karara bağlayabilirsiniz. Aynı zamanda taşınmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz.

    05 Ağustos’tan sonra ortaklaşa parasal konularda becerilerinizi ortaya koyacaksınız. Alacaklarınızı tahsil etmek aynı şekilde parasal konularda güzel ilişkiler içine girmek sevdiğiniz insanla daha derin ve duygusal temaslar ve bağlar içinde olacaksınız.

    06- 07 Ağustos’ta parasal ilişkilerinize ve bağlantılarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Aynı zamanda iletişimsel olarak sevdiğiniz insanla parasal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte çok önemli bir borcun altına girmemeye özen gösterin çünkü kafanız karışık belirsiz ve aynı zamanda biraz hayalperest adımlarla yolunuzda ilerliyor olabilirsiniz.

    16 Ağustos yakın çevrenizle beraber etkili güçlü keyifli hareket edeceğiniz günlerden bir tanesi. Önemli bir ortaklaşa iş; bilgisayar teknoloji iletişim satış reklam ve tanıtım işlerinde karşınıza gelebilir.



    18 Ağustos’taki Parçalı Ay Tutulması özel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Özellikle özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde alacağınız bir karar kendi hayatınızı etkileyebilir. Partnerinizin hoşlandığınız insanın ya da eşinizin hayatında alacağı kararların sizin hayatınızı da etkilediğini göreceksiniz. Yine bu Ay Tutulması ile beraber fiziki sağlığınıza da gereken özeni göstermelisiniz.





    24 Ağustos’ta sosyal çevrenizde bazı sıkıntıların problemlerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Hareket etmek istediğiniz konular ve girişimlerinizin şartlar tarafından engellendiğini bloke edildiğini göreceksiniz ve bu da zorlanmalara neden olacak.

    26 Ağustos tarihinde sosyal çevre ilişkilerinizde özellikle bir insan tarafından kandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Erkek bir arkadaşınız sizden bir borç isteyebilir ya da parasal yönden sizi yanlış yönlendirebilir.

    28 ve 29 Ağustos tarihleri özellikle parasal konularda kendinizi çok iyi hissedeceğiniz ve bir yandan da planlarınızı yapacağınız tarihler.

    30 Ağustos’ta Merkür ortaklaşa para konularında gerilemesine başlıyor. Bu tarihten sonra üç hafta boyunca özellikle parasal konularda harekete geçmemekte fayda var. Bu tarihten sonra yabancılarla olan bağlantılarınız artıyor. Uzun yolculuklardan ve öğrenmekten keyif alacaksınız. Yabancı insanlarla tanışabilirsiniz hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.




    Balık Burcu:

    Ağustos ayında iş konuları yapmanız gerekenler günlük iş ritminiz ve sağlığınızla ilgili konular daha fazla gündeminize yerleşecek. Taşınmayla ilgili konular da bu ay boyunca hayatınızda etkili olabilir.

    02 Ağustos’ta oluşan Yeniay iş hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Bu süreçte yeni bir işe başlamak bir iş başvurusunda bulunmak yeni bir projeye dâhil olmak işinizle ilgili yeni adımlar atmak önem kazanıyor. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli başlangıçlar ve kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Aynı gün enerji alanlarınız değişecek ve artık tüm gücünüzle vaktinizi ve enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza harcayacaksınız.



    05 Ağustos’tan sonraki üç haftalık dönemde evliliğinizle ilgili konu ve olaylar hızlanıyor. Hayatınızdaki insanla evliliğe adım atmak için de uygun zamanlar içine giriş yapıyorsunuz. Özellikle sevdiğiniz insanla bağlantılarınızı kuvvetlendirmek ilişkinizi gözlemlemek ilişkinizde daha sıcak tutumlar geliştirmek bu süreçte önem kazanacak. Bu süreçte evliliğinizde pürüzler varsa bütün bu pürüzleri temizleme şansınız da var.



    06 Ağustos’ta ortaklaşa işlerinizde önemli adımlardan kaçının. Ortağınızla göz önünde bulunacağınız önemli toplantılarda fikir anlaşmazlıkları gündeme gelebilir.

    13 Ağustos’ta ilişkinizde sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insana sıcak yaklaşımlar geliştirmek bu süreçte sizi zorlayabilir. İlişkinizde bozulmalar sıkıntılar ve problemler söz konusu olacak. 13 ve 14 Ağustos hafta sonunda özellikle tatildeyseniz ya da toplum önündeyseniz sevdiğiniz insanla ilişkinizde ciddi anlamda sıkıntı ve problemler görülebilir. Aldanmalar aldatılmalar bu süreçte devrede olacak.

    18 Ağustos’taki Parçalı Ay Tutulması sizin bilinmeyen kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu Tutulmayla beraber beklenmedik sürpriz kadersel olaylara açıksınız. Bir konunun iç yüzü ortaya çıkabilir beklenmedik birtakım olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu süreçte sakin olmak ve sağlığınıza özen göstermek her zamankinden önemli olacak. Bir anlamda çevrenizdeki insanlar ve arkadaşlarınız yaşadıklarınız konusunda size desteklerini verecekler.



    24 Ağustos’ta iş hayatınızda ve kariyerinizde birtakım girişimlerinizin beklenmedik olaylar ve sorumluluklar yüzünden engellendiğine kısıldığına şahit olabilirsiniz. Bazı girişimleriniz durabilir ya da işinizde çok daha düşünerek hesaplı bir şekilde adımlar atabilirsiniz. Özellikle göz önünde bulunacağınız ortamlarda toplum önünde bir sıkıntıya maruz kalabilirsiniz. Eşinizin ya da partnerinizin ailesinde bir insanın başına zorlayıcı bir olay gelme olasılığı da bulunuyor.



    24- 26 Ağustos tarihinde hiçbir şekilde harekete geçmeyin zira bu hareketleriniz ve girişimleriniz yanıltıcı etkiler içeriyor.

    28 Ağustos itibarıyla artık daha rahat nefes almaya başlıyorsunuz. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Yine bu gün sevdiğiniz insanla özel hayatınızda aşkı keyfi mutluluğu şansı bolluğu bereketi tadacağınız tarihlerden.



    30 Ağustos’ta Merkür ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda gerilemesine başlıyor. İşte bu tarihten sonra ikili ilişkilerinize daha fazla özen göstermelisiniz. Karşı tarafı yanlış anlamaya meyilli olacaksınız ya da daha öncesinde aldığınız sözlerde o güzel tekliflerde biraz gecikmeler sıkıntılar ve aksilikler oluşabilir. Bu yüzden de karşı tarafla tartışmalar içine girmeye de açıksınız. Yine bu süreçten sonra üç hafta boyunca taşınmamaya özen gösterin. Önemli anlaşmalardan ve ortaklıklardan kaçının
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart


    Ağustos ayında aşk hayatınız tavan yapabilir sevgili Koçlar.
    Vuuuu





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]