Koç Burcu:


Bu haftabaşı seyahat eğitim medya sanat işlerinizde sorumluluklarınızla beklediğiniz insanlardan destek almamanız için hiçbir sebep olmayacak sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Salı günü oluşan yeniayla birlikte aşk hayatınızla ilgili kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bir yandan da çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularla da ilgileneceksiniz. Yine bebek sahibi olma kararlarınız bu yeniayda devreye girebilir. Sanatsal işlerinizde anlaşmalarınızı bu tarihe denk getirmeye çalışmalısınız. Yine Salı günü burç değiştiren Mars la birlikte seyahat eğitim yabancılarla yapılacak işler hukuk medya alanlarınızda mücadeleleriniz devreye giriyor. Bu alanlardaki işlerinizde hırslı ve aktif yapınızla harekete geçeceksiniz. Cuma gününden sonra iş ortamınızdaki insanlarla iyi kuracağınız ilişkiler başarıya giden yolu size açabilir. Başkalarının yararına çalışmak ve diğer insanlar için birşeyler yapmak önemli olacak. Üstleriniz veya astlarınızla aranızdaki ilişki güçlenebilir. Yine sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli ve temkinli olabilirsiniz. Tatlı ve kilo yapıcı yiyeceklerden bu dönemde uzak durun. Cumartesi günü bir iş seyahatinizde iş eğitiminizde dışarıda iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.



Boğa Burcu:


Ağustos başında devreye giren güzel etkileşimlerle; eviniz aileniz ve yuvanız için yapacağınız yatırımlar ya da eviniz için yapacağınız harcamalarda hayat sizi destekliyor olacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Salı günü ev aile yuva alanlarınızda oluşan Yeniay ile beraber ailevi konularda alınacak önemli kararlar devreye girebilir. Bir ev alımı satımı kiralanması gibi bir süreç içindeyseniz bu tarihten sonra bu gibi konulara daha fazla vaktinizi vermelisiniz. Bir yandan enerjiniz de bu tarih itibarıyla değişmeye başlıyor. Ortaklaşa parasal konular önem kazanacak ve bu konulara daha fazla yoğunlaşacaksınız. Cuma günü itibarıyla eğer evli değilseniz bu dönemde flörtler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz de daha ziyade cinsel hayatınız açısından hareketli keyifli günler sizi bekleyecek. Sevdiğiniz insana çocuğunuza karşı aşırı eleştirel tavırlardan uzak durmaya çalışın. Sanatsal işlerinizde mükemmel bir titizlikle hareket etmek isteyebilirsiniz. Haftasonuna dikkat etmelisiniz. Özellikle aşk eğlence hayatınız için ya da keyif aldığınız alanlar için yapacağınız harcamalarda birtakım zorlanmalar sıkıntılar problemler söz konusu olabilir. Yine çocuğunuzla olan bağlantınız ve çocuğunuzla olan iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.



İkizler Burcu:


Ağustos ayı yakın çevre iletişiminizin hızlı akacağı bir yandan düşüncelerinizi ortaya koymaktan keyif alacağınız bir ay olabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Ağustos başında hayat sizi her yönden destekleyecek. Salı günü oluşan Yeniay sizin yakın çevre akraba ve kardeşler evinizde gerçekleşecek bir yandan da iletişimsel konuları hızlandıran bir Yeniay olacak. İletişim satış reklam pazarlama bilgisayar ulaşım gibi alanlarınızda işiniz varsa bu alanlarda önemli kararlarınızı devreye sokmanın tam zamanı. Bir yandan da enerjiniz yükselmeye başlıyor. Enerjinizi daha fazla özel hayatınıza kaydıracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla nedensiz birtakım sürtüşmelere kavgalara ateşli konuşmalara açık olabilirsiniz. Bu yüzden hareket ederken kendinizi daha sorumlu hissetmeye özen gösterin. Cuma gününden sonra ailevi ilişkilerinizin kuvvetleneceği bir sürece giriyorsunuz. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikler tadilat dekorasyon tamirat önemli boya-badana işleriniz varsa bütün bunlar için harekete geçebilirsiniz. Aile hayatınızda aşırı titiz ve eleştirel yaklaşımlarınız artabilir. Cumartesi günü ikili ilişkilerde karşı tarafla anlaşmakta biraz zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok ciddi hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız haftasonu iletişiminizde dikkatli olmaya özen gösterin.



Yengeç Burcu:


Bu haftabaşı olumlu etkilerle iş hayatınızda insanlardan göreceğiniz destekle parasal konularda önemli anlaşmalar ve kalıcı sonuçlar almaya çok yatkınsınız. Bir yandan kariyeriniz için atacağınız adımlarda yenilikçi ve öncü ilişkileriniz sayesinde de güzel sonuçlar alabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hemen Ağustos başındaki Yeniay sizin para evinizde gerçekleşecek. Parayla ilgili her tür bağlantınızı ticari anlaşmalarınızı bu Yeniay’dan sonra yapmak sizin için faydalı olabilir. Mars’ın iş hizmet ve sağlık alanlarınıza kaymasıyla beraber mücadelelerinizi daha fazla iş alanlarınızda veriyorsunuz. Düzenli egzersizler oluşturarak sağlığınızı iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. Cuma gününden sonra iletişimsel konuları daha fazla seveceksiniz. İnsanlarla ve yakın çevrenizle kuracağınız güzel bağlar onlarla var olan ilişkilerinizi iyi bir noktaya taşıyabilir. Haftasonu bir problematik. Hayat sizi desteklemeyebilir. Sorumluluklarınızla ilgili sıkıcı gelişmeler endişeler gerginlikler biraz sinirlerinizi bozabilir. Huzursuz ortamlar içinde kendinizi bulabilirsiniz.



Aslan Burcu:


Bu haftabaşı aşk hayatınızda kalıcı ve sağlam köprülerin kurulması söz konusu sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Güçlü ve etkili insanlardan göreceğiniz destekle aşk hayatınızda varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve sanatsal kreatif alanlarınızda çok güzel gelişmeler çok güzel kalıcı anlaşmalar altında olabilirsiniz. Salı günü kişisel girişimleriniz için harika bir Yeniay gerçekleşecek. Geçtiğiniz ay planladığınız düşüncelerinizi projelerinizi uygulamaya geçirmenin tam zamanı. Bir yandan Mars aşkta romantizmde çocuklarla ilgili olan konularda sanatsal ve artistik yeteneklerde sportif aktivitelerde borsa gibi spekülatif ve riskli konularda sizi harekete geçirecek. Bu alanlarda mücadeleci olaylar devreye giriyor.. Aşk hayatınızda ve çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınızda ufak tefek sürtüşmelere kavgalara da açık bir dönem olabilir. Sportif faaliyetlerde dikkatli olun. Cuma günü itibarıyla maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Giyime kuşama yemeye içmeye takılara sanatsal konulara eğlenceye daha fazla para harcayacaksınız. Parayla ilgili konularda kuracağınız sağlam ve etkili ilişkiler size maddi konularda güzel getirilerde bulunabilir. Yatırım yapma ihtimaliniz de yüksek. Cumartesi ve Pazar günleri dikkatli olmanız gerekebilir. Aile hayatınızda anlaşmazlıklara açıksınız. Maddi konularda da Pazar günü yanıltıcı etkiler devrede. Alışverişte gözleriniz açık olsun.



Başak Burcu:


Ağustos ayına merhaba derken aile hayatınızın sorumluluklarını kolaylıkla üstleneceksiniz ve onlara daha fazla vakit ayıracaksınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bir yandan da psikolojiniz güçlü olduğundan her tür yeni ilişkiye başlamak farklı konulara yönelmek heyecanınızı arttırabilir. Salı günü Aslan burcunda oluşan Yeniay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Henüz hazır değilsiniz hala plan ve programınızı oluşturuyorsunuz ve şu an hareket etmek çok da akıllıca değil. Bu yüzden bu Yeniay’ı özellikle hayatınızı zorlaştıran birtakım kötü alışkanlıklarınız varsa bunlardan kurtulmak için kullanmalısınız. Cuma gününden sonra artık kendinizi iyi hissediyorsunuz. Başkalarıyla sosyalleşme arzunuz artıyor iyi ilişkiler devreye girecek her zamankinden daha fazla ilişkilerinize önem vereceksiniz. Dış görüntünüzü değiştirmek için uğraşabilir alışveriş yapabilir gezmekten hoşlanabilirsiniz. Estetik operasyonlar uygulamalar da bu süreçte devreye girebilir. Cumartesi günü ailevi ilişkilerde sorumluluklarınızla ilgili birtakım endişelerin sinirsel gerginliklerin ve huzursuz ortamların devreye girdiğini görebilirsiniz. Özellikle bazı konuşmalarınız aile büyükleriniz tarafından onay görmeyebilir. Onlarla olan bağlantılarınıza ve iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.



Terazi Burcu:


Ağustos ayına ve yeni haftaya merhaba derken sosyal çevrenizdeki arkadaşlık ilişkilerinizi iletişimsel konularda kalıcı birtakım işlere döndürebilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sosyal ortamlarda güçlü ve etkili insanlardan alacağınız destekle satış reklam pazarlama yayıncılık bilgisayar network ile ilgili her tür konuda güzel kalıcı sağlam adımlar atmanız ve istediğiniz destekleri bulmanız söz konusu. Yine bu tarih ortaklaşa atılacak her tür adım için sizi destekliyor. Salı günü oluşan Yeniay sosyal çevre ortamlarınızı hareketlendirecek. Bu tarihte yeni tanışacağınız insanlarla konuşmalarınız görüşmeleriniz ya da planlarınız varsa harekete geçmekten korkmayın. Yine aynı gün itibarıyla enerji alanınız değişiyor. Yeni bir şeyler öğrenme ve aynı anda birden fazla konuya ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Cuma gününden sonra sosyal hayatınızda da bir geri çekilme ilişkilerinizi gözden geçirme dönemine gidiş var. Bir anlamda ilişkilerde kendinizi kurban edebilirsiniz. Fazlasıyla hoşgörülü olabilir çok fazla kendinizi ilişki konularında ifade edemeyebilirsiniz yine bir ilişkiyi gözünüzde büyütebilir gizli-saklı ilişkilerin peşinden koşabilirsiniz platonik aşklara daha fazla meyilli olabilirsiniz. Cumartesi günü yakın çevrenizin sorumluluklarıyla baş etmek ve uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bakış açınız biraz dar olabilir endişeli ve gergin halleriniz ön plana çıkabilir.



Akrep Burcu:


Bu haftabaşında olumlu açıların devreye girmesiyle kariyerinizi ilgilendiren çok güzel ve kalıcı bir anlaşma söz konusu olabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.. Kendinizi güçlü güvenli ve başarılı hissedeceksiniz. Salı gecesi oluşan Yeniay kariyerinizle ilgili her tür konu ve başlangıcı karşınıza getirecek. Bu Yeniay ile birlikte girişimde bulunmak kariyerinizde önemli değişiklikler yapmak ya da var olan işinizi bir üst noktaya taşımak anlamında çok önemli adımlar atabilirsiniz. Bir yandan bu tarih itibarıyla enerjinizi parasal konulara kaydırıyorsunuz. Para hayatınızda önemli olmaya başlıyor çünkü bir yandan yapacağınız güzel anlaşmalar sonuçlarını da göstermeye başlayacak. Cuma günü itibarıyla artık sosyalliğiniz artıyor. Zaten arkadaşlarınızla daha fazla iletişim içindeydiniz şimdi artık onlarla olan sevginizi ve bağınızı güçlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Cumartesi günü maddi konularda birtakım sıkışmalar oluşabilir. Bu sıkışmalardan kaynaklı olarak biraz negatif olacaksınız. Sorumluluklarınızla ilgili can sıkıcı gelişmeler ve endişeler karşınıza gelebilir çünkü bu sene sorumluluklarınız daha çok parasal konularda sizi sıkıştırıyor. Bu yüzden sosyal çevrenize karşı parasal konularda kendinizi biraz yetersiz hissetmeniz mümkün.




Yay Burcu:


Bu haftabaşı hayat sizi destekliyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissettirebilir. Kişisel girişimlerinizle ilgili önemli sorumluluklarınızı iş hayatınızda yerine getireceğiniz; güzel teklifler kalıcı anlaşmalar ve sonuçlarla karşılaşacağınız bir dönem olacak. Salı günü gece saatlerinde oluşan Yeniay seyahat eğitim hukuk medya yabancılarla yapılacak işler konusunda yepyeni bir dönemi başlatıyor. Bu Yeniay sizin için şu anlamda önemli: Mars uzun bir zaman – yaklaşık iki aydan- sonra artık sizin burcunuza geçiyor. Girişimlerinizde kendinizi daha fazla ön plana çıkarmak isteyeceksiniz kendinize güven tazeleyeceksiniz; bazen fütursuz bazen düşünmeden bazen hızlı hareket eden yapınızla bazı konu ve olayların üzerine atlayabilirsiniz. Cuma gününden sonra üstleriniz patronlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Onlarla daha fazla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir bir araya gelebilirsiniz. İstediğiniz birtakım zam terfi gibi konular varsa dile getirmekten korkmayın. Pazar gününde aile hayatınızda büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazı konuşmalar aile büyüklerinizle olan iletişiminizi de etkileyebilir ve iş hayatınıza bu olumsuzluklar özellikle hafta başı yansıyabilir.



Oğlak Burcu:


Bu haftabaşı maddi konularda başkalarının sorumluluklarını üstlenebilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yine parasal konularda aile hayatınıza gereken desteği gösterecek ve esnek olacaksınız. Salı günü maddi konularda oluşan Yeniay kredi borç vergi faiz prim nafakayla ilgili konularda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Yine bu tarihten sonra Mars’ın kadersel alanınıza geçmesiyle birlikte enerjinizde geri çekilmeler oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacaksınız. Özellikle ailevi konularda biraz geri planda durmak olayları gözlemlemek önem kazanacak. Cuma günü itibarıyla daha fazla seyahat etmek isteyebilirsiniz. Seyahat etmekten hoşlanacaksınız. Uzun yolculuklardan ve öğrenmekten keyif alacaksınız. Yeni ilginç yabancı insanlarla tanışabilirsiniz hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Cumartesi günü yabancılarla yapılacak işlerde ve yurtdışı bağlantılı görüşme ve konuşmalarınızda birtakım beklenmedik olayların oluşmasıyla beraber bazı işlerinizde sıkıntılara açıksınız. Özellikle seyahat ediyorsanız bazı noktalarda zorlanabilirsiniz. Pazar günü seyahatler tatil planları açısından çok da uygun zamanlar değil çünkü birtakım engeller birtakım sıkıntılar ve problemlerle karşılaşmanız söz konusu.




Kova Burcu:


Ağustos başında özel hayatınız olumlu etkiler altında olacak sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Salı günü oluşan Yeniay özel hayatınız ikili ilişkileriniz evlilikle ilgili kararlarınızı destekleyecek. Bu Yeniay ile beraber evlilikle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Var olan ilişkinizi bir üst basamağa taşımak söz nişan gibi konuları konuşup karara bağlayabilirsiniz. Aynı zamanda taşınmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Cuma gününden sonra ortaklaşa parasal konularda becerilerinizi ortaya koyacaksınız. Alacaklarınızı tahsil edecek aynı şekilde parasal konularda güzel ilişkiler içine gireceksiniz. Bir kredi almak istiyorsanız bankaya başvuruda bulunabilirsiniz ve borcunuzu kapatmak için çeşitli çözümler üretebilirsiniz. Cumartesi günü ortaklaşa parasal işlerinizde sosyal çevrenizden destek göremeyebilirsiniz. Özellikle parasal konularda arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde birtakım aksiliklere sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Bu süreçte kimseye borç vermemeye ve kimseden borç istememeye özen gösterin. Zira ne siz aldığınız borcu ödeyebilirsiniz ne de sizin verdiğiniz borç para size geri dönebilir.




Balık Burcu:

Bu haftabaşı güçlü insanlardan alacağınız desteklerle iş alanlarınızda bir üst basamağa geçebilir önemli anlaşmalarda bulunabilirsiniz. Bir yandan da parasal konularda şansınız yüksek akacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Salı günü oluşan Yeniay iş hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni konuları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Bu süreçte yeni bir işe başlamak bir iş başvurusunda bulunmak yeni bir projeye dâhil olmak işinizle ilgili yeni adımlar atmak önem kazanıyor. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli başlangıçlar ve kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Aynı gün enerji alanlarınız değişecek ve artık tüm gücünüzle vaktinizi ve enerjinizi kariyerinize ve iş alanlarınıza harcayacaksınız. Cuma gününden sonraki üç haftalık dönemde evliliğinizle ilgili konu ve olaylar hızlanıyor. Hayatınızdaki insanla evliliğe adım atmak için de uygun zamanlar içine giriyorsunuz. Özellikle sevdiğiniz insanla bağlantılarınızı kuvvetlendirmek ilişkinizi gözlemlemek ilişkinizde daha sıcak tutumlar geliştirmek önem kazanacak. Bu süreçte evliliğinizde pürüzler varsa bütün bu pürüzleri temizleme şansınız da var. Cumartesi günü ortaklaşa işlerinizde önemli adımlardan kaçının. Ortağınızla göz önünde bulunacağınız önemli toplantılarda fikir anlaşmazlıkları gündeme gelebilir. Haftasonu özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı sorunlar hayal kırıklıkları bazı konuşmaların istediğiniz gibi olmaması sizi zorlayabilir.