Haftanın görünümü;

Herkese Merhaba geçtiğimiz hafta hepimizi "dolunay" oldukça zorlu etkiledi hem ruhsal hem maddi anlamda yeni başlangıçlara yol açtı. Bu hafta ise rahat nefes alırken kalıcı adımlar atabileceğimiz daha olumlu bir haftaya başladık. Haftanın genel etkilerine bakarsak;

Güneş-Satürn etkileşimi oldukça olumlu bir açı ile karşımıza çıkacak ve uzun süreli başarılar elde edebileceğiz içimizdeki yıldızı yeteneği çıkartabileceğiz. Ve durağan enerjiyi pozitife çevirebileceğiz. Burada en önemli konu her yaşadığımız olaydan tecrübe çıkartmak. Haftanın sözü "Akıllı kişi tecrübelerden ibret alan kimsedir." Dikkat etmemiz gereken nokta ani kararlar vermemek çünkü ani kararlar bize zarar verebilir. Araştırma yapmadan körü körüne bir şeye sakın inanmayın benden uyarması!

Haftanın en önemli etkisi ise Merkür'ün 30 Temmuz itibariyle Başak burcuna geçişi Ağustos'a kadar bu burçta kalacak.

Merkür; bilgi iletişim gezegeni. Nasıl iletişim kurduğumuz önemli; Merkür konuşma şeklimizi temsil eden bir gezegendir. Kendi yönettiği burca geçmesi bizim önümüzdeki 1 ay boyunca iletişim açısından güzel kazançlar elde etmemize destek olacak...

Yeni anlaşmalara imza atabileceğiz her konuda daha detaycı davranacağız... Takıntılara dikkat etmeliyiz ruhsal açıdan detaylar bizi depresyona itebilir. Şanslı olacağımız diğer konu başlıkları ise; eğitim konuları akademik konular yazım işleri ve basın yayın...





Haftanın burçlara etkisi:


KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR

Koçlar uzun yolculuklarla beraber güzel ve uzun soluklu işlere başlayabilirsiniz. Geçen hafta fikir olarak beliren projelerinizi netleştirebilir; tatil için gittiğiniz ortamlardan yeni işler bağlayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş ve eğitim bağlantılarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Sağlık olarak ise sinirsel rahatsızlıklar açısından risk altındasınız. Ne kadar yaz mevsimi de olsa; geçireceğiniz gribal enfeksiyonlara dikkat edin bağışıklık sisteminiz bu hafta zayıf.





BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR:

Boğalar ödemelerinizle ilgili birtakım sorunlara kalıcı çözümler bulabileceksiniz. Bu özellikle aile ve yuva kavramları ile ilgili konuları içine alırken. Ailenize para harcama bunun için tekrar bir ödeme ve kredi düzenlemesine gidebilirsiniz. Haftanın size getiri sağlayacak konu başlığı ise hobilerinize yönelmek ve kendi istediğiniz konularda bol bol sohbet etmek. Yeni iş anlaşmalarına imza atabilirsiniz. Özellikle cuma günü sizin için çok aktif olacak.





İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

İkizler ikili ilişkiler evlilik ortaklık alanında kalıcı sonuçlar elde etmek için harika bir dönem. Bekarsanız gideceğiniz yolculuklar sonucunda da hayatınıza yeni birisi girebilir ve uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sizin için haftanın püf noktası iletişim ağını kullanmanız özellikle aile ve yuva konularında mevcut problemleriniz varsa bunları çözmek için harika bir hafta. Partnerinizden de her konuda yardım isteyebilirsiniz.





YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER:

Yengeçler iş ortamındaki dengelerin değişmesi ve sizi maddi anlamda da kalıcı sonuçlar elde etmek için harekete geçirecek. Aşırı iş yüküyle kendinizi kısıtlandığınız problemleri çözümleyerek kalıcı bir kazanç elde edebilirsiniz. Bu hafta çalışma saatleri sizin için problem teşkil edebilir. Akrabalarınız kuzenleriniz kardeşleriniz ile iletişim tarafınız çok yüksek. Hep beraber ortak bir projede yer alabilir görüşmek için gideceğiniz bir kısa yolculuk gündeminizde yer alabilir.





ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR:

Aslanlar kendinize yöneleceğiniz ve aynı zamanda çocuklarınızla ilgili geleceğe dair plan yapacağınız bir hafta. Görsel olarak kendinizi yeniden yapılandıracaksınız... Aşk adına harika bir hafta partnerinizden her konuda destek alabilirsiniz. Yine maddi kaynaklar açısından harika bir dönem başladı gideceğiniz her kapı konuşacağınız her insan size kar ve getiri ile gelebilir. Gökyüzünde tamamen sizin döneminiz başladı. Ağustos'un 22'sine kadar hamle yapmaktan çekinmeyin.





BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR:

Başaklar kendini dünyanıza çekilme tatile gitme ve evden uzaklaşmak adına harika bir hafta. Evde geçirecek olanlar tadilat işleri ile uğraşabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiş yaptı.30 Ağustos'a kadar iletişim alanında her katılacağımız etkinlik ve her proje sizin için başarılı sonuçlanabilecek lütfen ertelemeyin planlarınızı ve hamle yapmaktan kesinlikle çekinmeyin.





TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER:

Sevgili Teraziler; özellikle yakın çevrenizde beraber gideceğiniz katılacağınız kalabalık gruplar ve etkinlikler size kalıcı olarak gelir getirirecek... Kendinizi rahat ifade edebileceksiniz ve uzun vadeli projelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bu hafta geleceğe dair projeleriniz adına toplantılara katılabilir bunları olumlu sonuçlandırabilirsiniz. Diğer bir etki ise ruhsal açıdan harika bir hafta evrenin size verdiği mesajları alıp uygulayın lütfen.





AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER:

Akrepler maddi anlamda harika bir hafta; özellikle iş arayanlar işle ilgili sorun yaşayan Akrepler sizin için bu sorunları çözümleyebilme haftası... Ve kariyerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Mevcut işinizde terfi alabilir ve bunun parasal yansımasını görebilirsiniz. Gideceğiniz kalabalık toplumluluklar size proje olarak fayda sağlayacak. Sosyalleşmenin zamanı geldi ne kadar çok iletişim ağınızı genişletirseniz bir aylık süreçte o kadar pozitif yansımasını göreceksiniz.





YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR:

Yaylar sizin için uzun yolculuklar dönemi başladı ve bu yolculuklar sonucunda kalıcı başarılar elde edebilirsiniz. Kendinizi eğitim alanında kanıtlayabilirsiniz. Okulla ilgili projelerde eğitimle ilgili yeni atılımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür'de 1 ay boyunca sizi kariyer alanında etkileyecek ve oldukça güzel başarılar elde etmenizi sağlayacak. Kurduğunuz iletişim ağlarının genişlemesi size olumlu yansıyacak.





OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR:

Oğlaklar maddi konularda yaşadığınız sıkıntılara kalıcı çözümler bulmak zorunda kalırken kredi çekebilir hatta sevdiklerinizden eşiniz ve ailenizden maddi destek olabilirsiniz. Toplu para girişi olabilir cebinize... Uzun yolculuklar ve eğitim alanında ise harika bir dönem başladı ve kendinizi ifade etmek yurtdışı ile ilgili konularda yeni oluşumlara yönelip başarı sağlayacaksınız. Hem iş hem de kendi gelişiminiz için yeni bir eğitim programına kayıt yaptırabilirsiniz.





KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR:

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kovalar: ortaklı işlere girişebilir yeni teklifler alabilirsiniz. Tüm hafta boyunca ikili ilişkileriniz size kazanç sağlarken. Aşk ve ilişkiler adına geleceğe dair bir ciddi bir adım atabilirsiniz. Özellikle bir aile büyüğünüz bu konuda size destek verirken. Ödemeleriniz konusu bu dönemde kredilerinizi yeniden yapılandırabilir vergilerinizi ödeyebilir ve bu konuda yapacağınız bağlantılar sonucunda maddi olarak önümüzdeki bir ayı çok olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz.





BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Balıklar kariyer alanında harika bir dönem başladı önümüzdeki bir haftalık süreçte özellikle iş ortamında angarya işlerdeki olumlu performansınız size beklediğiniz terfiyi getirecek. Önümüzdeki bir ay boyunca ikili ilişkiler ve aşk alanında konuşmalarınız olumlu sonuçlanırken. Aşkınızı itiraf etme karşı tarafa açılma dönemi başladı. Sadece ayrıntılare çok takılmayın detaylara takılıp partnerinizi bunaltmayın.


Harika bir hafta olması dileğiyle...