Koç Burcu
(21 Mart-19 Nisan)
Ailevi veya kariyerle ilgili önemli bir çıkmazı aşacaksınız. İşle ilgili olarak ilerlemek adına zorluk yaşananlar ise resmi veya maddi bir engeli aşmak için bir seçim yapmak zorunda kalabilir. Yıldızlarda bir değişim uzaklaşma işareti var. Bir yere veya bir kişiye veda vakti gelmiş görünüyor. Sağlığa dikkat yine. İlişkilerde gerilime dikkat ayrıca.


Boğa Burcu
(20 Nisan-20 Mayıs)
Ailede gerilim yaratan bir konuda şartları zorlamamalı sevgi ve birlik duygusuna önem vermeli. Gergin ortamlardan uzak durmak lazım. Önemli bir hedefinizi kabul ettirmeniz veya gerçekleştirmeniz mutlu edecek. İlişkide yepyeni duygular yaşayabilirsiniz. Bu sizde ve ilişki yaşantınızda değişim yaratacaktır. Hem sevindiren hem biraz tedirgin eden haberler alabilirsiniz.


İkizler Burcu
(21Mayıs-21 Haziran)
İş ve kariyer alanınızda daha esnek ve güzel şartlar mümkün. Yeni işe girmek isteyenler için iyi fırsatlar çıkabilir. Parasal geliriniz daha iyi görünüyor. Diğer yandan bir işbirliği alacak ek iş kira gibi parasal bir kaynak da elden çıkacak gibi. Eve ve kendinize alışveriş zamanı. Önemli bir maddi veya iş konusunda beklediğiniz gelişme mutlu edecek.



Yengeç Burcu
(22 Haziran-22 Temmuz)
4 Temmuz’da burcunuzda yeniay var. Hem gergin hem iyi. Özellikle ilişkiler cephesinde gerek duygusal gereksel yaşantı bakımından değişimi tetikleyen gelişmelere açık bir zamandasınız. Bir teklif veya bir haber var. Bunun sonucu bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. İlişkide başka bir yöne doğru gidiş söz konusu. Aşk kapıda ancak soru işaretleri de var.



Aslan Burcu
(23 Temmuz- 22 Ağustos)
İş veya tatil nedeniyle seyahat yapabilirsiniz. Kiminiz dinlenmek mevcut şartlardan uzak kalmak isteyeceksiniz. Sağlığa dikkat etmeli. Biriyle perde arkasında yaşanan duygusal gerilim rahatsız edebilir. Maddi konuda başkalarından gelen önemli bir destek olabilir. Aşk ve ilişkide özlem ve sevgi isteği yükseliyor. Kıskançlık yaşanabilir.



Başak Burcu
(23 Ağustos-22 Eylül)
Bir hedefiniz için destek elinize geçebilir. Dost kişilerden gelen teklif veya fırsat bir anda beklediğiniz sıçramayı başarmanız için imkan yaratabilir. Aşk ve ilişkide hareketlilik var. Ancak ilişkide bir sorun çıkabilir. Birinin sırrını öğrenebilirsiniz. İlişkide seçim yapmanız veya değişim için bir karar verebilirsiniz. Eski dostlarla görüşmek mutlu edecektir.


Terazi Burcu
(23 Eylül-22 Ekim)
Yeniay kariyer evinizde gerçekleşecek. Kiminiz yeniayın etkisini ailede yaşayabilirsiniz. Kariyerde önemli bir döneme giriyorsunuz. Parasal şartlar veya istediğiniz bir görev için yetkili kişilerle görüşebilirsiniz. Sağlık sorunu olan için iyileşme fırsatı var ancak tedavi veya fedakarlık lazım. Aşkta sürprizli dönem ama istikrar zor.



Akrep Burcu
(23 Ekim-21 Kasım)
Yeniay hem iyi hem gerilimli. Bir dönüm noktası yaşatacaktır. Artık farklı bir mecraya yeni bir alana giriyorsunuz. Bu iyi bir şey aslında ve size geniş ufuklar sunacak. Ancak fedakârlık veya seçim gerektirmektedir. Bir şeyden vazgeçmek önünüzü açacaktır. İş anlaşması resmi imza için vesaire önemli dönem. Evlenip düğün yapan olabilir.




Yay Burcu
(22 Kasım-21 Aralık)
Yengeç Yeniayı ortak para mal miras vergi banka hesaplarını ilgilendiren gelişmeleri tetikleyebilir. Resmi kuruma veya başkalarına borcunuz varsa ödemek gündeminizde. Kredi için uygun olmayabilir şartlar. Aile veya eşle birlikte bir yatırıma yönelebilirsiniz. Bir yüzleşme veya duygusal uyanış çok iyi gelecek. İşten çıkıp tazminat almayı düşünen olabilir.



Oğlak Burcu
(22 Aralık-19 Ocak)
Bir kişiyle yol ayrımı söz konusu. Kiminiz bir arkadaş sevgili kiminiz işte bunu yaşayabilir. Bir konuda ne istediğinizi daha iyi bilecek taleplerinizi açık seslendireceksiniz. Ancak keskin tutum yerine mantıklı esnek ve olgun bir tutum içinde halletmek gerekir meseleleri. Bir teklif almanız veya bir başarınızın ödülünü almanız mümkün.



Kova Burcu
(20 Ocak-18 Şubat)
İşleri yapıp bitirmek rahatlatacaktır. Enerjiniz düşebilir yorgun hissedebilirsiniz beslenmenize kendinize bakmanız enerjinizi yükseltecektir. Parasal bir konuda beklediğiniz maddi gelirin gelmesi sevindirecektir. Aileyle birlikte vakit geçirmek mutlu edecektir. Sağlık için iyi zaman sorununuz halletmek için ilgilenin. Yeni işe girmek için şartlar iyi.



Balık Burcu
(19 Şubat-20 Mart)
Yeniay ihtiyacınız olan sevgi ve desteği görmeniz için fırsatlar sunabilir. Ancak duygusal olarak ne istediğinizi bilmelisiniz. İlişkide mutlu olmak istiyorsanız değişen şartları görmeniz gerekir. İş bakımından dost kişilerden destek gelebilir. Ailede miras yatırım gündemde. Evlilik nişan düşünen olabilir. Bir teklif söz konusu. İlişki gündemi hareketli ama acele etmeyin.