Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Türkiye 22-28 Aralık 2014 Haftası Astroloji Yorumu

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Türkiye 22-28 Aralık 2014 Haftası Astroloji Yorumu



    2014 yılı Aralık ayının son haftasına Güneş’in Oğlak Burcu transiti ile başlıyoruz. Astrolojide Oğlak Burcu
    kariyer ve işle özdeşleşir. Yıl içerisinde iş ve kariyer yaşamınızda karşınıza çıkan tüm olumsuzluları bu ayın son haftası itibariyle geride bırakıp arınmanız dileğiyle yazıma başlıyorum.

    Astrolojide en sevdiğim şeylerden biri karmik düğümlerdir. Karmik düğümler dünyevi yaşamda 9 ve 18 yıllık evrelerde yaşamda ne ektiysek bize onun mükafatını vereden döngülerdir. 9 yıldır kariyerlerine kariyer ticaretlerine ticaret katan güzel ülkemin iktidar ve yandaşlarının da bu evrede ne ektilerse onu biçeceklerini 6 ay önce söylemeye başladık ve bu süreç 2015 yılı Ekim ayına kadar devam edecektir…

    Güneşin Oğlak Burcu transiti ülke genelinde iş adamlarının gündeme gelmesine neden olacaktır. Özellikle 10-20 Ocak 2015 arası iş adamlarıyla ilgili şok mahkeme kararları ve iş adamlarının acı haberlerine tanık olacağız.

    Ülkemizin değişmeyen gündemlerinden biri de mahkemeler… Yine 20 Ocak 2015 tarihine kadar hukuk sistemimiz ve dış ülkelerle olan ilişkilerimizde radikal değişimler yaşanacak.

    Sevgili gönül dostlarım 2014 seçimlerinde malum kişilerin sonun başlangıcında olduklarını kaybedeceklerini belirtmiştim. Bu nedenle yüzlerce eleştiri ve hakaret maili aldım. Benim felsefem bir insanın nasıl yaşadığı değil yaşam sonunun nasıl olduğudur. Evren bizlere verdiği nefesi bile geri alırken bu kişileri dünyevi hırslarıyla elde ettiklerini de mutlaka geri alacaktır. Her zaman söylediğim gibi ne ekersek ne düşünürsek hele Kova çağını yaşadığımız şu döngüde düşündüklerimizi hızla yaşarız. Bu nedenle söylediğimiz ve düşündüğümüz şeylere dikkat etmeli olumsuz olanı aklımızdan çıkarmalıyız.

    Bu arada biz her ne kadar gündemi yorumlamaya çalışsak da gündem alengerli bir şekilde sürekli değiştiriliyor…

    17-25 Aralık operasyonlarıyla ortaya çıkan “yolsuzluk” iddialarının tartışılmasının nasıl önlendiğine dikkat edin.

    PKK ve hükümet arasındaki pazarlıkların aponun 2015 yılında serbest kalacağının öğrenilmesine nasıl mani olunduğuna dikkat edin.

    Ak Saray’ın lüks uçak ve makam araçlarıyla ilgili haberlerin nasıl ortadan kaybolduğuna dikkat edin.

    Maliye Bakanı’nın açıkladığı 2002’den bu yana en yüksek seviyeye ulaşan yakın vadeli dış borçların ekonomiyi nasıl zorladığını çift hanelere çıkan enflasyonun işsizliğin nasıl konuşulmadığını “iyi gidiyor” denilen ekonominin alarm zillerinin susturulduğuna dikkat edin.

    Dikkat edin ve unutmayın sun’i gündemlerde kaybolmayın.

    İyi haftalar dilerim.


    Ali Gül
    Astrolojikozmik
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    SEVGİLİ KOÇLAR: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır. Güneşin natal güneşinize ve transit Uranuse sert acı yüzünde kariyer iş yaşamı olan koçların kariyerinde iş yaşamında ciddi beklenmedik ani tıkanmalar yaşayacaksınız. Bu sorunlarla birlikte bitişler olacaktır özellikle 9 yıllık iş yaşamı olan koçlar dikkatli olsunlar.

    4 gezegenin sert acısı yüzünden Aşk kardeşler kuzenler ebeveynleriniz ile iletişimde kopuklar birbirinize duygularınızı ifade edememe gibi olaylar gündeme gelecektir.

    SEVGİLİ BOĞALAR : Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır 2014 yılında kariyerde aşkta yakın çevre ile yaşadığınız tüm sıkıntıları çözmek için sizlere fırsatlar verecektir şunu belirtmek isterim ki 2015 yılı size çok farklı özel mutlu şanslı bir yıl olarak unutamayacağınız bir yıl olarak hafızalarınızda kalacaktır . Bu evrede yaşamsal kozmik enerjiniz tavan yapacak o yüzden dünyevi konularda çekindiğiniz her ne varsa üzerine gidin mutlak çözüme kavuşturacaksınız.

    SEVGİLİ İKİZLER: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır nihayet son 1 aydır yaşadığınız sıkıntıların şansızlıkların ruhsal olarak nefes alamadığınız bittiği bir haftaya başlıyorsunuz . 1 aylık süreçte göreceğiniz rüyalar 2015 yılı için sizlere rehper olacaktır bu evrede sezgileriniz her zamankinden daha fazla artacaktır.

    2014 yılı sürecinde vergi kredi mahkeme borç alıp verme miras gibi her ektiyseniz tümünün toplamını gündeme geleceği evre olacaktır.

    SEVGİLİ YENGEÇLER: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır kariyer aile ikili ilişkiler konusunda 2014 yılı sürecinde neler yaptıysanız sorgulayacağınız kendinizle muhakemesini yapacağınız bir ay yaşayacaksınız kozmik ruhsal bedensel olarak kendinize yetemediğiniz enerjinizin düştüğü zorlayacı bir evre olacaktır .bu evrede yaşamın hangi evresi olursa olsun önemli kararlar almayınız önemli kararlarınızı erteleyiniz.

    SEVGİLİ ASLANLAR: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır sağlık anne anne tarafının akrabaları ile 2014 yılı sürecinde neler yaşadıysanız toplamını yaşayacağınız bir ay olacaktır anne tarafının akrabaları ile resmi kurumlardan alacağınız haberler ile gündeminiz değişecektir. Bu evrede ruh sağlığınızda uyku düzeninizde sorunlar olacaktır ruh haliniz pek iç acısı olmayacaktır.

    Şu müjdeyi vermek isterim bu ay son 2 yıldır yaşadığınız tüm sıkıntılardan arınmak için kozmik şans sizden yana.

    SEVGİLİ BAŞAKLAR : Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır Aşkla maddi olarak ve Ebeveynler ile 2014 yılı sürecinde yaşadığınız tüm sorunlardan sıkıntılardan arınmanız için sizlere fırsatlar verecektir son bir aydır özellikle kariyer ve aile hayatınızda yaşadığınız şansızlıkların bittiği güzel evre olacaktır.

    Daha önceki yazılarımda ısrarla belirttiğim 2015 yılı sürecinde ikili ilişkilere yanılgılar aldatılmalar konularında bu evrede mutlak iş aşk birlikteliklerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.


    SEVGİLİ TERAZİLER: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır. Yöneticiniz Venüs tam karesi ile giriyorsunuz hayatınızda var olan bütün kadınlar ile 2014 yılı sürecinde yaşadığınız sıkıntıların tamamını yaşayacağınız bir ay olacaktır dünyevi olarak bir çok konudan huzur bulamayacağınız kendinizi huzursuz hissedeceğiniz bir ay yaşayacaksınız.

    Bu ay ailevi olarak ikili ilişkiler ve duygusal olarak bir çok sorunların başladığı bir ay olup 2015 yılı nisan ayında arınacak ne ektiyseniz onu biçeceksiniz.

    SEVGİLİ AKREPLER: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır kardeşler kuzenler yakın çevremizin sağlık ve iş sorunları ile alacağınız haberler gündeminizi değiştirecektir bu evrede sağlığınıza çok dikkat ediniz.

    2014 yılı sürecinde birinci derece yakın çevreniz ile iletişimde yaşadığınız sorunları çözümlemeniz için sizlere fırsatlar verecektir. Beniz size tavsiyem yakın çevrenizle ticari yada maddi alış verişlerinizi şartlar ne olursa olsun 2015 yılına sarkıtmayınız.


    SEVGİLİ YAYLAR : Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır 2014 yılı sürecinde kariyerde önemli ama sizin bir aylık evrede gündeminiz maddiyat ticaret vergi kredi olacaktır 2014 yılı sürecinde maddiyat olarak neler ektiyseniz meyvesini alacağınız bir evre olacaktır size tavsiyem 2015 yılı sürecinde maddi olarak mümkün olduğu kadar az sorunla giriniz 2015 yılı en ağır kadersel ağır değişimleri döngüleri yaşayacağınız bir yıl olacaktır .

    SEVGİLİ OĞLAKLAR : Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde aşkta yakın çevrenizle yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır yukarıda yazdığım tüm sorunları sorgulayıp sorunları çözüme kavuşturacağınız bir ay olacaktır. Dünyevi yaşamda çok farklı özel bir ay olacak ve 2015 yılı için gerek aşk gerek aile gerek kariyerde önemli değişimlerin başlangıçların kararlarını alacağınız bir ay olacaktır.

    Özetlemek gerekirse 2014 yılı yaşanan tüm sorunları çözüme kavuşturacağınız mutlu güzel bir yıl başı yaşayacaksınız.


    SEVGİLİ KOVALAR : Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz. Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde Aşkta sağlıkta iş ortaklıklarında yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacak bilinç altınız çok karışacak olacaktır 2014 yılı yaptıklarınız bilinçaltınızda patlamalar yaşatacaktır ruhsal olarak huzursuz yaşamsal olarak bir çok konudan tad alamayacağınız uyku sorunları kabusların artacağı son zorlu evre olacaktır.

    Daha önceki yazılarımda belirtiğim gibi 2015 yılı size çok özel güzel mutlu bir yıl olarak yaşatacaktır o yüzden 2014 yılı aşk evlilik ortaklık iş yaşamınızda yaşadığınız hayal kırıklıklarını geride bırakmaya çalışın.

    SEVGİLİ BALIKLAR: Haftaya Güneşin bir Aylık Oğlak Burcu transiti ile giriyoruz Bir aylık evrede 2014 yıllık sürecinde kariyerde yaşadıklarımız yaptıklarımızı karlarımızı zararlarımızı sorgulayacağımız evre olacaktır arkadaşlarınız ile olan diyaloğunuzu maddi ticari alışverişlerinizi sorgulayacağınız bir evre olacaktır 2014 yılı sürecinde hayatınıza giren arkadaşlar geçmiş arkadaşlar ile gelir giderlerinizi çıkarlarınızı sorgulayacağınız evre olacaktır.

    Bir aylık evrede özellikle maddi konularda sıkıntılar ve yüzünüzde cilt sorunları boğaz enfeksiyonlarına dikkat ediniz.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]