Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: 22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart 22 Aralık 2014 Günlük Burç Yorumları

    Koç Burcu
    Koç Burcu

    Bugün 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu enerji; Kalbiniz aşkın sıcaklığı sizi anlayan ruhunuzu sevgiyle yücelten özel bir insanla buluşturabilir. Bitmek üzere olan ilişkinize yeni bir şans verebilir ve ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. İş hayatınızda ise önemli kararlar vermeden önce bir kez daha düşünün.


    Boğa Burcu
    Boğa Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek yeni ay enerjisi ile Aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz. Bu enerji duygusal olarak daha derin düşünmeye ve kendinizi pozitif yönde geliştirmenize yardımcı olacak bu enerji Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Boğa’lar da başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyarak eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkarak sevmekten hiç vazgeçmeyin. Emin olun sevginizin gücü her şeyin üstesinden gelecek ve eşinizin minnet sevgi ve aşkının artmasının güzelliklerini en yüce haliyle yaşamaya başlayacaksınız.


    İkizler Burcu
    İkizler Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Çocuk sahibi olmayı düşünen İkizler yeni ay enerjisi ile bebek haberi alabilirsiniz. Bekar İkizler ise iş hayatınızda tanışacağınız bir insanla aşkı yakalayabilirsiniz.


    Yengeç Burcu
    Yengeç Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek ve emeklerinizin mücadelenizin mükafatını almaya başlayacaksınız. Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Yeni Ay enerjisi ile ; Aşktan ümidiniz kesmiş Yengeç’ler ise sürpriz bir aşkla karşılaşabilir ve kısa bir süre içinde ilişkilerini resmileştirme kararı alabilirler.


    Aslan Burcu
    Aslan Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek bu enerjinin yansıması ile başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu olumlu enerji ile Yaşamdan beklentilerinizin olumlu yönde değişip şekillenmesine katkı sağlayacak. Kişisel bakım ve sağlığınıza göstereceğiniz özenle yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz


    Başak Burcu
    Başak Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek bu etki ile; İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere iş arıyorsanız yeni ay enerjisi ile uzun süreli ve huzurla çalışabileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz.




    Terazi Burcu
    Terazi Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Bu enerji ile sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacak gelirlerinizi ikiye katlayacak girişimlerinde kahramanı olma imkanını yakalayacaksınız. Bu süre içinde çalışma temposunun getirdiği yorgunluktan dolayı böbrekler ve bağırsaklarınızla ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız talihsiz olaylar aşka olan bakış açınızı değiştirmiş olsa da kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz.


    Akrep Burcu
    Akrep Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Özel hayatınıza gelince başkalarının sorumluluklarını taşımaktan yoruldunuz. Yakın çevrenizin üzerinizde kurduğu baskıdan özgürleşme isteğiniz ön plana çıkacak ve radikal kararlar alacak kendi şansınızı kendiniz yaratacak ve önemli ilkleri aşkla gerçekleştireceksiniz. Bekar Akrepler karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaklar. Bu süreçte karar verirken geçmiş deneyimlerinizden aldığınız tecrübeleri hatırlamalısınız.


    Yay Burcu
    Yay Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. İş ve özel yaşamınızda sorumluluklarınızı yerine getirmenin olumlu yansımalarıyla yaşamınız aydınlanmaya başlayacak. Sosyal yaşamınız oldukça hareketlenecek ve doğru yerde doğru insanlarla tanışmanın büyük fırsatları ile karşılaşacaksınız. Yaşamınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz.. Özel yaşamınız da geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşabileceksiniz.


    Oğlak Burcu
    Oğlak Burcu

    Bugün saat 03:35’te burcunuzda yeni ay gerçekleşecek bu enerji ile İş ve aile ‘’Anne baba kardeş ya da çocuklar’’ la yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bugüne kadar inanıp değer verip her ne olursa olsun yanında yer aldığınız kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız. Bu durum sizler için yorucu olsa da yaşamı daha gerçekçi daha geniş bir perspektiften değerlendirmeyi öğreneceksiniz. İşinizle ilgili girişimlerde bireysel şansınız daha fazlayken ortaklaşa yaptığınız işlerde beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir haftadasınız.


    Kova Burcu
    Kova Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Yatırımlar krediler gibi konularda yeni ay sonrası başvurularınız olumlu sonuçlanacaktır. Alım satımlar da karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirmek için mücadele etmelisiniz.


    Balık Burcu
    Balık Burcu

    Bugün saat 03:35’te Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek. Özel yaşamınızda ise aşka yelken açacağınız bir dönem sizleri karşılamakta. Evli olan Balıklar ise eş ten kaynaklanan finansal sorunlar yüzünden zor günler geçirebilir ve ayrılık kararı alabilirler. Yaşanmışlıkların birikimiyle verilen bu karar belki de sizler için çok daha olumlu olacaktır. Bu ay sizler için iş ve özel yaşamınızda önemli fırsatlar la dolu. Hedeflerinizi belirlediğiniz takdirde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Bu 3:35'de ne var anlamıyorum Burcumda ne oluyorsa gecenin 3'ünde oluyor iyimi





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


  3. #3

    www.foruminci.net

    MeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.02.2009
    Bulunduğu yer
    sözün bittiği yer..
    Mesajlar
    30.861
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    90
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    emeklerinizin mücadelenizin mükafatını almaya başlayacaksınız.
    sonunda





Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]