Koç Burcu
Koç Burcu

Bugün oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Bugün ki göksel enerjiler köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere.


Boğa Burcu
Boğa Burcu

Gölgeli günler ardınızda kalıyor yorgun yılgın ruhunuz aşkla başarıyla yeniden uyanıyor. Maddi zorluklar duygusal konularda yaşanan hayal kırıklıkları üzüntüler yerini sevince aşka ve huzura bırakacak. Sizlere tavsiyem uzun zaman sonra gelen bu güzel ve güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin.


İkizler Burcu
İkizler Burcu

Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz. Ayrıca tutulma enerjisi aşk hayatınızda da sürprizlere neden olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun korkularınızı keş kelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu

Gökyüzü bugün kalbinizin mührünü açmak için o özel insanla karşılaşabileceğinize dikkat çekmekte. İnandığınız projelerinizin emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler eşinizle ilgili konularda sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlarınızı ifade etmelisiniz.


Aslan Burcu
Aslan Burcu

Bugün iş hayatınızda ki sorunları özel yaşamınıza taşımamanız gerektiğini anlamalı ve biraz daha özverili davranmayı denemelisiniz. Bunu yaptığınızda ilişkinizde romantizm ve heyecanı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda hırsınız var olan şartlarınızda beklemediğiniz köklü ve ani bir değişimin yaşanmasına neden olabilir.


Başak Burcu
Başak Burcu

Bekar Başak’lar iş yada eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar söz konusu olabilir ve bu seyahatler aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir ve güvendiğiniz güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu yaşamı sağlıkla keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin.




Terazi Burcu
Terazi Burcu

Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler bugün Aşkta yüzünüz gülecek yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. Ayrıca finansal konularda kazancınızda önemli bir artış yeni gelirler yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz.


Akrep Burcu
Akrep Burcu

Bugün değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirip hayata geçirmek için ekstra çaba sarf edin. Aşk hayatınızda ise bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hastalıklı bir hal almış sizi size yabancılaştıran umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bırakın bitsin korkularınızın kaygılarınızın esiri olmadan yitirdiğiniz umutlarınıza sarılın ve yeni başlangıçlara sağlıklı bir ruhun güçlü enerjisi ile yürüyün.


Yay Burcu
Yay Burcu

Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın kendinizi doğru sözlerle anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek bekar Yay’lar sizlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz bugün.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün hatalarınızın farkına varmanızı sağlayacak. Fakat bir takım şeyleri eski haline getirmeye gücünüz yetmeyeceği endişesi ile çekingen davranmayın. Son pişmanlık fayda etmez. Gün içinde dua edin meditasyon yapın iç dünyanıza yönelin ve bu ilişkinin size kattıklarını ve kaybettiklerini adalet terazisinde adil bir şekilde değerlendirerek hareket edin.


Kova Burcu
Kova Burcu

Hukuksal sorunları olan Kova’lar gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir. Bu etki olumlu da olabilir olumsuz da siz bu konuda işi sadece avukatınıza bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz. Evli Kovalar bugünün enerjisi ile eşiniz ve eşinizin yakınları ile problemler yaşayabilirsiniz.


Balık Burcu
Balık Burcu

Bilinmeyene karşı merakınız sizi farklı alanlarda çalışmalar yapmaya yöneltebilir ve güçlü sezgilerinizi yaşamınız bir parçası haline getirebilirsiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeden hareket etmeniz kendinizle baş başa kalarak isteklerinizi belirleyerek bunun üzerinde planlamalarda bulunmanız oldukça önem taşımakta.