Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: 23 Aralık 2013 Günlük Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart 23 Aralık 2013 Günlük Burç Yorumları


    Koç 21 Mart - 20 Ni*san

    Yorucu ve yoğun bir gün geçirebilir tamamlamanız gereken işlere odaklanabilirsiniz. Sabah saatlerinde ertelemeler ve hayal kırıklıkları yaşasanız bile sonrasında iş ve sosyal hayatınızda ki güçlü kişilerden alacağınız destekle yolunuza devam edebilir tecrübelerinizi akılcı kararlarla kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

    Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

    Yaşamdan keyif aldığınız alanlara ve hobilere yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili önemli kararlar alarak uygulamaya başlayabilir ya da aşk ilişkilerinde size mutluluk verecek gelişmeler yaşanabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle fikir birliği yaparak girişimlerde bulunabilir tecrübelerinizi sevdiklerinizle paylaşarak onlara faydalı olmaya çalışabilirsiniz.

    İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

    Bugün ev işleri temizlik dolap düzenleme gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenize hizmet etmek isteyebilir veya ebeveynlerin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde iş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmeler hayal kırıklığı yaratsa bile sonrasında finansal açıdan güçlü kişilerin desteklemesiyle akılcı yatırımlara yönelebilir krizleri çözebilirsiniz.

    Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

    Sabah saatlerinde aldığınız haberler hayal kırıklığına yol açabilir ya da günlük programınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra ise olaylar lehinize gelişmeye başlayabilir. Eşiniz ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişilerden destek alabilir sizin için önemli anlaşmalar yapabilir daha önceden başladığınız ama sonuçlandıramadığınız girişimleri tamamlayabilirsiniz.

    Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

    Ekonomik gelirlerinizle ilgili beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına uğramanıza neden olsa da sonrasında akılcı ve maddi açıdan kârlı çıkabileceğiniz kararlar alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayarak daha başarılı sonuçlar alabileceğiniz girişimlerde bulunabilir tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

    Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

    Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; hem ilişkilerde hemde hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabileceğinizi işaret etmekte. Sabah saatlerinde yakın ilişki de olduğunuz kişilerden dolayı hayal kırıklığı yaşasanız bile öğleden sonra kendinizi daha güçlü hissedebilir sevdiklerinizin de desteğiyle size başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

    Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

    Hareketli ve keyifli geçen bir hafta sonundan sonra kendi içinize kapanabilir korkularınızla ve endişelerinizle yüzleşebilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunuz bugün sabah saatlerinde beklentileriniz karşılanmadığı için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat ailenizden alacağınız güçlü destekle akılcı davranmayı başarabilecek girişimlerinizi planlayabileceksiniz.

    Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

    Günün ilk saatlerinde arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplar beklentilerinizi karşılaşamayabilir ve bir süre için kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Fakat sonrasında aldığınız haberler kendinizi güçlü hissetmenizi ve geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için aldığınız kararları uygulamanızı sağlayacaktır. Akılcı girişimlerde bulunabilirsiniz.

    Yay 23 Kasım - 22 Aralık

    Haftaya iş ve sosyal hayatınızla ilgili önemli kararlar alarak başlayabilirsiniz. Gerçi bir süre için kafanız karışık olabilir ve henüz ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde özellikle maddi konularda kendinizi daha güçlü hissedebilecek hedeflerinizi gerçekleştirebilecek girişimlerde bulunabileceksiniz. Daha önceki tecrübeleriniz size ışık tutabilir.

    Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

    Sabah saatlerinde görüş ve düşüncelerinizden dolayı kafanız karışık olabilir kendinizden emin olmakta zorlanabilirsiniz. Fakat sonraları kendinize olan güveninizi kazanarak kararlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz. Geçmişten gelen ve size keyif veren konularla tekrar ilgilenmeye fırsat bulabilir deneyimlerinizi yeni girişimlerinizde kullanabilirsiniz.

    Kova 21 Ocak - 19 Şubat

    Finansal konularla ilgili endişeleriniz günün ilk saatlerinde kafanızı meşgul edebilir kendinizden emin olmakta zorlanabilirsiniz. Fakat kadersel gelişmeler gücünüzü kazanmanıza destek olarak kararlı davranmanızı sağlayabilir. Eskiden beri süregelen krizleri çözmek için önünüze gelen fırsatları çözmek için akılcı bir tutum izleyebilir beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

    Balık 20 Şubat - 20 Mart

    Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; gelişmeleri kontrol etmekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Karşınızdakilerin beklentilerini karşılayamamanızdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat günün ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınızdan ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan alacağınız destekle kendinize güveninizi kazanabilirsiniz.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    KOÇ: Kariyer alanınızda sizden saklanan bir gözlemci neler yaptığınızla iyiden iyiye ilgileniyor. Hata yapmamak için kontrollü olmalısınız. Kontrol altına almanız gereken en önemli şey öfkeniz. Partnerinizin tepkileri ve vereceğiniz karşılık iş alanınızda duyulabilir. Dikkatli olun. Hafta sonundan itibaren yeni bir göreve atanabilirsiniz.

    BOĞA: Yakınlarınızdan birinin ya da sizin sağlık sorunlarınız bir anda ortaya çıkacak ve şaşkınlık yaratacak. Öfke krizinin sonunda tansiyonunuz yükselebilir veya bir tartışmada yaralanabilirsiniz. Ne kadar sakin o kadar iyi! Seyahatler ve kent dışı çalışma olanağı hafta sonundan itibaren cazip görünecek. Değerlendirin.

    İKİZLER: Arkadaşlarınızla partneriniz arasındaki uyumsuzluktan negatif biçimde etkileneceksiniz. Arada kalabilir veya sorun yaşayabilirsiniz. Öte yandan kredi miras nafaka gibi ekstra gelirlerinizle ilgili araştırmalar sizden gizlenerek sürüyor. Saklandığınızı düşünmemelisiniz. Bu konuda iyi bir teklif hafta sonundan itibaren yapılabilir. Kabul edin ve gizli işlerden uzak durun.

    YENGEÇ: Otoriteler ve anne şefkati ile kariyer ve aile arasında sıkışıp kalabilir veya ikisini de yanınızda hissetmeyebilirsiniz. Ortaklık kurarak süregelen zor durumdan kurtulma amacındaysanız sizden saklanan bir şeyin varlığını fark etmeyeceksiniz. Buna rağmen şık bir teklife evet diyebilirsiniz. Yine de dikkatli olun. Şimdilik şans faktöründen uzaktasınız.

    ASLAN: Yakın çevrenizden biri adil olmadığınızı düşünüp tepkisel davranırsa egonuza yenilip karşılık vermeyin. Düşünceleri öğrenmek sizden saklanan bilgiye ulaşmanızı da sağlayacak. Böylece kendinizi koruma şansı bulacaksınız. Yeni bir iş teklifi veya eleman alımı rahatlatıcı olacak ve bu fırsat hafta sonundan itibaren karşınıza çıkacak. İş alanınızda dikkatli olun ve kirli işlere bulaşmayın.

    BAŞAK: Finansal harcamalarınız boyunuzu aşabilir. Bununla birlikte beklediğiniz yatırım veya kredi ihtimali son anda yok olabilir. Kaynaklarınızı hafta boyunca idareli kullanın vergi sigorta v.s ödemelerinizi zamanında yapın. Partnerinizle ilgili kuşkularınız gerçek olabilir ancak şimdilik konuyu anlamaya çalışmayın ve üzerine gitmeyin. Olaylar kendiliğinden gelişecek. Yeni bir aşk eski aşkınızla buluşma veya bebek sahibi olma ihtimali hafta sonundan itibaren sevindirici olabilir.

    TERAZİ: Burcunuzda yol alan Mars sayesinde adalet için savaşmaya istekli olacak ve nezaketten bir miktar uzaklaşacaksınız. Partnerinizin veya ailenizin size haksızlık yaptığını düşünebilirsiniz. Oysa ailenizin sizi koruma çabasından başka bir şey bulamayacaksınız. Yeni bir ev almak veya taşınma ihtimali hafta sonundan itibaren heyecan verici olacak.

    AKREP: Gizli öfkenizin sebebi yapılan haksızlıkları zamanında fark etmeniz. Fakat bu durum sağlık sorunları da yaratıyor. Bu nedenle hayata bakışınızı işinizle ilişkinizi ve beslenme düzeninizi değiştirmelisiniz. Yakın çevrenize yeni taşınan biri ile yakınlaşmanız söz konusu olabilir. Hafta sonundan itibaren eskilerin kıymetini daha iyi anlayacaksınız.

    YAY: Finansal kaynaklarınızla ilgili kontrolleri titizlikle yapmalısınız. Sizden saklanan bir oyun kaynaklarınızın bir bölümünü eritebilir. Arkadaşlarınızla ilgili tutumunuzu yeniden gözden geçirin. Egonun yaratacağı oyun bir tuzağa dönüşebilir. Aşk hayatınızdaki değişime direniyor çocuklarınızla ilgili kararlarınızı alışkanlıkların sürmesini isteyerek alıyorsunuz. Oysa bunlarda değişmeli. Yenilik iyilik getirecek. Hafta sonundan itibaren ek gelirler kazanabilirsiniz.

    OĞLAK: Burcunuzda gerileyen Venüs gizli bir aşkı sevdayı veya ilişkiyi yaşamaya gönüllü olacağınızı bildiriyor. Kalbiniz boşsa hafta sonundan itibaren eski aşkınız karşınıza çıkıp kafanızı karıştırabilir. Kariyer planlarınızı çalışkanlığınızla beslediniz. Şimdi size haksızlık ediliyorsa önlem alamazsınız ancak yeni teklifleri değerlendirip elveda diyebilirsiniz. Evinizi veya eşyalarınızı yenilemelisiniz.

    KOVA: Yakın çevrenizde alıştığınız kişilerle bir arada olmak yerine herkese açılmalı her bireyi tanımaya çalışmalısınız. Böylece uzaklardaki dostlarınızla uyumunuz bozulduğunda yokluk hissetmeyeceksiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız bu hafta kaza riskine açıksınız. Kötü alışkanlıklar veya sizi engelleyen düşünceler ortaya çıkak ve değiştirme kararı alacaksınız.

    BALIK: Finansal kaynaklarınızı ve harcama yöntemlerinizi değiştirmelisiniz. Öte yandan gereksiz harcamalar veya geciken cezalar ödenmeyi bekliyor. Öfkeli bir biçimde ekstra ödemeler yapmayın ve hatta canınızı hiç sıkmayın çünkü sağlık sorunlarına dönüşen öfke daha büyük zarar verebilir. Eski arkadaşlarınızdan biri yeniden yaşamınıza katılacak ve bir ışık kaynağı olacak.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]