Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Atatürk’ün adını kaldırdılar AKP’li Bakan Bozdağ’ın adını verdiler..

  1. #1

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Atatürk’ün adını kaldırdılar AKP’li Bakan Bozdağ’ın adını verdiler..

    Atatürk’ün adını kaldırdılar AKP’li Bakan Bozdağ’ın adını verdiler..



    Yozgat’ın AKP’li Yerköy Belediyesi bir skandala daha imza attı. Önce İnönü’nün adı bulvardan kalktı. Şim*di de Atatürk Bulvarı’nın 3’te 2’sine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın adı verildi.


    Gazeteciliğe Yozgat’ın Yerköy İlçesi’nde lise ikinci sınıf öğrencisiyken Nazım Kayhan’ın tek sayfa olarak yayımladığı Yerköy Gazetesi’nde başladım. Şimdi bu ilçemizi Belediye Meclisi’nin skandal kararıyla gün*deme getiriyoruz. 8 kilometrelik Atatürk Bulvarı kısaltılıp 7 kilometrelik bölümüne AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın adı verildi. Konuyu araştırdığımız sırada MHP’li 4 üyenin de karar lehinde oy kullandığını öğrenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Pazartesi günü üyelerin imzalarını geri çekeceklerini yanlış anlamadan dolayı karar lehinde oy kullanıldığını söyledi.

    Önce İnönü kaldırıldı

    Bekir Bozdağ’ın adının verilmesine değil ama Atatürk Bulvarı’nın kısaltılıp Bozdağ adının verilmesinin hiç hoş karşılanmadığını değerli hemşerime de bildirmek istedim. Henüz kendisinin böyle bir karardan habe*ri yok. İnanıyorum ki böyle bir değişikliği kabul etmeyip “Yiğitlerin Harman olduğu diyar”ın bir evladı oldu*ğunu gösterir. Bir dönemin Yerköy belediye başkanlarının yaptıklarına bakın bir de AKP’li başkanların yaptığına. Yerköy’de Atatürk Bulvarı’nın yanı sıra İsmet İnönü Bulvarı da bulunuyordu. Önceki AKP’li Be*lediye Başkanı Ali Rıza Arslan İnönü Bulvarı’nın adını 2006’da İbrahim Bodur Bulvarı olarak değiştirdi. CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz bu değişikliğe karşı çıkarken “Bugün İsmet İnönü Bulvarı’nın adını de*ğiştiren yarın Atatürk Bulvarı’nın da adını değiştirmeye kalkışır. Atatürk ve İnönü olmasaydı Bodur ilçemi*ze fabrika kuramaz siz de belediye başkanı olamazdınız” demişti.

    Numarataj çalışması için


    AKP Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu 5 Nisan’daki Belediye Meclis toplantısında AKP’li ve MHP’li üye*lere “Sizleri vatan bayrak Ulu Önder Atatürk silah arkadaşları ve bu vatan için şehit ya da gazi olmuş kahramanlarımız için saygı duruşuna davet ediyorum” dedi. 1 dakikalık saygı duruşundan sonra üyelere şu açıklamayı yaptı: “İlçenin Ayanoğlu-Haşim Kılıç-Hüyük-60 Evler ve 100. Yıl Mahalleleri’nden geçmekte olan Atatürk Bulvarı’nın numarataj çalışmalarının ayrı ayrı yapılmalarından dolayı bazı belgelerin hazırlan*masında sorunlar çıktığından Ayanoğlu ve Haşim Kılıç Mahallesi’ndeki bulvarın ‘Atatürk Bulvarı’ olarak kalması bulvarın devamı olan kısma ise ‘Bekir Bozdağ Bulvarı’ adının verilmesini oylarınıza sunuyorum” dedi. AKP’li tüm üye lerin yanı sıra MHP’li Veysel Paşaoğlu Metin Bağcı İlyas Ünal ve Osman Aşanboğa da değişiklik yönünde İsmail Bozkurt ise aleyhte oy kullandı. CHP’li üye Çelebi Şahin ise mazeretsiz ola*rak toplantıya katılmadı. Yani değişikliğe sadece MHP’li Bozkurt karşı çıkmış oldu.

    “Adı verilsin ama…”


    CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz Yozgat’ın CHP’li vekili olmadığı için adeta Yozgat
    Milletvekili gibi sorunlara ilgi gösteren Ankara Milletvekili Levent Gök’e yaşanan olayı şöyle aktardı: “Es*ki adı Nato Yolu olan 8 kilometrelik bulvara Atatürk Bulvarı adı verilmişti. Bu kararla bulvarın 7 kilometre*lik bölümüne Bekir Bozdağ Bulvarı adı verildi. Bekir Bozdağ’ın ismi verilsin ama o isim Ata-türk’ün alterna*tifi değil. Ata-türk Bulvarı’nın kısaltılıp ona Bekir Bozdağ adının verilmesi eğreti duruyor içimizi acıtıyor. Başbakan Yardımcısı da bunu içine sindirmemeli. Umuyorum ve diliyorum ki Bekir Bozdağ bu değişikliği kabul etmez.”

    Çiçek kabul etmemişti


    Yerköy’ün AKP’li Belediye Başkanları daha önce bir mahalleye Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılı*ç’ın bir caddeye TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in başka bir caddeye de AKP Milletvekilliği döneminde Mehmet Çiçek’in adını vermesi sorun olmamıştı. Yozgat’ın AKP’li Belediyesi de “Atatürk Yolu” tabelası bulunan Yozgat-Boğazlıyan yolunun bir bölümüne ‘Cemil Çiçek Bulvarı’ adını vermişti. Çiçek bulvarın açı*lışının yapılacağı gün isim değişikliğini durdurmuş ve “İşte Devlet adamı” “Çiçek gibi karar” diye övgüler almıştı. Aynı duyarlılık tabelalar değiştirilmeden şimdi de Bekir Bozdağ’dan isteniyor. Yerköy Belediye*si’nin yaptığı ayıba Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ortak olmamalı. MHP’li üyeler de oylarını çekece*ğine göre AKP’li başkan da kararını Bozdağ’a bildirmeden geri çekmeli…





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Gecilmez artık o sokaktan ..
    Konu DilinJokeri tarafından (01.05.2013 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]