Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Alex: Artık umudum kalmadı

  1. #1

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Alex: Artık umudum kalmadı

    'Artık umudum kalmadı'





    Sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Alex de Souza Amerika'da yayın yapan 'Sport TV'deki bir programa katıldı.

    Milli takım defterini kapattığını söyleyen Sambacı “Brezilya Milli Takımı için unutulduğumu düşünüyorum. Bu yaştan sonra ise tekrar çağırılacağımı zannetmem. Milli takım için artık umudum kalmadı” dedi.

    Alex Brezilya’ya dönmeyi düşünüp düşünmediği ile ilgili soruya ise “Bir sözleşmem var ve kulübüm ile çok güçlü ilişkilere sahbim. 2013’ten sonra ne olur bilemem. Futbol büyük bir dinamizme sahip. Brezilya kulüpleri tarafından hep istendim. Kaçırdığım fırsatlar var ama ben burada işimi yapmaya çalışıyorum” ifadesini kullandı.

    Alex Manisaspor maçındaki atmosfer hakkında ise “Federasyonun aldığı karar başarılı oldu. Olağanüstü bir durumdu. Dünyanın başka hiçbir yerinde böyle bir olay gerçekleşeceğini zannetmiyorum” diye konuştu.


    Kazakistan ile oynadığımız milli maçta sakatlanan ve 2 haftadır takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu takımdaki yerini alamayacak. Emre'nin yanı sıra Selçuk Gökhan Mehmet ve Serdar'ın da sakatlıkları sürüyor.


    İyileşme umudu bulunan ancak bu sabahki denemeye olumlu yanıt veremeyen Emre kadroya alınmazken 2 gün önceki Manisa maçında sakatlanan Selçuk'un da yokluğunda ilk 11 için en kuvvetli adaylar Özer Sezer ve Gökay.

    Cristian Baroni ile Manisa maçında uyum sağlayan ve olumlu paslar atan rakipten toplar da çalan Gökay yine sahada olacak mı belli değil ama fizik gücü üstün bir Kayseri karşısında Aykut Kocaman Gökay'ı oynatma konusunda tereddütlü...Genç oyuncusundan hep ayakta kalmasını isteyen Aykut Kocaman Gökay'ın daha da kuvvetlenmesini bekliyor.

    ÖZER HIRS KÜPÜ SEZER FORMA BEKLİYOR

    Manisa maçında ilk 18'e alınmayan Özer Hurmacı ise hırs küpü...Eksiklerin çokluğunda kadroya girmek isteyen ve Fenerbahçe için faydalı olmak isteyen Özer Kayseri maçının aday kadrosunda ilk 11 için göz kırpıyor. Şans bulduğunda etkili olabilecek olan Özer yedek de başlasa ilk 11'de de başlasa sakatlığı tamamen geçtiği için katkı yapmaya hazır.

    Yeni transfer Sezer ise eline geçecek fırsatı bekliyor. Ligde geride kalan 3 haftada ilk 11'e giremeyen Sezer Öztürk gerek ön liberoda gerekse orta alanın sağ ve sol iç bölgelerinde görev almak istiyor.

    STOCH SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR

    Aykut Kocaman'ın 6 yabancı kontenjanı nedeniyle kenarda unuttuğu isimlerden Stoch da istim üzerinde...

    Savunmada 3 yabancı kontenjanını tüketen ve orta alanda Cristian lider olarak da Alex ile birlikte 5 yabancıya çıkan sarı-lacivertli takımda şimdiye kadar son formayı hep Dia kaptı. Bienvenu ve Stoch yedek kaldı. Ancak savunmaya Orhan Şam takviyesi yapılırsa ya da Aykut hoca yorgun Dia'nın yerine Stoch'u tercih ederse Kayseri deplasmanında farklı bir Fenerbahçe izlenebilir...

    MUHTEMEL 11


    Volkan Orhan-Bilica (Bekir)-Yobo-Ziegler Dia (Stoch veya Bienvenu) Özer (Sezer veya Gökay)-Cristian-Caner Alex-Semih

    SAKAT: Emre Belözoğlu Mehmet Topuz Gökhan Gönül Serdar Kesimal Selçuk Şahin Serkan Kırıntılı





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


  2. #2
    Üye xsas123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2011
    Mesajlar
    32
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart

    Aaa...

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]