Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Filiz Özkol 2011 Eylül Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Filiz Özkol 2011 Eylül Burç Yorumları


    Filiz Özkol Koc Burcu Eylül 2011

    Bu ay başarı dolu bir ay olacak. Jüpiter Gezegeni bu ay yaşamınızda büyük önem taşıyor. Cesur ve özgür olacağınız bir ay içindesiniz. Çevrenizdeki şartları değiştirerek kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Cesur ve aktif ve risk almaya kendinizi hazırsınız.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Mars size hem para kazandırırken hem de bol bol harcamanıza neden olacaktır. Bu ay iş arayanlar için önemli bir süreç. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Uzak ülkelerde yaşayan dostlarınızla haberleşecek işinizle ilgili yurt dışı açılımları için gerekli doneleri toplayacaksınız.


    Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partiden partiye koşarken katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.


    Filiz Özkol Boğa Burcu Eylül 2011

    Boğalar için mutlu ve başarılı bir dönem. İstediğiniz koşulları yaratmaya devam edin. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. On iki yıldan sonra finans konusunda muhteşem bir destek alıyorsunuz. İşinizde yükselme farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.

    Birlikte olduğunuz kişi sizi duygusal anlamada zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilir. Onu ikna atmak için olağan üstü bir çaba sarg etmek zorunda kalabilirsiniz. Oysa bu ay aşk konusunda her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz bu özel duygular sizi farklı kılacaktır. Bu ay hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat deresini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.


    Filiz Özkol İkizler Burcu Eylül 2011

    Bu ay yönetici gezegeniniz Merkür sosyal hayatınızda bir çok fırsatı önünüze çıkarıyor. Bu ay ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. . Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Yine bu dönemde evinizle ilgilenecek ve yaşadığınız ortamı süslemeyeceksiniz. Güzel ve rafine şeylerden hoşlanıyorsunuz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak. Eğer yakınlarınızla sorun yaşıyorsanız aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak.

    Bu ay sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Siz popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği ay olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz.


    Filiz Özkol Yengec Burcu Eylül 2011

    En aktif ve başarılı ayalarınızdan birini yaşıyorsunuz. Kariyer eviniz tüm ay boyunca güçlü olacak. Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun aylardan birindesiniz. İlişinize yükselmek istiyorsanız doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da size daha sonra hak vereceklerdir. . Bunlara kafanızı fazla takmayarak daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir.

    Bu ay Venüs size güzellik ve zarafet verecek. . Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Satürn’ün ileri hareketinden dolayı; bir türlü evlilikle sonuçlanamayan fakat sizi uzun zaman etkileyecek bir ilişkinin içinde olacaksınız. Bazıları ise uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Bazıları ise uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Eski bir sevgili ile sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını başaracaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir.


    Filiz Özkol Aslan Burcu Eylül 2011

    Bu ay kariyerinizin en parlak dönemlerinden birini yaşayacaksınız. Hiç birşeyden korkmayın. Paranın kokusunu uzaktan hissetmelisiniz. Daha atak v çevik olmak için her türlü destek sizden yana unutmayın. Bu ay maaş terfileri ve ani iş tekliflerine karşı hazırlıklı olun. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir ay içindesiniz. Bu koşullar her zaman kişinin karşısına çıkmaz. Fırsatlardan faydalanmanın tam zamanı. Bu dönemde karşı cins üzerinde de çekiciliğinizi kullanacaksınız. Arkadaşlarınızın bile kariyerli kişilerden olmasına dikkat edeceksiniz. Bu ay kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlayacaksınız. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.

    Bu ay hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa birçok zorluklara maruz kalacaktır. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat deresini ölçmek için önünüze çıkacak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bu dönem dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz dikkatli olun. Bekarlar ve kalbi boş olanlar için ayın 21inden sonra önemli ilişkiler gündeme gelecektir. Bu ay yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.


    Filiz Özkol Basak Burcu Eylül 2011

    Bu ay sevdiklerinizle aranızda önemli köprüler oluşturacaktır. Onların yanında kendinizi iyi hissedecek ailenizle bir arada olmaktan son derece hoşnut olacaksınız. Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar yaparak bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz..Ay sonunda nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır. Kardeşler anne ve babanızla bir araya gelirken uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz. . Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir. Sizin onlardan beklediğiniz anlayış daha sonra iş çevrenizde sizin takdir nedeniniz olacak Ayın 18 inden sonra sizde bu değişimlerden etkili bir şekilde yararlanacaksınız. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

    Bazılarınız patron ve üst düzeyde kişilerle aşk yaşama şansına sahip olacaksınız. Maddi olanakları iyi olan zengin ve varlıklı bir eşin hayalini kurabilirsiniz. Tutkular. Duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı seçerken veya evlilik kararı alırken maddi çıkarlarınız doğrultusunda karar alacaksınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

    Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Ayrıca baş ve boğaz bölgenizi korumalı boyun bölgenizi zorlamamalısınız. Özellikle iş temponuzun ağır olması ve çok çalışmanız sizi stresli hale getirebilir. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler. . Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz Ayın 20sinden sonra manevi terapiler size iyi gelecektir.


    Filiz Özkol Terazi Burcu Eylül 2011

    Bu ay oldukça aktif bir yapı sergiliyorsunuz. Geçen ay kariyer ve düzen yaşantınızda önemli bir yer kapladı. Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bu ay arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız. . Eşinizin veya sevgilinizin parasında faydalanacaksınız. Bu dönemde hem kolay para kanacak ve ödemelerinizi kolay yapacak ve borçtan korkmayacaksınız. Eğer yaşınız belli bir sınırın üstündeyse yatırımlar konusunda belli kaynaklar üzerinde duracaksınız. . Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken değişimlerde gönüllü davranacak ve cesur tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız.

    Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. . Yine bu ay günlük yaşantınızda farklı kişilerle bir araya gelecek ve sizi eğlendirecek konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Bu kişiler kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacaktır. Yakın çevreniz gittikçe artarken yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacak ve onlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet etmek hoşunuza gidecek. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.Evlilik ve nişan gibi bir durum varsa son sözü siz söyleyecek ve ilişkinize hakim ve otoriter bir tavırla yaklaşacaksınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir ay içindesiniz. Cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek çok fazla efor sarf etmeden hedefe ulaşacaksınız.


    Filiz Özkol Akrep Burcu Eylül 2011

    Kariyerinize destek verecek kişiler aile bireyleriniz olacaktır. Onların size vereceği enerji bu ay çok önemli olacak. Üstelik bu ay Karşıt eviniz Jüpiter’den aldığınız etki sayesinde oldukça kendinizi enerjik hissediyorsunuz. Kariyer fırsatları evinizin olumlu havası sayesinde karşınıza çıkacaktır. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Ailenizle ilgili konuların gündem kazanmasıyla yaşadığınız duygu bağlarını pekiştireceksiniz. Güçlü duygularla başlattığınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Aile büyüklerinin sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Bu ay ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız..

    Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu ay tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.


    Filiz Özkol Yay Burcu Eylül 2011

    Bu ay kolay öfkelenmeyen kolay biri gibi görünüyorsunuz. İç dinginliğinizi sağlama açısından bir fırsat olan bu günlerde mistik konularla da ilgilenebilirsiniz. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. On iki yıldan sonra kariyerinizle ilgili muhteşem bir destek alıyorsunuz. İşinizde yükselme farklı bir mesleğe geçme ve kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir yıl olacağından emin olabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. İnsanlara yardım etme duygunuz harekete geçerek toplumda misyonu olan kuruluşlarda görev yapacaksınız. Eğer; şimdiye kadar hiçbir yerde çalışmamışsanız artık kendinize bir uğraş bulabilirsiniz. Bu durum sanatçılar için de çok önemli olacaktır. Yıllarca çalışıp bir yerlere gelemeyenler iyi niyetli hareketlerinin karşılığını göreceklerdir.

    Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır. Geçmişte yaşadığınız bir olayın yeniden irdeleyerek o zaman görmediğiniz detayları bu dönemde görebilir hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Yine bu ay okul aşkları ve yakın arkadaşlarınızla aranızda aşk ve hissi konularınız gündeme gelecek. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Ay boyunca duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Yine gizli cinsel ilişkiler için uygun bir dönem fakat; kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz dikkatli olun.


    Filiz Özkol Oğlak Burcu Eylül 2011

    Bu ay cesur davranmak zorundasınız. Mesleki yaşamınızda birlikte olduğunuz kişileri ısrarcılığınızla şekillendirmeye çalışmayın. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle dingin olabileceğiniz şartları yaratarak sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın. Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın. Başkalarının para kazanması size de kazandıracaktır. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketleriniz ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşların aktivitelerine katılırken yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişilerin size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak.

    Bu ay arkadaşlık ve grup aktiviteleri romantik ilişkilerden çok daha önemli olacak. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemiyorsunuz. Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz dönemlerden biri. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler. Konuşmalarınızda baskıcı ve kışkırtıcı bir durum söz konusu olacaktır. Fikirlerinizdeki açıklık ve berraklık bazılarının kafalarında yanlış düşünceler yaratabilir ciddi ilişki yaşayanlar için bazı pürüzlü günler gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yaşantınıza girecek kişilerin ailesinin sevgi ve sempatisini kazanacaksınız. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek.


    Filiz Özkol Kova Burcu Eylül 2011

    Bu ay iş yaşantınızdan çok aile içi ilişkiler önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat durumları ortaya çıkacak. Tabii ki yaşam sadece aile hayatı olmayacak. Bu ay yaşamın tadını çıkarmak istiyorsanız ay boyunca olumlu gezegenleriniz size eşlik edecektir. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Bu konuda aşırıya kaçabilir ve harcamaları gereksiz yere arttırabilirsiniz. Eğer bir aile şirketiniz varsa başarılı çalışmalar içinde olacak ve yatırımlarınızı genişletmek isteyeceksiniz. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranacaksınız. Artık para biriktirmek isteyeceksiniz ve maddiyata gereken önemi vereceksiniz. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.

    Bu ay öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Rüyalarla yaşanmayacağının farkında olarak bu dönemde duygularınızda fazla ileriye gitmemelisiniz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak.. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz.. . Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir.. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Erken yaşta yapılacak evlilikler için de uygun bir dönem değil. Eğer ısrarla evlilik yapmak istiyorsanız boşanmayla sonuçlanacağı ihtimalini göz ardı etmeyin.


    Filiz Özkol Balik Burcu Eylül 2011

    Bu ay maddi konular sosyal yaşamla birlikte gelecek. Eğer çevrenizle bütünleşebilirseniz çevrsel koşullarınızdan para kazanma şansınız çoğalacaktır. Ortaklıklar aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. 21-22 tarihlerinde finans konularında kendinizi güçlü hissedecek ortamları tercih ederken ortaklıklarda karşı tarafın isteklerinden çok kendi isteklerinizi ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Çünkü hedefleriniz konusunda isabetli tahminler yapacak ve pozisyona uygun tavırlar alacaksınız. Bu ay bağış yapmak ve çevrenize yardım etmek istiyorsanız ay sonunda bu tür aktivitelere katılmak için önünüze fırsatlar çıkıyor. Hayır işleri manevi yönünüzü güçlendirirken size değişik konularda para kazandırma fırsatı da veriyor. Ayın 21inden sonra para kazanma şansınız artıyor. Karşınıza çıkacak insanları ikna etme konusunda akıllıca davranacaksınız.

    Bu ay aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Bu konuda iddialı ve idealist davranacaksınız. Aşka ve çevrenize aşık duygular içindesiniz. Etrafınıza farklı gözlerle bakarken manevi duygularınızda bir yoğunluk hakim olacak. Her şeyi seviyor ve evrenin size verdiği olumlu yansımaları büyük bir teşekkür duygusu içinde kabul ediyorsunuz. Geçmişte kalan hatalarınızın tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde.. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz.Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir ay içindesiniz. Bu ay aşk enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam sizi istediğiniz platforma getirecektir.

    Konu DilinJokeri tarafından (07.09.2011 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Bağımlı Üye # meLodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.09.2010
    Bulunduğu yer
    Şehr-i Hüzün
    Mesajlar
    392
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    137

    Standart

    başak burcunu göremedim :|



    ..dayan yalnızlığım..

  3. #3

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Alıntı DilinJokeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

    Filiz Özkol Koc Burcu Eylül 2011

    Bu ay başarı dolu bir ay olacak. Jüpiter Gezegeni bu ay yaşamınızda büyük önem taşıyor. Cesur ve özgür olacağınız bir ay içindesiniz. Çevrenizdeki şartları değiştirerek kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.. Cesur ve aktif ve risk almaya kendinizi hazırsınız.. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Mars size hem para kazandırırken hem de bol bol harcamanıza neden olacaktır. Bu ay iş arayanlar için önemli bir süreç. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Uzak ülkelerde yaşayan dostlarınızla haberleşecek işinizle ilgili yurt dışı açılımları için gerekli doneleri toplayacaksınız.


    Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partiden partiye koşarken katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.


    Eylül ayını çok sevdim ben





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


  4. #4
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Eklendi ..
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]