KOÇ

Haziran’da bol hareketlilik ve iletişim var


Ev ve aile hayatınız açısından Haziran oldukça hızlı ve hareketli bir ay olabilir. Bu dönemde aile meseleleri zamanınızı epeyce alırken ev içinde oldukça aktif olabilirsiniz. Boya tadilat tamirat işleriyle daha çok uğraşabilir yemek sofra konularında meşgul olabilirsiniz. Bir yandan yakın çevrenizle kardeş akraba arkadaş ve komşularınızla daha sık görüşebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular anılar geçmiş hikâyeler gündeme gelip sizi zaman zaman sıkıntıya soksa da bunlara çok da takılmamaya çalışmalısınız. Duygusal konuları gerek kendi içinizde ve gerekse aile içinde çözmeniz ve halletmeniz gerekebilir. Venüs'ün yüceldiği Boğa burcuna ilerlemesiyle birlikte ayın 6'sından itibaren iş ve para konularında daha şanslı olabilirsiniz. Kendinizi şımartabilir alışveriş ve harcamalar yapabilir lüks ve konfordan daha fazla keyif alabilirsiniz. Maddi imkan sağlayan ilişkiler ve bağlantılar söz konusu olabilir. 7 Haziran'da Merkür de iyi bir konuma ilerliyor. İletişimi hızlandırabilir ziyaretleri artırabilir yolculuklara çıkabilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi anlatıp ifade ederken özellikle satış ve pazarlama alanında avantajlı konuma gelebilirsiniz. Anlaşmalara imza atabilir görüşmelerde kazançlı veya avantajlı taraf olabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanabilirsiniz. 18 Haziran'da bir dolunay meydana geliyor ve bu dolunay uzaklardan bir haber veya konuyu gündeminize getirebilir. Uzak yol ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Jüpiter'in düze dönmesiyle birlikte ilişkilerden ve ortaklıklardan yana şansınız artıyor. 21 Haziran'da hem Güneş hem de yanında Merkür Yengeç burcuna ilerleyerek Yengeç zamanını başlatıyor. Ev ve aileyle ilgili konularda kendinizi daha coşkulu rahat güvenli hissedebilirsiniz bu güveni de size sağlayan aileniz ve yuvanız olabilir. 24 Haziran'daki yeni ay ile birlikte evinizde değişiklikler yapabilir veya yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye de katılabilir.





BOĞA

Haziran’da şans sizden yana


Haziran’da keyifli günler sizi bekliyor zira ayın 6’sında burcunuzun da yöneticisi olan Venüs burcunuza ilerliyor ve size hayatınızın her alanında çifte kısmet getiriyor. Yaklaşık bir ay kadar ağırlayacağınız şans yıldızı Venüs’ün tadını çıkarmalısınız. Bu dönemde ışıltınız cazibeniz pırıltınız artarken aşktan ve ilişkilerden yana şanslınız. Aşık olabilirsiniz ya da karşınıza size sevgisini koşulsuz sunabilecek kişi çıkabilir. İlişkinizin evliliğinizin birlikteliğinizin sizi çok mutlu ettiği bir dönem yaşayabilirsiniz. 7'sinde burç değiştiren Merkür ile birlikte kazançlarınızı gelirlerinizi artırmak yönünde çok daha fazla kafa yorabilirsiniz görüşmelerinizi temaslarınızı artırabilirsiniz insanlarla bir araya gelebilir onlardan bilgi fikir ve görüş alabilirsiniz. Bu ay kendinize yeni iş kapıları oluşturmak ve açmak yönünde kendinizi oldukça motive hissederken becerikliliğiniz ve esnekliğiniz size bu yönde oldukça destek olabilir. 9 Haziran'daki dolunay ortak kazançlar gelirlerle ilgili veya eşinizin veya ortağınızın işi ve parasıyla ilgili bir konuyu gündeminize getirebilir. 9 Haziran’da Jüpiter’in düze dönmesiyle birlikte sağlığınızı toparlayabilir gündelik yaşamınızı ve çalışma ortamınızı düzene koyabilirsiniz. Astlarınız ve yardımcılarınızdan destek görebilirsiniz. 21 Haziran’da Güneş ve Merkür burç değiştiriyor. Bu değişiklik önünüze yeni yollar açabilir iletişim açısından daha hareketli bir döneme ilerleyebilirsiniz. 24 Haziran’da meydana gelen yeni ay eğitimle ilgili yeni başlangıçlar ve yakın çevrenizde kardeşleriniz komşularınızla ilgili yenilikler getirebilir.






İKİZLER

Haziran sizin ayınız


Güneş’in burcunuzda pırıl pırıl parladığı bu dönemde hayatınızın kontrolünü elinize alabilir ve çok daha rahat ilerleyebilirsiniz. Bu dönem hayatınızda güzelliklere ve yeni başlangıçlara işaret edebilir. Burcunzuun yöneticisi olan Merkür 7-21 Haziran’da en iyi konularından birinde burcunuzda ilerliyor. Yeni başlangıçlara hazırsınız. Sizi siz yapan tüm özelliklerinizi becerilerinizi esnekliğinizi iletişim gücünüzü ortaya koyabilir ışığınızla olduğu kadar yaptıklarınızla çevrenizi dikkatini üzerinize çekebilir başarılara imza atabilirsiniz. İlişkilerinizde iş hayatınızda daha fazla söz ve güç sahibi olabilirsiniz. Yönetici ve lider özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Mars bu dönemde para evinizde dolayısıyla harcamalar konusunda biraz daha temkinli ve ihtiyatlı davranmanız gerekebilir. Bütçenizi yönetmek ve kontrol etmek biraz daha zorlaşabilir. Kazanmak tasarruf etmek paranızı değerlendirmek üzere daha fazla güç ve enerji sarfedebilirsiniz. 9 Haziran'daki dolunay ilişkinizle evliliğinizle ilgili bir konuyu gündeme getirebilir. İlişkinizle ilgili bir yargıda bulunabilir veya bir karar alabilirsiniz. Jüpiter bu dönemde düze dönüyor. Aşktan yana çok daha keyifli bir dönem başlıyor. Aradığınız aşka kavuşabilirsiniz. Heyecan ve tutku dolu bir döneme girebilirsiniz. Keyifli aktivitelere uğraşlara ve hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Eğlencenin hayattan aldığınız tadın dozunu yükseltebilirsiniz. 21 Haziran gündönümüyle Güneş ve Merkür burç değiştiriyor. Bundan sonra kaynaklarınızı varlıklarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek üzere kendinizi daha motive enerjik ve hevesli hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Maddi imkanlarınızı artırmak ve bu yönde sahip olduklarınızdan daha fazla faydalanmak isteyebilirsiniz.







YENGEÇ

Yaza hazırlanıyorsunuz


Haziran yeni başlangıçlar öncesi hazırlıklar yaptığınız bir ay olabilir ve kendinizi ruhsal manevi spiritüel ve mistik konularda çok daha motive hevesli istekli hissedebilirsiniz. 7 Haziran'dan itibaren Merkür'ün de desteğiyle ilgi ve merakınız bir kat daha artabilir ve bu konularda uzman kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Su burçlarının yöneticisi olarak algılarınız hisleriniz sezgileriniz zaten doğuştan oldukça açık. Bu ay bu açıklığın üzerine bilgi birikim ve deneyimlerinizi katabilir ve yepyeni farkındalıkların yolların kapısını aralayabilirsiniz. Ruhsal anlamda tüm bunlar olurken 5 Haziran'dan itibaren burcunuzda mücadele gezegeni Mars'ı ağırlamaya başlıyorsunuz. Bu da aslında çok anlamlı çünkü bir yandan ruhsal yönde evrilip hazırlanırken bunu maddi dünyaya fiziksel yaşam koşullarınıza da yansıtma aktarma peşinde olabilirsiniz. İşe nereden başlayacağını bilememek ya da sadece gerekli ortamı ve zamanı yakalayamamak sizi epeyce uğraştırabilir ancak bu uğraşı vermekte kararlı davranabilirsiniz. Dolayısıyla Haziran boyunca canlılık ve hareket yaşamınızdan eksilmeyecek. Venüs'ün 6 Haziran'dan itibaren sosyal alanınıza ilerlemesiyle birlikte kendinizi arkadaşlıklardan yana şanslı hissedebilirsiniz. Bu dönemde size destek elini sunan dostlarınız hemen yanı başınızda olabilir. 9 Haziran'da büyük şans yıldızı Jüpiter artık düze dönüyor ve şanstan yana sizi çok daha fazla desteklemeye başlıyor. Ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler olabilir evinizde misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz harika sofralar kurabilirsiniz. İkili ilişkiler açısından çok daha pozitif ve destekleyici bir döneme ilerleyebilirsiniz. Aşk anlamında hayatınıza ailenizin veya arkadaşlarınızın tanıştıracağı bir kişi girebilir. 21 Haziran'daki gündönümüyle birlikte Güneş ve Merkür burcunuza ilerliyor ve sizin döneminiz başlıyor. Hayatınızda yepyeni başlangıçları kucaklayabileceğiniz bir döneme artık hazırsınız.







ASLAN

Haziran’da iletişim ve yolculuklar kapıda


Arkadaşlıklar sosyal çevre ve sosyal gruplarınız açısından renkli canlı ve hareketli bir ay olabilir Haziran. Dostlarınızla bilgi paylaşımı sizin için önemli ve bu dönemde ne biliyorsanız onlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca onlardan öğreneceğiniz yeni fikirlerle ve yeni bilgilerle hayata daha umutla bakabilirsiniz. Farklı sıradışı yenilikçi tarzınızı ve özelliklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hareketli bir dönemdesiniz ancak 5 Haziran’dan itibaren zayıf olduğu bir burca ilerleyen Mars adımlarınızı daha dikkatli atmanız gereketirebilir. Bu tarihten itibaren beklenmedik dikaktsizliklere kazalara aksiliklere karşı biraz daha temkinli tedbirli davranmayı ihmal etmemelisiniz. Bedeninizi dinlemeli ve uyarılarına kulak vermelisiniz. Gözden kaçırabileceğiniz veya telaş ve acele içinde ihmal edebileceğiniz durumları dikkate almalısınız. Sizin dışınızda gelişen pek çok olayın hayatınızı beklenmedik bir şekilde etkileyebileceğini aklınızın bir kenarında tutmalısınız. Ancak tüm bu hareketlilik sebebi pek de açık veya belli olmayan aksilikler yanında şanslı taraflarınız da var Haziran’da. Venüs tepenizde pırıl pırıl parlarken iş hayatınız kariyerinizle ilgili güzel gelişme ve olaylara ayın 6'sından itibaren hazır olun. Bu dönemde üst düzey kişilerden yöneticilerinizden patron ve otorite konumundaki kimselerden destek ve yardım görebilirsiniz. Ayrıca bugüne dek yaptıklarınızla parlayabilir alkışlanabilir takdir ve teşekkür alabilirsiniz. 9 Haziran'daki dolunay aşkla ilgili bir karar veya farkındalığı beraberinde getirebilir. Aynı tarihte büyük şans yıldızı Jüpiter de düze dönüyor ve iletişim görüşmeler ve yolculuklar açısından hayatınızda daha bereketli bir dönemi başlatıyor. 21 Haziran'daki dönence ile birlikte tüm bu hareketli gündemin ardından kendinizi biraz daha inzivaya sessizliğe sakinliğe çekmek istediğiniz yalnızlığa ve akışın sesine ihtiayç duyduğunuz bir dönem başlayabilir. Spiritüel manevi mistik konulara çok daha fazla çekilebilirsiniz.









BAŞAK

Hedeflerinize odaklanabilirsiniz


Hayatınızın odağında hedefleriniz planlarınız ve kariyerinizin olduğu bir aya ilerliyorsunuz. Önceliğiniz hayatınızı yeniden inşa etmek olurken buna görev ve sorumluluk alanınızı düzenleyerek kariyerinizle ilgili adımlar atarak ve bu adımları güçlendirerek başlayabilirsiniz. 21 Haziran’a kadar süren dönemde bu yolda kendinizi daha istekli motive ve hevesli hissederken görüşmelerle iletişim dolu hareketli bir gündeminiz olabilir. Gitmek istediğiniz yönü şekillendirebilirsiniz. 5 Haziran'dan itibaren ise arkadaşlık ilişkileriniz konusuda biraz daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Sosyal gruplarınız çevreniz hareketli olabilir ortak çalışma ve uğraşlar içinde bulunabilirsiniz. Ancak ilişkileriniz konusunda özenli temkinli olmalısınız tartışmalar kolayca alevlenebilir sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda ayrılıklar söz konusu olabilir. Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte yurt dışı ve yabancılardan yana kısmetleriniz artabilir. Keyifli seyahatler gündeminize gelebilir. Bir ilişkiniz yoksa hayatınıza giren kişi yabancı bir kimse olabilir. Uzaklardan gelen güzel haber ve gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. 9 Haziran'da meydana gelen dolunay iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili bir konuya açıklık getirebilir ve bunun üzerine bir karar verebilirsiniz. Jüpiter’in düze dönmesiyle birlikte 9'undan itibaren kaynaklarınızı sahip olduklarınızı yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Para konularında güzel gelişmeler olabilir ilişkilerinizin ortaklıklarınızın size maddi anlamda getirileri olabilir ve bunlardan yararlanabilirsiniz. 21 Haziran'da burcunuzun yöneticisi Merkür burç değiştiriyor ve sosyal alanda iletişime daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Sosyal gruplarınız içinde buluşmalar görüşmeler hızlanabilir ziyaretler artabilir. Güneş’in de bu alana ilerlemesiyle birlikte kendinizi sosyal ilişkilerinizi geliştirme çevrenizi genişletme konusunda çok daha hevesli istekli hissedebilirsiniz. Duygusal yönlerinizi daha fazla ortaya çıkarabilir şefkatli merhametli düşünceli yanınızı daha güçlü vurgulayabilirsiniz. 24 Haziran'daki yeni ay sosyal çevrenizde yeni başlangıçlara yeni arkadaşlıklara yeni sosyal gruplara işaret ediyor.







TERAZİ

Bilgiye eğitime öğrenmeye açık bir ay


Haziran ayının sizin için en güzel haberi burcunuzda bir süredir gerilemekte olan büyük şans gezegeni Jüpiter’in ayın 9’unda düze dönmesi. Haziran’da özellikle görev ve sorumluluklar alanında iş ve kariyerde büyük bir mücadele içinde olabilirsiniz ve Jüpiter’in düze dönerek şansınızı yükseltmesi oldukça önemli hale geliyor. Bu şansa Jüpiter'in desteğine ihtiyacınız olacak ve bunu kullanmalısınız. Mars haritanızın en tepesinde ilerlerken sinirlerinize hakim olmanız gerekebilir. Zira 5 Haziran’dan itibaren içinizdeki öfkeyi kızgınlığı veya benzer herhangi bir negatif duyguyu göstermemeniz ve bastırmanız zor olabilir. Neyse ki Jüpiter şansın yanında size iyimserlik pozitif bakış açısı getiriyor. Dolayısıyla çok da endişelenmenize gerek yok bu iki enerjiyi dengeli kullanmanız yeterli olacak. Öte yandan bir güzel haber de Venüs'ten. Burcunuzun da yöneticisi olan ayın 6’sında Venüs yüceldiği Boğa’ya ilerliyor dolayısıyla eşinizden sevgilinizden ortağınızdan maddi ve manevi destek görebilirsiniz. Eşinizin ortağınızın iş ve maddi durumundaki gelişmeler size de yansıyabilir hediyelerle jestlerle şımartılmaya hazır olun. Ayrıca para ve yatırımla ilgili olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak. Kendinizi psikolojik olarak daha iyi ve rahat hissedebilirsiniz. 7 Haziran'da burç değiştiren Merkür yolculukların kapısını açabilir kendinizi kısa da olsa bir yolculukta veya gezide bulabilirsiniz. Bu gezilerden yurt dışından veya uzaklardan tanıdığınız kişilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Kişisel gelişim anlamında pek çok bilgi beceri edinebilirsiniz. Yay burcunda 9'unda meydana gelen yeni ay yakın çevreniz kardeşleriniz komşularınızla ilgili bir olayı gündeminize getirebilir. 21 Haziran'daki dönence ise sizin için önemli Güneş'in sizin için en tepede olacağı bu tarihten sonraki dönemde hedeflerinize kariyerinize yapmak ve inşa etmek istediklerinize çok daha fazla odaklanabilirsiniz. Önemli yüksek mevkide kişilerle otorite konumunda insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Görüşmeler yapabilirsiniz. İş ve kariyerinizi geliştirecek her türlü bilgiye ve eğitime açık olabilirsiniz. 24 Haziran'daki yeni ay yeni hedefleriniz doğrultusunda yepyeni başlangıçlar getirebilir kariyerinizde iş hayatınızda yeni girişimler ve yeni adımlar söz konusu olabilir.






AKREP

Kişisel gelişime ağırlık verebilirsiniz


Eviniz aileniz ve duygusal konularla daha fazla iç içe olabileceğiniz bir ay sizi bekliyor. Ayın 5’inde burcunuzun yöneticisi olan Mars burç değiştiriyor ve bu kızıl ateş gezegeni bir su burcu olan Yengeç'te ilerlemeye başlıyor. Mücadele ateşinizin bir miktar söneceğini adımlarınızı daha temkinli atmanız gerektiğini girişimde bulunurken bir kez daha düşünmenizin faydalı olabileceğini vurgulamalıyız. İster istemez yavaşlamak biraz daha ağırdan hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Öte yandan kişisel gelişimle ilgili konularda çok daha aktif olabilirsiniz. Yurt dışı yabancılar uzaklarla ilgili uğraşlarınız artabilir. Bu dönemde seyahatler biraz yorucu olabilir dolayısıyla kendinizi bu hareketlilikten uzak tutmak isteyebilirsiniz. Ayın önemli ve güzel bir gelişmesi 6 Haziran'da Venüs'ün karşıt burcunuz Boğa’ya ilerlemesi. Ilişkiler ve aşktan yana şanslı bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde bir ilişkiniz yoksa yaşamınıza ciddi bir ilişki katabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde ise eşinizden sevgilinizden daha fazla destek görebilir ve onun tarafından şımartılabilirsiniz. Kendinizi ilişkiniz açısından şanslı hissedebilirsiniz. 7 Haziran'da Merkür burç değiştiriyor. Güçlü kişilerle bağlantı kurabilir bu kişilerle ticari anlaşmalarına veya yatırım işlerine imzanızı atabilirsiniz. 9 Haziran'daki dolunay maddi konularda para ve iş konularında farkındalığınızı artırabilir. Bu alanda bir karar gündeminize gelebilir. 9 Haziran'da Jüpiter'in düze dönmesi de işlerinizi düzeltmenize yardımcı olabilir görünmez bir elin ya da farkında olmadan bazı kişi ve durumların sizi bir şekilde koruduğunu düşünebilirsiniz. 21 Haziran'da Güneş ve Merkür burç değiştiriyor. Yurt dışı yabancılarla bağlantılı konularda kendinizi çok daha motive hevesli ve istekli hissederken seyahatler gündeminize gelebilir. Uzak yolculuklar yapabilirsiniz. 24 Haziran'daki yeni ay uzaklardan yeni haberleri ve yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Yüksek öğrenim ve eğitim konusunda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.




YAY

Ortak paylaşımlar açısından hareketli bir dönem


Haziran’ın büyük bir kısmında eşli ortaklı konular ve ilişkileriniz sizi meşgul edebilir. Bu dönemde enerjinizin büyük bir kısmını diğer yarınız olan eşinize sevgilinize adayabilirsiniz ancak bunu istekle ve hevesle yapabilirsiniz. 5 Haziran'da Mars evlilik ilişki ve ortaklık alanınızdan çıktığında kendinizi biraz daha rahatlamış hissedebilirsiniz. En azından ilişkinizle ilgili sorular sorunlar mücadele ve tartışma ortamı dağılabilir ikili birliktelik ve diyaloglarda gerilimler dinebilir ve daha huzurlu bir ilişkiye kavuşabilirsiniz. Bu geçiş size vereceği huzurla iyi gelecek. Ancak bu kez Mars ortak maddi kaynaklar gelirler paylaşımlar evinize ilerliyor dolayısıyla ortak parasal konularda biraz daha dikkatli davranmanız ve daha temkinli adımlar atmanız gerekebilir. Yanı sıra eşiniz veya ortağınızla ortak harcama ve yatırımlar yapabilirsiniz bu da para kaybına yol açabileceğinden yine dikkatli olmanız ortak hesabınızı iyi kontrol etmeniz gerekebilir. Eşinizin sevgilinizin veya ortağınızın işleri yoğu tempolu ve yorucu geçebilir bu durum size bir şekilde yansıyabilir ve ona destek olmak durumunda kalabilirsiniz. İş ve para konularında genel olarak tempolu ve yorucu bir ay diyebiliriz Haziran için. Ancak Merkür'ün yüceldiği burca geçmesi iyi haber eşinizle ortağınızla daha fazla iletişim halinde olabilir ortak sorunlarınıza çözümler getirebilir anlaşma yolları yakalayabilirsiniz. 9 Haziran'daki dolunay burcunuzda ve bazı gerçekleri daha açık şekilde görmenizi ve kişisel anlamda bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Jüpiter'in aynı tarihte düze dönmesiyle birlikte sosyal ilişkileriniz daha canlı ve renkli hale gelebilir ve arkadaşlarınızdan çok daha fazla destek görerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. 21 Haziran'da Güneş ve Merkür burç değiştiriyor ve iş ve para konularında sizi daha mücadeleci ancak daha hevesli istekli ve motive kılıyor. 24 Haziran’daki yeni ay iş hayatınızda veya maddi konularda yepyeni başlangıçları beraberinde getirebilir






OĞLAK

Haziran bir detoks ayı olabilir


Haziran’da ilgi odağınızda sağlığınızla ilgili konular olabilir. Sağlık ve şifa konularında uzman kişilerle terapistlerle doktorlarla bir araya gelebilir onlardan aldığınız bilgilerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca beslenmenize diyetinize egzersiz ve fiziksel aktivite planınıza daha fazla özen gösterebilir ve geel olarak bedensel ve ruhsal sağlığınız detoks ve arınma gibi konularla çok daha iç içe olabilirsiniz. Bu alanda her tür bilgi öğreti merak alanınıza girebilir. Kendinizi ruhen ve bedenen güçlendirmek istediğiniz bir dönem olabilir. Ancak diğer yandan 5 Haziran'da karşıt burcunuza ilerleyen Mars sizi ilişkiler açısından oldukça yorabilir. Karşınıza güçlü fakat kavgacı ya da agresif kişiler çıkabilir ve bu kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde eşinizle sevgilinizle veya ortağınızla ilişkilerinize çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Ufacık bir sözden büyük bir tartışma çıkabilir dolayısıyla ilişkiler sözz konusu olduğunda adımlarınızı dikkatli ve temkinli attığınızdan emin olmalısınız. İlişkilerden yana gergin durumlar söz konusu olsa da aslında aşk ve tutkularınız açısından şanslı ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Hayattan daha fazla coşku ve heyecan duyabilirsiniz ve bu duygular tutkularınızı ateşleyebilir ve yaratıcılığınızı cezbedici bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsanız veya estetiğin olduğu bir hobi veya uğraşınız varsa hoş ve güzel eserler ortaya koyabilirsiniz. Aşk ve sevgiden yana cömert olabilir bunu sevdiklerinize gösterebilirsiniz. Jüpiter'in düze dönmesiyle birlikte ayın 9'undan itibaren iş hayatınızda kariyerinizde keyifli bir döneme ilerleyebilirsiniz. Üstlerinizden yöneticilerinizden destek görebilirsiniz. Ayın önemli bir diğer gelişmesi de Güneş'in ve Merkür'ün 21'inde karşt burcunuza ilerlemesi olacak. Zira bu tarihten itibaren kendinizi ilişkinize evliliğinize çok daha fazla odaklayabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa ciddi bir ilişki yönünde kendinizi motive hissedebilirsiniz. 24 Haziran'daki yeni ay hayatınızda ilişkiler adına yepyeni gelişmeleri ve başlangıçları müjdeliyor.









KOVA

Haziran’da keyif alanlarınızı genişletebilirsiniz


Ayın sizin için en güzel gelişmelerinden biri size kendinizi çok daha iyi hissettirecek olan Venüs’ün Boğa burcu transiti. Bu geçişle birlikte ailenizden göreceğiniz desteğin yanında geçmişe dayalı bazı olayların olumlu şekilde çözüme kavuşması sizi rahatlatabilir. Kendinizden daha fazla memnun olabilir kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Yaşadığınız mekanda evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Ortamınızı güzelleştirebilirsiniz. Ancak Haziran’da dikkat etmeniz gereken transitler de var. Bunlardan en önemlisi ayın 5’inde Mars’ın burç değiştirmesi. Bu geçişle birlikte sağlığınızla ilgili kendinizi daha fazla kollamanız gerekebilir. Günlük yaşamınızdaki ve çalışma ortamınızdaki olaylar sizi daha fazla yorabilir ve enerjinizin çarçabuk tükenmesine neden olabilir. Dolayısıyla enerjinizi yerinde ve dozunda kullanmaya özen göstermelisiniz. Haziran'ın büyük bir kısmında en büyük motivasyonunuzu aşk oluşturuyor. Bu ay henüz aşık değilseniz aşık olabilirsiniz kendinizi aşka tutkulara açık hissedebilirsiniz. Merkür'ün de aşk alanınıza ilerlemesi bu dönemde iletişime epeyce ağırlık vereceğinize işaret ediyor. Sevgilinizle görüşlerinizi fikirlerinizi paylaşabilir koyu sohbetlere dalabilirsiniz. Aranızdaki buzları ve anlaşmazlıkları konuşarak giderebilir daha iyi anlaşmanın yollarını bulabilirsiniz. Ayrıca bu dönem hobilerinize keyif aldığınız tutkuyla uğraştığınız konulara zaman ayırabileceğiniz de bir dönem olabilir. Bu işlerle uğraşmaktan zevk alabilirsiniz. 9 Haziran'daki dolunay arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bir gelişmeyi durumu veya olayı açığa kavuşturabilir. Bir arkadaşınızla ilgili alacağınız bir karar olabilir. Jüpiter’in düze dönmesiyle birlikte uzaklardan yana şans ve kısmetleriniz artıyor. 21 Haziran’daki yaz gündönümü ise sağlık beslenme arınma gibi konularla daha fazla iç içe olacağınız bir döneme işaret ediyor. Sağlık konusunda bilgilerinizi artırabilir ve bu alanda kendinizi geliştirmek üzere çok daha istekli ve hevesli olabilirsiniz. 24 Haziran’daki yeni ay yaşamınıza yeni bir sağlık uzmanı terapist doktor veya size yardımcı olacak birini katabilir







BALIK

Aşka hazır olun


Haziran ayında kendinizi yeniden yapılandırmak en büyük isteğiniz veya hevesiniz olabilir. Bu işe de en temelinden köklerinizden ve ailenizden başlayabilirsiniz. Yaşadığınız mekanda değişiklikler yapabilir yeni bir eve geçebilirsiniz. 7'sinden itibaren ailenizle ilişkilerinizi ve iletişiminizi çok daha fazla geliştirebilirsiniz. Ailenizle daha sık bir araya gelebilir anlaşma uzlaşma yolları bulabilirsiniz. Ailenizle birlikte yolculuklar yapabilirsiniz. Bu zamanlarda birlikte geçmişten anılarınızdan konuşabilir eski albümleri mektupları resimleri ortaya çıkarabilirsiniz. Tüm bu duygusal beslenmeye ihtiyacınız olacak zira Mars ayın 5'inden itibaren aşk konusunda sizi epeyce yorabilir. Mars'ın aşk alanınıza ilerlemesiyle birlikte sevgilinizle aşkınızla ve sevdiklerinizle sürtüşmemeye tartışmamaya daha fazla özen göstermelisiniz. Egolara biraz daha dikkat etmeniz ve kontrollü davranmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle ilgili verdiğiniz uğraş hayal kırıklığı yaratsa da kendinizi çok da yıpratmamaya çalışmalısınız. Neyse ki destekleyici güzel gelişmeler de var. Venüs yüceldiği bir burca ilerleyerek yakın çevrenizden iş arkadaşlarınızdan komşularınızdan ve kardeşlerinizden destek görmenizi sağlıyor. İletişim söz konusu olduğunda ise kendinizi anlatma ve ifade şeklinizle tatlı dilinizle harikalar yaratabilirsiniz. Jüpiter ise düze dönerek ortak maddi konularda ve iş ve para konularında şansınızı artırıyor. 9 Haziran'daki dolunay kariyerinizde ve iş hayatınızda farkındalığınızı artıracak ve sizi aydınlatacak bir gelişmeyi beraberinde getirebilir. Bu alanda bir karar vermenizi sağlayabilir. 21 Haziran'da Güneş ve Merkür'ün burç değiştirmesiyle aşk hayatınıza keyif aldığınız konulara hobilerinize kişisel uğraşlarınıza daha fazla zaman ayırabilir heyecan ve tutkularınızın peşinden gidebilirsiniz. Ve eğer aşık değilseniz 24 Haziran'daki yeni ay yepyeni bir aşkı kapınıza getirebilir.