Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 1 ve 1

Konu: Hülya Gün 2017 Haziran Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Hülya Gün 2017 Haziran Burç Yorumları

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI



    Merhaba;

    2017 Mayıs’ın 25’inde Yeni ay Ay/İkizlerGüneş/İkizler (4) derecede 21:44 gerçekleşecek. Yeni ayın etkileri 5 Mayıs’a kadar etkili olup Satürn ve Mars karşılaştığı baskı değişken ruh hali geçmişle yüzleşmeleri işaret ediyor. Yeni girişimler ve kariyer için beklemede kalmalısınız. Satürn ve Mars etkileşimi engeller otorite ve hareketlerinizi kısıtlayabilir. Bu süreçte kararlarınızı tekrar tekrar gözden geçirmeniz eksiklerinizi görmenize yardımcı olacaktır. Sağlıkla ilgili anemi (kan hastalığı) kemikle ilgili incinme ve kırıklar tansiyon ve üst solunum yollarında problemler yaşayabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmalı ve ani hareket etmemeniz gerekiyor. Hassas bir dönem içindesiniz. 9 Haziran 16:09’ya Ay/YayGüneş/İkizler (18) derece Dolunay gerçekleşecek. Dolunay sosyal iletişimde kendinizi ifade etmekte zorlayabilir. Bu zorlanmalar öfke ve kontrolsüz davranışlara dönüşebilir. Bol bol dua edebilir evrenle ilişki içinde olup pozitif enerji göndermeniz ruhunuza huzur ve sakinlik kazandıracaktır. Aylık burç yorumlarını gezegen hareketlerinin burçlar üzerindeki etkilerini değerlendirerek yorumladım. Evren’in tüm dileklerinize cevap vermesi dileğiyle… Sevgiler…



    KOÇ BURCU(21 Mart-20 Nisan)
    Koç burcu Haziran ayında bazı sağlık sorunlarıyla baş etmek durumunda kalabilirler. Hayatlarındaki düzensizlik bu sağlık sorunlarının temeli olabilir. Biraz daha sakin ve stressiz bir yaşama geçmeleri gerekiyor. Bunun için meditasyon ve pilatesten destek alabilirler. Arkadaş ortamlarında empati yapmalı ve insanları kırmaktan kaçınmalılar. Ailelerinden birisinin desteklerine ihtiyaçları olabilir. O kişiyi yalnız bırakmamaya özen göstermeliler.


    BOĞA BURCU(21 Nisan-20 Mayıs)
    Boğa burcu Haziran ayında hayatlarındaki monotonluktan kurtulmak isteyecekler. Bunu yaparken çevrelerinde onları sıkıntıya sokan insanları fark edecekler ve çevre değişikliğine gidecekler. Bu köklü değişiklik onların hayatını olumlu etkileyecek. Maddi anlamda geçen aylarda olan açılmalarını bu ay toparlayabilirler. Ancak yine de fazla savruk olmamalılar. Sağlık açısından düzenli pilates ve beslenmelerine özen göstermeliler.


    İKİZLER BURCU(21 Mayıs-2O Haziran)
    İkizler burcu Haziran ayında uzun zamandır bekledikleri aşkı buluyorlar. Eros onlar için okunu hazırlamış sadece zamanının gelmesini bekliyor. Çevrelerine dikkatli bakarlarsa aslında bu fırsatın çok yakınlarında olduğunu görecekler. İş açısından emeklerinin karşılığını alacakları bir zamana geçecekler. Uzun çalışmaları üstleri tarafından takdir görecek. Sağlıklarına biraz dikkat etmeliler pilates ve sağlıklı beslenme ile bir düzene girmelerinde fayda var.


    YENGEÇ BURCU(21 Haziran-22 Temmuz)
    Yengeç burcu Haziran ayında biraz şanssız bir döneme girecekler. Yakınlarından birisini çok üzmüş gibiler. O insanın gönlünü almalılar. Bu ara sağlıklarına dikkat etmelerinde fayda var. İş hayatlarında bekledikleri bir haber var ancak zor gözüküyor. Bu durum biraz canlarını sıkabilir. Aile içindeki ilişkilerine de dikkat etmeliler. Bu ara empati yapmaya özen göstermeliler. Fazla maddi harcamadan kaçınmalılar.


    ASLAN BURCU(23 Temmuz-23 Ağustos)
    Aslan burcu Haziran ayında yorgunluklarını atmak için bir tatil planlayabilirler. İşlerin çok fazla üst üste gelmesi aslanları yormuş olabilir. Bunun yanında düzenli sporla da bu yorgunluklarından kurtulabilirler. Yatırım yapmak için çok doğru bir ay değil. Biraz daha beklemelerinde fayda var. Hayatlarındaki ilişki boşluğu bu ay dolacak gibi duruyor çevrelerine dikkatli bakmalılar. Onlar için doğru insan çok uzakta değil.


    BAŞAK BURCU(24 Ağustos-23 Eylül)
    Başak burcu Haziran ayında sağlık konusunda küçük sorunlar yaşayabilirler. Düzenli doktor kontrolleri sayesinde korkulacak bir durum gözükmüyor. Evren bu ay aşk için kapılarını sonuna kadar başaklara açmış durumda. Doğru fırsatı değerlendirmek tamamen başakların elinde. Ufak bir maddi sıkıntı içine girebilirler ancak doğru harcamalar ile bu durum geçici gözüküyor. Yine de dikkatli olmalarında fayda var.


    TERAZİ BURCU(24 Eylül-23 Ekim)
    Terazi burcu Haziran ayında maddi açıdan büyük bir bolluğa kavuşacak. Bunca zamandır verdiği emeğin karşılığını alacağı bir ay olacak. Çevresinden bir insanın yardımına ihtiyacı olabilir ona dikkat etmesinde fayda var. Geçmişten gelen bir sağlık sorunu tekrar gündeme gelebilir. Doktor kontrollerini aksatmamalılar. Bununla birlikte düzenli spor ve dengeli beslenme ile stresten uzaklaşabilirler.


    AKREP BURCU(24 Ekim-22 Kasım)
    Akrep burcu Haziran ayında iş hayatlarında büyük bir fırsatla karşılaşacaklar. Ancak karşılarına hayatlarının başka alanlarında da fırsatlar çıkacak. Hangisini seçerlerse seçsinler bu onlar için çok iyi ve büyük bir kapı aralayacak. Bu fırsat sonrası hayatları büyük anlamda değişime uğrayacak. Bu sırada sağlıklarını da aksatmamalılar. Doktor kontrollerine düzenli gitmeliler. Spor sayesinde bel ve boyun ağrılarından kurtulabilirler.


    YAY BURCU(23 Kasım-21 Aralık)
    Yay burcu Haziran ayında sağlık açısından biraz sıkıntı yaşayabilirler. Bunu düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile atlatabilirler ancak yine de doktor kontrollerini aksatmamalılar. Bekledikleri bir iş fırsatı bu ay karşılarına çıkabilir. Çevrelerine dikkatli bakmalılar. Yatırım için doğru bir ayda değiller biraz beklemeleri gerekmekte. Aşk bu ay Yay burcunun kapısını çalabilir dikkatli olmalarında fayda var.


    OĞLAK BURCU(22 Aralık-2O Ocak)
    Oğlak burcu Haziran ayında hayatlarındaki bütün olumsuzlardan kurtulacaklar. Uzun zamandır içinde oldukları sıkıntıyı atıyorlar ve hem maddi hem manevi çok kısmetli bir döneme giriyorlar. Bekledikleri huzur sonunda kapılarını çalıyor. Hayatlarını olumlu anlamda çok değiştirecek bir kişi ile tanışacaklar. Bu belki büyük bir aşka dönüşebilir çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var. Sağlıklı yaşam için spor ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.


    KOVA BURCU(21 Ocak-18 Şubat)
    Kova burcu Haziran ayında bekledikleri iş fırsatıyla karşılaşabilirler. Çevrelerinden gelecek tekliflere hazırlıklı olmalarında fayda var. Bazı kişiler onların kötülüğünü istiyor ancak farkında olmayabilirler. Bu insanların gerçek yüzünü çok yakın zamanda görecekler ve hayatlarından çıkartacaklar. O andan sonra hayatlarına şans girecek ve hem maddi hem manevi büyük rahatlık içine girecekler. Bel ve boyun ağrıları olabilir düzenli sporla kurtulabilirler.


    BALIK BURCU(19 Şubat-2O Mart)
    Balık burcu Haziran ayında geçen aylarda yaşadıkları maddi sıkıntıları sonunda atlatıyorlar. Uzun zamandır bekledikleri maddi rahatlığa kavuşuyorlar ve bu onların son şansı. Bu imkanı iyi değerlendirmeleri gerekmekte. İkili ilişkilerinde empati yapmaları ve biraz alttan almaları gereken bir dönemdeler. Gerginlik çıkmaması için sakin olmalılar. Bel ve boyun ağrıları için doktor kontrollerini aksatmamalılar.

    Konu DilinJokeri tarafından (30.05.2017 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]