Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: Bekir Akgün 2017 Haziran Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Bekir Akgün 2017 Haziran Burç Yorumları

    Haziran 2017 Aylık Astroloji Yorumları



    Haziran ayından hepinize merhaba... Haziran ayını en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için size ayın önemli astrolojik etkilerinden bahsetmeye çalışacağım…

    İlk önemli etkileşim 3 Haziran’da gerçekleşiyor. Venüs ve Uranüs Koç burcunda bir araya geliyor. Venüs para aşk ve ilişkileri simgeler. Uranüs ise bize “Beklenmeyeni bekle!” der. Venüs ve Uranüs’ün gökyüzünde bir araya gelmesi para aşk ve ilişkiler alanlarında beklenmedik olayların büyük sürprizlerin gerçekleşmesine sebep olabilir. Bu kavuşumun gerçekleşeceği gün Güneş ve Jüpiter arasında da çok olumlu ve yapıcı bir enerji açığa çıkacak. Bu sebeple 3 Haziran ve civarındaki birkaç günde meydana gelebilecek sürpriz gelişmelerin olumlu yapıcı ve güçlü etkileri olacağını tahmin ediyorum. Üstelik bu olası sürprizlerin özellikle de para aşk veya ilişkiler ile ilgili olacağının altını çizmek isterim.

    Ayın bir sonraki önemli etkileşimi 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay – İkizler ekseni üzerinde gerçekleşecek olan dolunay. 9 Haziran ve sonrasındaki yaklaşık on gün boyunca tamamlamamız gereken işlerimize projelerimize planlamalarımıza odaklanmalı ve bunları sonuçlandırmalıyız. Bu dolunay özellikle de seyahatlere iletişim faaliyetlerine yazarlık yayıncılık konularına eğitime yabancı ülkelere işaret ediyor. Bu bakımdan planladığımız seyahatlerimizi kolaylıkla gerçekleştirebilir yazarlık yayıncılık ve eğitim alanlarındaki projelerimizi rahatlıkla tamamlayabilir ve tüm bu alanlardaki işlerimizi başarıyla sonuçlandırabiliriz.

    9 Haziran’da bir önemli gökyüzü olayı daha gerçekleşiyor. Ocak ayından beri gerilemesi devam eden Jüpiter artık düze dönecek ve eski hızı gücüne kavuştuğu anda her burca ayrı ayrı şans dağıtmaya başlayacak. Jüpiter Ekim ayına kadar Terazi burcunda seyredeceği için bu şanslı ve bereketli etkileşimden en çok Terazi burçları istifade edebilecekler. Teraziler son 12 yılın en güzel en fit oldukları dönemini yaşayabilir ve her zamankinden daha dikkat çekici hale gelebilirler. Bazı Teraziler aynı zamanda bu şanslarını kariyerlerinde ilerlemek evlenmek ortaklıklar kurmak ve yeni ev sahibi olmak yönünde de değerlendirebilecekler.

    Başaklar kazançları ve yatırımları açısından çok şanslı olacaklar. Benim tavsiyem bu dönemde Başakların az çok demeden kazançlarını bir yatırıma dönüştürmeye gayret göstermeleridir. Bu dönemde yapacakları yatırımların hızla büyüme potansiyeli olacağını bilmelerini isterim.


    Aslanlar kardeşleri açısından şanslı olacaklar. Kardeşleri ile olan ilişkilerini güçlendirebilecekler. Aynı zamanda seyahatler ve iletişim konularında da bolluk ve bereket onları bekliyor. Bol bol seyahat edebilir ve iletişimlerini güçlendirebilirler.


    Yengeçler ev ve aile konularında çok şanslı olacaklar. Yeni bir ev almak taşınmak evlerini dekore etmek ve ailelerini büyütmek konularında şanslı etkilere sahip olacaklar.

    İkizler aşk çocuklar ve eğlence alanlarında çok şanslı bir dönem geçirecekler. Ekim ayına kadar yeni bir aşka yelken açabilir çocuk sahibi olmaya karar verebilir ve bu açıdan şanslarını değerlendirebilirler. Bu dönem aynı zamanda İkizler için bol bol eğlenebilecekleri bir döneme de işaret ediyor.


    Boğalar en başta sağlıkları açısından çok şanslı olacaklar. Sağlıklarını güçlendirebilecek spor ve yeni beslenme rutinleri edinebilirler. Bununla birlikte iş ortamlarının iyileşmesi yeni iş ve projelere başlamaları da söz konusu olabilir.


    Koçlar nişan evlilik ve ortaklıklar konusunda çok şanslı görünüyorlar. Yakın zamanda evlenme kararı alabilir veya bir iş ortaklığına imza atabilirler. Evli olanlar içinse ilişkiler açısından çok şanslı keyifli bir dönem olacak görünüyor.


    Balıklar ortaklıklardan gelen paralar eşlerinin maddi kazançları kredi borç alacaklar ve miras konularında şanslı bir dönemde olacaklar.


    Kovalar yabancı ülkeler seyahatler yayıncılık alanlarında başarı ve bolluk dolu bir dönem geçirebilirler. İnançları konusunda da önemli gelişmeler yaşayabilirler.


    Oğlaklar için şans kariyerleri yönünde parlayacak. Kariyerlerinde önemli gelişmeler yaşayabilir ve birçok yeni iş fırsatı ile karşılaşabilirler.


    Yaylar arkadaş çevrelerini genişletebilecekleri yeni ortamlara girebilirler. Yeni organizasyonlara dahil olabilirler. Yaylar bu dönemi yeni insanlarla tanışma fırsatı olarak görmeliler. Bu dönemde tanışacakları kişilerin ileride önemli etkileri olabileceğini söyleyebilirim.


    Akrepler manevi açıdan önemli bir gelişim içinde olacaklar. Akreplere tavsiyem ne olursa olsun Ekim ayına kadar her konuda içlerindeki sesi dinlemeleri olacaktır. Akreplerin öngörüleri güçlenecek ve içlerindeki sese güvenebilecekler. Hayal güçleri artacak ve ruhsal manada kendilerini yenileyebilecekler.


    Ayın ortalarına geldiğimizde iletişim ve ilişkilerle ilgili ardı ardına önemli etkileşimler gerçekleşmeye başlayacak. 13-14 Haziran tarihleri ilişkiler açısından iletişime çok açık ve duygusal açıdan çok güçlü bir etki altında olacak. Merkür Jüpiter ve Ay arasında oluşacak bu sinerji bizlere ilişkilerimizi geliştirmek duygularımızı ifade etmek ve mantığımızla duygularımızı dengede kullanabilmek imkanını sunacak görünüyor. Evlilik teklifi etmek isteyenler güçlü bir ortaklık bağı kurmak isteyenler için bu iki gün değerlendirilmesi gereken günler görünüyor. Bu etkiden maksimum derecede faydalanabilmemiz için önemli buluşmalarımızı iletişim planlarımızı 15 Haziran’a bırakmamamız da çok önemli. Çünkü ilk önce 15 Haziran’da Güneş ve Satürn arasında oluşacak sert etkileşim ardından da 18 Haziran’da bu defa Merkür ve Satürn arasında oluşacak gerilim etkisi iletişim sorunlarına ilişkilerde kısa süreli problemlere sebep olabilir. Bununla birlikte 16 Haziran’da Neptün’ün de gerileyecek olması yanılsamalara gerçeği net göremememize ve farkında olmadan bir hayalin peşinde koşmamıza sebep olabilir. Merkür ve Jüpiter arasındaki güçlü ve olumlu etkileşimden en iyi şekilde faydalanabilmek için ilişki ve ortaklıklar başta olmak üzere tüm önemli iletişim faaliyetlerimizi 13-14 Haziran tarihlerine planlamamızın yerinde bir karar olacağını söyleyebilirim.

    Satürn’ün 15-18 Haziran tarihleri arasında meydana getireceği stresli etki iletişim güçlüklerine iletişim hatalarına yanlış anlaşılmalara ve hatta iletişimde engellere sebep olabilir. E-postalarımız çalışmayabilir veya telefonumuz ile sorun yaşayabiliriz. Bu etkinin en geç 20 Haziran’da dağılmasını bekliyorum.

    21 Haziran’da Satürn’ün tüm bu olası olumsuzluklarını silip süpürecek harika bir etkileşim zinciri meydana geliyor. Güneş ve Merkür Yengeç burcunda Ay ve Venüs ise Boğa burcunda bir araya gelecekler. “Yeni kararlar almak bu kararlar sonucunda huzur bulmak rahatlamak rahata kavuşmak için hangi zamanı değerlendirmeliyim?” sorusunu soranlar için önereceğim tarih 21 Haziran ve sonrasındaki iki hafta olacaktır. Çünkü 21 Haziran’daki bu harika etkileşim zincirini Yengeç burcundaki Yeniay takip edecek. 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda yeniay doğacak ve bu Yeniay Merkür’ün de bir arada olduğu bir etkiye sahip olacak. Yeni başlangıçlar için en doğru kararları alabileceğimiz zihnimizin bir bıçak kadar keskin olacağı ve iletişim gücümüzün ikna kabiliyetimizin zirvede olacağı bir yeniay olacak bu… Bu yeniay çok olumlu ve huzur verici etkiler barındırıyor. Bu yeniay aynı zamanda Ramazan Bayramı’nın müjdeleyicisi olacak. Bu sebeple bu yeniayın etkilerinden mümkün olduğunca çok istifade etmek isteyenlerin bol bol dua etmelerini dilek dilemelerini tavsiye ederim.

    Yeniayın etkisi zirvelerde devam ederken 26 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında etkisi devam edecek olan bir olaydan daha bahsetmek istiyorum. Mars ve Merkür gökyüzünde bir araya gelecek. Aksiyonu ve harekete geçmeyi simgeleyen Mars Merkür ile aynı hizaya gelecek ve tam karşılarında değişim ve dönüşümün gezegeni Plüton göz kırpacak. Özellikle 26 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında başlanacak yeni işler atılacak yeni adımlar yeni projeler yeni kararlar çok hızlı bir şekilde gelişip büyüme potansiyeline sahip olacaktır. Daha önce de belirttiğim gibi yeni bir şeylere başlamayı diliyorsanız veya uzun süredir planlıyorsanız 21 Haziran’dan sonrası sizin için altın değerinde olacaktır. En iyi şekilde değerlendirebilmenizi dilerim.

    Haziran ayı ile size aktarabileceklerim bu kadar. Huzur bolluk ve bereket dolu bir ay geçirmemizi dilerim.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Haziran 2017'de Koç Burcu


    Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile seyahatlere iletişim faaliyetlerine yazarlık ile ilgileniyorsanız yayıncılık konularına kardeşiniz veya kardeşiniz kadar yakın bulduğunuz dostlarınız ile ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca her türlü seyahat ve iletişim faaliyetlerinize hız kazandırabilir ve bu alanlarda önceden beri devam eden işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız ev ve aileniz olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın oturduğunuz eviniz aileniz birlikte yaşadığınız kişiler açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda taşınmak evinizde yeni bir dekorasyon yapmak ailenizi genişletmek evlenmek veya bir arkadaşınız ile birlikte yaşamak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de Boğa Burcu


    Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile kazançlarınıza yeni kazanç getirecek işlere yatırımlara ve alım satım ile ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca size kazanç getirecek kazancınızı artıracak veya hali hazırda kazandığınızı toplamanızı sağlayacak işlerinizi tamamlayabilir ve bununla birlikte yatırımlarınızı sonuçlandırabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız seyahatler iletişim faaliyetleriniz ve kardeşleriniz olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın seyahatleriniz iletişim faaliyetleriniz yazarlık ile ilgileniyorsanız yayıncılık ile ilgili işleriniz ve kardeşlerinizle olan ilişkiniz açısından çok güçlü ve yenileyici etkileri olacaktır. Aklınızda yeni seyahatler yapmak yeni bir kitap yazmak yeni bir reklam veya iletişim faaliyetine girişmek veya kardeşinizle ilgili bazı işlere odaklanmak varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de İkizler Burcu


    Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile en başta kendinize ve kendinizle görüşünüzle tarzınızla ilgili aklınıza gelebilecek her tür konuya odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca belki de uzunca bir süredir planladığınız görsel değişiklikleri eğer planınızda varsa estetik operasyonlarınızı saç makyaj ve tarz değişikliklerini duruşunuzu ve dışarıdan olan algınızı güçlendirebilecek her tür düzenlemeyi rahatlıkla tamamlayarak gün yüzüne çıkarabilirsiniz..

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız geliriniz ve yatırımlarınız olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın kazancınız yatırımlarınız ve sahip olduğunuz değerler açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda daha fazla kazanç getirecek yeni bir işe başlamak ek kazançlar sağlamak yeni yatırımlara girişmek veya yatırımlarınızı yeniden gözden geçirip yeni girişimlerde bulunmak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.



    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  3. #3
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Haziran 2017'de Yengeç Burcu


    Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile kendi içinizde içsel bir yolculuğa çıkabilir ve uzun süredir bırakmayı düşündüğünüz değiştirmeye çalıştığınız alışkanlıklarınıza odaklanabilirsiniz. Bununla birlikte hayal gücünü gerektiren işleriniz varsa hayal gücünüzü kullanarak çalışmalarınızda yaratıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca kendinizle olan hesaplaşmalarınızı neticelendirebilir ve içsel gücünüzü kullanarak kalıcı ve yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız imajınız ve dışarıdan algınız olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın görünüşünüz tarzınız duruşunuz imajınız ve dışarıya yaydığınız enerjiniz açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda tarz değiştirmek yeni kıyafetler almak saçınızda makyajınızda değişiklikler yapmak görsel açıdan yenilenmek ve belki ihtiyacınız varsa estetik düzenlemeler yaptırmak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de Aslan Burcu


    Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile arkadaşlarınız dahil olduğunuz gruplar organizasyonlar ile ilgili aktivitelere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Bununla birlikte yeni teknolojiler geliştirmeler ve buluşlar ile yakından ilgili tamamlamanız gereken projeleriniz varsa bunlara da daha yakından odaklanabilirsiniz Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca arkadaşlarınız ile buluşmalarınız hız kazandırabilir ve bununla birlikte teknoloji ile ilgili işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız iç dünyanız ve hayal gücünüz olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın hayal gücünüze ruhunuza ve iç dünyanıza çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda bazı zararlı alışkanlıklardan kurtulmak yeni alışkanlıklar edinmek hayal gücünüzü kullanarak yeni fikirler üretmek kendinize olan inancınızı pekiştirmek gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.





    Haziran 2017'de Başak Burcu


    Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile işiniz ve özellikle kariyeriniz ile ilgili konulara odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca kariyerinizde ileride yeni başlangıçlar yapabilmeniz için şu anda tamamlamanız gereken işleriniz hız kazanabilir ve mevcut işinizdeki sonuçlara konsantre olabilirsiniz. Yapacaklarınız aynı zamanda yeni bir görev iş veya kariyer yolunun da ilk adımı niteliğinde olabilir.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız arkadaşlarınız yakın çevreniz ve dahil olduğunuz grup ve organizasyonlar olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın yeni kişiler ile tanışmak yeni çevreler edinmek açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda yeni bir organizasyona dahil olmak yeni birileri ile tanışmak çevrenizi genişletmek ve yenilemek gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.


    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  4. #4
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Haziran 2017'de Terazi Burcu


    Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile yurtdışı uzak yerlere seyahatleriniz yazarlık ve yayıncılık ile ilgili işleriniz eğitiminiz kişisel gelişiminiz ve inancınızla ilgili konulara odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca yurtdışı ile ilgili işlerinizi tamamlayabilir planladığınız seyahatlerinizi gerçekleştirebilir veya devam eden bir eğitiminiz varsa bunu sonuçlandırabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız işiniz ve kariyeriniz olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın işiniz ve yeni kariyeriniz açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda iş değiştirmek kariyerinize yeni bir yön vermek yeni görev ve sorumluluklar üstlenmek gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de Akrep Burcu


    Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile varsa kredi ve borçlarınız eşiniz veya ortağınız ile ortak kazançlarınız veya ortak yatırımlarınız ile ilgili konulara odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca dış kaynaklar veya ortaklarla olan devam eden yatırımlarınızı sonuçlandırabilir varsa kredi veya borçlarınızı kapatabilir tüm bu konularla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız yabancı ülkeler yurtdışı seyahatler kişisel gelişim eğitim ve inancınızla ilgili konular olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın tüm bu konular özellikle de eğitim kişisel gelişim ve uzak yerlere seyahatler açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda vize almak yurtdışı seyahat planı yapmak yeni bir eğitime kayıt olmak kendinizi geliştirmek gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim



    Haziran 2017'de Yay Burcu


    Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile nişanlınız eşiniz özel ilişkiniz ortaklıklarınız veya yasal konularla ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca tüm bu alanlarla ilgili işleriniz hız kazandırabilir ve bu alanlarda önceden beri devam eden yapacaklarınızı kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız kredi borçlar ve ortak yatırımlar olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın varsa borçlarınız krediniz veya eşiniz ortağınızla olan ortak kazançlarınız açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda bir kredi almak kredinizi yenilemek ortak yatırım yapmak ortak kazançlar sağlamak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.

    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  5. #5
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Haziran 2017'de Oğlak Burcu


    Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile sağlığınız günlük rutin işleriniz devam eden projeleriniz ve ofis arkadaşlarınız ofis ortamınız ile ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca hem sağlığınızı güçlendirmeye odaklanabilir hem de devam eden iş ve projelerinize hız kazandırarak işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız nişan evlilik ve ortaklıklar olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın evlilik ortaklıklar ve yasal konular açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda yeni bir ilişkiye başlamak nişanlanmak evlenmek ortaklık kurmak veya yasal konularda hakkınızı aramak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de Kova Burcu


    Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile aşk eğlence ve varsa çocuklarınız ile ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca aşk konularına odaklanabilir ve aşık olduğunuz kişiyle planladığınız aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz. Çocuk bekleyenler bu tarihlerde doğum yapabilir veya çocuk sahibi olanlar çocukları ile ilgili bazı işleri neticelendirebilirler. Uzun süredir planlanan eğlenceye yönelik konular da bu tarihlerde hayata geçirilebilir.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız sağlığınız işiniz ofis ortamınız olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın sağlığınız işiniz projeleriniz ve ofis ortamınız açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda sağlığınızı güçlendirecek yeni başlangıçlar yapmak veya yeni işlere projelere başlamak veya ofis ortamınızı değiştirmek gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.




    Haziran 2017'de Balık Burcu


    Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar… Haziran ayında belki de uzun süredir devam eden bazı işlerinizi tamamlayacak ve bununla birlikte hayatınızın başka alanlarında yeni başlangıçlar yapma fırsatını yakalayacaksınız. Ayın her geçen günü daha rahat ve huzurlu bir ortamı yakalayabileceğimize inanıyorum.

    Ayın ilk yarısında 9 Haziran’da İstanbul saati ile 16:10’da Yay - İkizler ekseninde gerçekleşecek olan dolunayın etkisi ile oturduğunuz eviniz ev yaşamınız ve aileniz ile ilgili işlere odaklanma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Özellikle 9 Haziran ve sonrasındaki on gün boyunca ailevi konular gündeme gelebilir ve bununla birlikte taşınma evdeki dekorasyon işleri tadilatlar hız kazandırabilir ve bu alanlarda önceden beri devam eden işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Haziran ayının yirmisinden itibaren odak noktanız aşk eğlence ve çocuklar olacak görünüyor. Özelikle 24 Haziran’da İstanbul saati ile 05:31’de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeniayın aşk eğlence hayatınız ve çocuklar açısından çok güçlü ve tazeleyici etkileri olacaktır. Aklınızda kalbinizde aşık olmak yeni biri ile tatlı bir heyecan yaşamak eğlenmek yeni hobiler edinmek veya çocuk sahibi olmak gibi düşünceler varsa 24 Haziran’daki yeniayın ardından bu planlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihlerde yapacağınız başlangıçların kolayca ve hızlı bir şekilde neticelenebileceğini bilmenizi isterim. Henüz ihtiyaç duyduğunuz koşullar ortaya çıkmadıysa Ramazan Bayramı’nın da müjdeleyicisi niteliğindeki bu yeniayı dilek dilemek ve dua etmek için kullanmanızı önemle tavsiye ederim.

    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]