Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: 22 - 28 Mayıs Haftası : İkizler Burcunda Yeni Ay (Dinçer Güner)

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart 22 - 28 Mayıs Haftası : İkizler Burcunda Yeni Ay (Dinçer Güner)


    İkizler burcunda Yeni Ay: Somut kararlar verme haftası!




    Yeni Ay'lar taze başlangıç zamanlarıdır. İkizler burcunda olan Yeni Ay'ın yönetici gezegeni Merkür bu süreçte Boğa burcunda yer alıyor. Somut kararlar almak daha fazla bilgi elde etmek için İkizler Yeni Ay'ından faydalanabilirsiniz. Somut ve yeni kararlar için kollarınızı sıvayın!

    Yeni Ay’lar taze başlangıç zamanlarıdır. Ay yeni bir döngüye başlar buna bağlı olarak biz de hayatımızda yeni bir adım atmaya karar veririz. İkizler burcu iletişimle haberleşme ile eğitimler öğrenmek konuşmak insanlarla bağ kurmak zihinsel işler yapmak ve bilgi paylaşmak ile alakalı bir burçtur.

    Bu nedenle bu Yeni Ay döneminde bizler de yeni eğitimlere kurslara projelere başlayabilir kendimizi daha iyi ifade etmek için çaba gösterebiliriz. İş görüşmelerine yazışmalara sınavlara ve eğitimlere start verebiliriz. İkizler burcunda olan Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Merkür bu süreçte Boğa burcunda yer alıyor. Somut kararlar almak daha fazla bilgi elde etmek için İkizler Yeni Ay’ından faydalanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir web sitesi edebiyat satış pazarlama ve diğer ticaretle ilgili alanlarda yenilikler yapabilirsiniz. Bu Yeni Ay’ın en zor açısı Mars ve Satürn arasında yer alan karşıtlık olacak. Üstelik Satürn bir de geri harekette! Yeni başlangıçların sağlam temellere dayanabilmesi için fikirlerin karşılıklı olarak ortaya konması ve bir temanın sizin için ne ifade ettiğini ne anlama geldiğini açık ve net bir biçimde ortaya koymalısınız. Bunu yapmazsanız tartışmalar ve sürtüşmeler çıkacaktır.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart


    Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay etkisi ile beklenmedik sürpriz ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere eşya kayıplarına dikkat! İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Yeni Ay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir. Web sitesi yaptırabilir blog oluşturabilirsiniz. Her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

    Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma yer değiştirme tadilat ev ile ilgili konular bu süreçte ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. İş hayatınızda takıntılı davranışlardan uzak durun veya yöneticiniz patronunuza kafayı fazla takmayın. Belki yanlış bir eleştiri alabilir ya da sinirinizi bozacak bir durum meydana gelebilir. Fakat fazla takılmayın işinizi yapmaya devam edin. İş ve kariyer konularınızda suçlayıcı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Eğer ki yalnızsanız olası partner seçiminizi iş ortamınızdan müşterinizden veya iş bağlantılı kişilerden seçmemenizde yarar var. İş konularında mobinge maruz kalabilirsiniz.




    Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda Yeni Ay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise sürpriz beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz.

    Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Fiziksel görüntünüzle ilgili bir durumu gereksiz yere takıntılı haline getirmeyin. Bu hafta fiziksel bir değişim yapmak estetik olmak saç renginizde majör değişimler yapmak için de pek uygun değil. Bilmediğiniz etmediğiniz karanlık yerlerde sokaklarda tek başınıza çok fazla dolaşmayın. Özel hayatınızda da bir şeyleri takıntı haline getirmeyin. Cinsel sorunlar cinsel problemler söz konusu olabilir. Birileri size şu dönem kendinizi değersiz hissetmenize neden olacak davranışlarda bulunabilirler. Fakat çok da fazla sallamayın. Yurt dışı ve eğitim konularında da baskıcı zorlayıcı takıntılı bir şekilde davranmamaya özen gösterin.


    İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip! Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

    İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar gecikmeler teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızda hırs rekabet gibi durumlar olursa bundan uzak durmanızı tavsiye ederim. Arkadaşlarınız sizi veya siz arkadaşlarınızı bu hafta takıntılı bir şekilde sahiplenebilirsiniz. Bu hafta kredi çekmek borç almak veya vermek maddi anlamda risk almak için pek de uygun değil açıkçası. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile yakından ilgilenmeniz gerebilir. Sizi kötü yola çekebilecek kötü fikirli niyetli kişilerden bu hafta uzak durun. Eğer ki yalnızsanız partnerinizi dost ve arkadaş çevrenizden pek seçmemeye özen gösterin. Katılabileceğiniz kalabalık gruplar ya da organizasyon eğlence yerlerinde tanışacağınız kişilere gönlünüz kayabilir yeni birileri ile tanışabilirsiniz.




    Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu Yeni Ay zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir.

    Hisleriniz kuvvetlenebilir rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Ortaklık ve partner ilişkilerinde ise zorlayıcı etkiler söz konusu olacak. Eşinizin veya ortağınızın üzerinde baskı kurmayın. Gereksiz kıskançlık veya kaprislerle onları hayattan soğutmayın. İkili ilişkilerde intikam ve hırs duygularından uzak durmanızda yarar var. Eğer ki hayatınızda kimse yok ise partneri iş ortamınızdan seçmemeye özen gösterin. İkili ilişkiler özel hayattan gergin etkiler söz konusu olabilir. Varsa partneriniz aldatmamaya özen gösterin. İlişkiler olası küçük bir hatayı gereksiz yere çok fazla büyütmeyin. Bu hafta ortaklık kurmak için de pek uygun değil




    Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

    Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özellikle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Diz diş deri kemik böcek sokmalarına karşı tedbirli olun. İş ortamınızda sizin kontrolünüz dışına değişimler meydana gelebilir. Özellikle kadın iş arkadaşlarınızla aranızda rekabet hırs yarış gibi durumlar oluşabilir. Belki de bu hafta bir check up programından geçebilirsiniz. Beslenme şeklinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. İşi ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilere karşı takıntılar oluşturabilir kolay kolay hataları affedemeyebilirsiniz.




    Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz. Önemli gelişmeler kapınızda! Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı yer değiştirme taşınma tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

    Ortağınızın partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Özel hayatınızdaki kişiye karşı takıntılı davranışlardan uzak durmalı rastgele cinsel yaşamdan uzak durmalısınız. Varsa çocuklarınıza karşı daha sakin ve anlayışlı olmanızda fayda var. Bu hafta yeni birileri ile tanışabilirsiniz. Yalnız kalbinizi açacağınız kişiyi dikkatli seçmelisiniz. Size gelecek işaretleri yanlış değerlendirmemelisiniz. Yalnız paranızı borsa ya da şans oyunlarında çarçur etmemeye de özen gösterin. Bu hafta biraz daha hobilerinize yönelmelisiniz. Hayatın keyifli yanlarını daha çok görmeye özen göstermenizde yarar var.



    Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Hukuksal konular idealleriniz yabancılarla ilişkiler ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki isim yapmış hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

    Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Evinizde ailenizle ilişkilerinizde takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Bu hafta ev içinde boya badana gibi işlere girişmek için pek de uygun bir zaman değil. Ailenize ya da birlikte yaşadığınız kişiye karşı baskı kurmayın. Davranışlarınız biraz daha yumuşak ve sabırlı olmasına özen göstermenizde yarar var. Yalnız bu hafta aileniz ve partneriniz arasında kalabilir dengeleri kurmakta da zorlanabilirsiniz.



    Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Yeni Ay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir.

    Borç alacak veya verecek konularında eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda olacak. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. İş ilişkilerinizde baskıcı ve takıntılı olmamaya özen gösterin. Özellikle müşterilerinize karşı daha anlayışlı be yumuşak davranmaya özen gösterin. Komşularınız kardeşleriniz kuzenlerinizle de kapışmamaya özen gösterin. Bu aralar sizleri yeni birileri ile tanıştırmak isteyebilirler. Fakat planlar pek de istenildiği gibi ilerlemeyebilir. Bu hafta estetik yaptırmak stilinizde veya dış görünüşünüzde bir şeyleri değiştirmek için pek uygun olmayabilir açıkçası.



    Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay genel anlamda pozitif etkilere sahip arkadaşlar. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlardasınız. Önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise Yeni Ay desteği ile bitebilir.

    Yuva aile yer değiştirme taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik ani sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat! Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Parasal anlamda hiçbir konuyu takıntı haline dönüştürmeyin. Ödemelerde gecikmeler söz konusu olabilir. Para yüzünden kimseyle aranızı bozmayın. Hele ki özel hayatınızdaki kişilerle hiç… Bu hafta keyif zevk-i sefa için daha çok para harcayabilirsiniz. Maddi anlamda yatırım yapmak paranızla risk almak için de pek uygun değil. Değerli eşyalarınıza göz kulak olun kaybetmeyin veya çaldırmayın. Eğer yalnızsanız bu hafta başlayan ilişkiler biraz daha cinsel temalı olabilir.



    Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Gizli saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir. İş ve çalışma koşullarınızda bir değişim gelişmeler meydana gelebilir. Daha fazla çalışmanız yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat! Özellikle bel bölgesi ve uyluk kısmına dikkat etmelisiniz.

    Diyet veya spora başlayabilir sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Eğer yalnızsanız bu hafta başlayan ilişkiler daha ihtiraslı ve tutkulu olacaktır. Yalnız ailenize karşı inatçı ve dik kafalı bir şekilde davranmamaya özen gösterin. Birilerine karşı sevgi ve nefreti bir arada hissedebilirsiniz. Kalbinizi yanlış insanlara açabilir ve zarar görebilirsiniz. Sevginizi gösterirken takıntılı ve baskıcı bir tavır sergileyebilirsiniz.



    Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak. Özel ilişkilerde güç iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir. Yalnız Kovalar için oldukça romantik günler kapıda!

    Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Sevgi aşk meşk konularında şansınız pek yaver gitmeyebilir. Size karşı birileri takıntılı davranabilir. Bu hafta ilişkiler çok platonik düzeyde kalabilir. Kendinizi psikolojik anlamda çok rahat hissetmeyebilirsiniz. Sağlık anlamında da özellikle genital bölge üreme organları yumurtalıklar hassas olabilir. Kolay rahatsızlanabilirsiniz. Özel hayatınızda bir şeyleri paranoya yapabilir ve partnerinizi de çok kolay bir şekilde yorabilirsiniz.




    Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu
    Bu hafta İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yuva aile yer değiştirme taşınma tadilat gayrimenkul alım veya satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz.

    Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Bu hafta Venüs ile Plüton arasında da gergin bir görünüm oluşacak. Dostlarınızla aranız parasal meselelerden dolayı açılabilir veya arkadaşlarınızla aranıza karşı takıntılı baskıcı bir şekilde davranabilirsiniz. Bu hafta tahammül seviyeniz biraz daha düşük olabilir. Arkadaşlarınızın tavır ve davranışları sizi rahatsız edebilir ya da sizi haksız yere eleştirebilirler. Eğer ki hayatınızda kimse yoksa arkadaşlarınızın tanıştıracağı kimlerle küçük kaçamaklar yapabilirsiniz.

    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]