KOÇ

Yeni bir işiniz olabilir

Haftaya Ay burcunuzda ilerlerken kendinize güveniniz yüksek ve iddialı olabilirsiniz. Ancak yeni ay öncesinde kontrolünüz dışındaki gelişmeleri dikkate almanız ve buna göre temkinli davranmanız gerekebilir. Hafta ortasında maddi konular ağırlık kazanırken Çarşamba öğle sonrasında Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ay iş ve kazançlarınızı gelirlerinizi artırmanızı sağlayabilecek yeni koşullar sunabilr. Sahip olduklarınızı yeteneklerinizi kaynaklarınızı geliştirmek üzere yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde ise bazı koşulsuz veya kontrolsüz fedakarlıklar söz konusu olabilir. Cuma günü Venüs burcunuza ilerlerken her alanda ve özellikle de aşkta şans ve kısmetiniz artıyor.



BOĞA

Yeni başlangıçlar zamanı

Haftaya başlarken kontrolünüz dışı gelişmeler sizi manevi spiritüel ve mistik konulara daha da yakınlaştırabilir. Hayata çok daha geniş bir çerçeveden bakarken tüm ihtimaller gözünüzde canlanabilir ancak harekete geçmek için burcunuzdaki yeni ayı beklemelisiniz. Zira yeni ay hayatınıza yepyeni fırsatlar yepyeni kapılar açabilir. Gerek ilişkinizde özel hayatınızda gerekse iş hayatınızda yeni adımlar atabilir taze başlangıçlar yapabilirsiniz. Hafta sonunda ise burcunuzun yöneticisi Venüs Koç burcuna ilerlerken yaşamınıza daha fazla enerji ve hareketlilik katabilir. Ancak özellikle aşk ve ilişkilerde kontrolünüz dışındaki gelişmeleri hesaba katmayı ihmal etmemelisiniz.




İKİZLER

Manevi yönden güçlenebilirsiniz

Haftaya sosyal bir gündemle giriş yapabilirsiniz. Yeni ay öncesinde balzamik ay sezgilerinizi güçlendirirken arkadaşlık ilişkilerinizde pek çok durumu önceden hissedebilirsiniz. Ardından bu hafta Boğa burcunda bir yeni ay gerçekleşiyor. Yeni ay kontrolünüz dışında bazı gelişmeleri gündeme getirebilir. Etrafınızdaki ve özellikle de iş ve kariyer alanınızda gözle görülür değişim ve hareketlilik herhangi bir aksiyonda bulunmasanız da sizi etkileyebilir. Öte yandan kendinizi manevi yönden güçlü ve güvenli hissedebilirsiniz. Venüs'ün hafta sonuna doğru Koç burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal hayatınız canlanıp renklenebilir ve beklendiğiniz aşk arkadaş çevrenizden gelebilir



YENGEÇ

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz

Haftaya başlarken görev ve sorumluluklar alanaınızda iş hayatınızda ve kariyerinizde canlılık ve hareket göze çarpıcı olabilir ancak balzamik ay olayların yönünü bir tür bilinmezlik veya öngörülemezlik boyutuna dönüştürebilir. Dolayısıyla ilk günlerde özellikle iş hayatında temkinli davranmak gerekebilir. Ardından Boğa burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay sosyal yaşamınızda yeni başlangıçlara işaret edebilir. Yeni bir arkadaş arkadaş grubu veya çevresi edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortaklaşa yeni girişimleriniz olabilir. Hızlanan iltişimden kaynaklanabilecek problemleri göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz. Hafta sonuna ilerlerken kariyer ve iş alanınıza ilerleyen şans gezegeni Venüs size görünür bir başarı ve takdir getirebilir aşk ise iş ve meslek çevrenizden gelebilir.




ASLAN

Yeni hedefler belirleyebilirsiniz

Haftanın sizin için şüphesiz en önemli olayı Çarşamba günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan yeni ay. Bu önemli yeni ay öncesinde ise seyahatler uzaklar yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda kontrolünüz dışındaki bazı gelişmelere dikkat etmeniz gerekebilir. Herhangi bir adım atmadan önce yeni ayı beklemelisiniz. Yeni ay ise iş ve kariyer alanınızda yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir iş veya kariyer söz konusu olabilir kendinize yeni hedefler belirleyebilir bu hedeflere ulaşmak için yeni planlar stratejiler çizebilirsiniz. Hayatınızın maddi boyutu daha fazla önem ve anlam kazanırken gerek maddi gerek manevi güven ve duygularınızı pekiştirecek yeni adımlar atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise burç değiştiren Venüs uzaklardan yana şansınızı artırıyor aşk bu dönemde uzaklardan gelebilir



BAŞAK

Yeni bir yolculuğa çıkabilirsiniz

Haftaya başlarken kendinizi karmaşık belirsiz ve ne yöne gittiğinden pek de emin olamadığınız şartlar altında hissedebilirsiniz. Ancak güçlü sezgileriniz ve altıncı hissiniz bu karmaşık ortamda size yol gösterebilir güveninizi kaybetmemelisiniz. Ardından Çarşamba günü bir yeni ay meydana geliyor ve ortam yine ışığa aydınlığa kavuşuyor. Yeni ayla birlikte kendinizi uzaklarda bulabilirsiniz yolculuklar gündeme gelebilir. Yurt dışı ve yabancılarla kontağınız söz konusu olabilir ve uzaklardan yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yeni ayın ardından hafta sonuna doğru burç değiştiren Venüs eşinizden ortağınızdan göreceğiniz destekleri iyilikleri artırıyor psikolojik açıdan kendinizi daha iyi ve huzurlu hisssedebilirsiniz.



TERAZİ

Yeni bir ortak girişim söz konusu olabilir

Haftaya başlarken karşıt burcunuzda ilerleyen Ay birlikteliğiniz ilişkiniz evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili belli konuları gündeme getirebilir ve bu konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ancak bu ilk günlerde herhangi bir adım atmadan önce beklemeniz veya sabırlı olmanız gerekebilir. Zira ışığını iyice yitiren Ay ortamın belirsizliğini ve karmaşık durumları artırırken tereddütlü durumları güçlendiriyor. Kararsızlığa dikkat etmelisiniz. Yeni ay ortak paylaşımlar alanınızda Çarşamba öğle sonrasında meydana geliyor. Yeni ayla birlikte ortak işlerde girişimlerde yeni başlangıç ve gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir maddi karar alım satım veya yatırım gündeme gelebilir. Hafta sonunda burç değiştiren Venüs sizi aşk ve ilişkilerden yana şanslı kılabilir ancak sakin ve sabırlı olmalısınız.



AKREP

İlişkinizde yeni bir dönem başlayabilir

Hafta başında sağlığınızla ilgili konularda biraz daha temkinli davranmaya çalışmalı tedbiri elden bırakmamalısınız. Değişken ve kararsız hava şartları en fazla sizi etkileyebilir ihmal ve dalgınlıklar çeşitli rahatsızlıkları beraberinde getirebilir. Neyse ki Çarşamba öğle sonrasından itibaren şartlar değişiyor zira karşı burcunuzd bir yeni ay meydana geliyor. İlişkinizde beraberliğinizde veya evliliğinizde yeni gelişmeler başlangıçlar söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki söz konusu olabilir veya mevcut ilişkinizde yeni bir döneme girebilirsiniz. Sizi ilişkiler yoluyla dönüştürebilecek etkiler altında olabilirsiniz. Venüs'ün hafta sonuna doğru burç değiştirmesiyle çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda sizi destekleyici etkiler altında olabilirsiniz.



YAY

Yeni bir çalışma arkadaşınız olabilir

Hafta aşk yaşamınızda sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili alanda gelişmelerle başlıyor. Enerjisi yüksek bir başlangıç olabilir ancak özellikle ilişkilerde herhangi bir adım atmadan önce iki kez düşünmeniz ve mümkünse biraz daha sabretmeniz gerekebilir. Zira yeni ay öncesinde karmaşık ve belirsiz koşullar tereddütleri kararsızlıkları beraberinde getirebilir atılan adımlar en azından görünürde sonuçsuz kalabilir. Çarşamba öğle sonrasında bir yeni ay meydana geliyor. Yeni gündelik yaşamınızda çalışma ortamınızda yeni başlangıçları yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Size destek veya yardımcı olacak biri hayatınıza katılabilir. Yeni bir iş arkadaşınız olabilir. Hafta sonuna ilerlerken burç değiştiren Venüs ise aşk hayatınızda beklediğiniz güzel gelişmeleri beraberinde getirebilir sabırlı olmalısınız.


OĞLAK

Yeni bir aşk doğabilir

Hafta ev ve aile yaşamınızdaki hareketlilikle başlıyor. Sağlığınızla ilgili gereken tedbirleri almakla başlayabilirsiniz haftaya zira kontrolünüz dışındaki gelişmelerden fiziksel ve psikolojik olarak etkilenebilirsiniz. Yeni ay öncesinde ışığını giderek yitiren Ay sezgisel anlamda sizi oldukça güçlendirirken maddi dünyada bazı ihmal ve dalgınlıkları beraberinde getirebilir. Çarşamba günü gerçekleşen yeni ay ise aşk hayatınızda yeni gelişmeleri başlangıçları beraberinde getirebilir. Bu dönem yeni ayla birlikte kalbinizin aşkla çarptığı bir dönem. Sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni konular bu döneme damgasını vurabilir. Hafta sonuna yaklaşırken Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte kendinizi ruhsal yönden çok daha iyi hissedebilirsiniz.



KOVA

Yeni bir eve geçebilirsiniz

Haftanın en önemli olayı hafta ortasında Boğa’da gerçekleşecek olan yeni ay. Yeni ay öncesinde ise iletişi ulaşım ve yolculuklarda biraz daha dikkatli temkinli hareket etmeniz gerekebilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalar söz konusu olabilir. Trafik konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Yeni ay ev ve aile yaşamınızda yeni gelişme ve başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Evinizde değişim ve yenilikler yapabilirsiniz. Yaşadığınız yerle ilgili bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapabilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevrenizde güzel gelişmeler görebilirsiniz. İletişiminizi artırabilir eğitim anlamında kendinizi geliştirebilirsiniz.


BALIK

Yeni bir eğitim söz konusu olabilir

Hafta başında maddi konular iş ve parayla ilgili gelişmeler harcama ve alışverişler gündeminize gelebilir. Ancak yeni ay öncesi iki günde hesap bütçe konularında dalgınlık ihmal veya unutkanlıklara biraz daha dikkat etmeli yanıltıcı durumlardan uzak durmalısınız. Yeni ayla birlikte eğitimle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizde kardeşleriniz komşularınız iş arkadaşlarınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni yolculuklar ziyaretler yapabilirsiniz. Hafta sonuna ilerlerken burç değiştiren Venüs maddi konularda şansınızı artırmaya başlıyor. Sahip olduklarınızı kaynaklarınızı yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir ve bunları değerlendirebilirsiniz