17 – 23 NİSAN HAFTASI GEZEGEN FAALİYETLERİ


Bu haftabaşı oluşan güneş- satürn olumlu açısıyla üstlerimizden patron ve otorite figürlerinden istediğimiz desteği görmek zor olmayacak. Sorumluluklarımızı bilecek ve kalıcı adımlar için harekete geçeceğiz. Hayat girişimlerimiz adına bizi sonuna kadar destekliyor. Bir yandan da venüs- Mars olumlu açısıyla ilişkilerimizde istediğimiz keyfi ve mutluluğu kolaylıkla yakalayabiliriz.

Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçiyor. Kimliğimizde oturaklı temkinli ağır ama kararlı yanlarımız ortaya çıkabilir. İnatçı ve biraz da sabit fikirli olabiliriz. Toprak burçları olan Boğa Başak ve Oğlaklar için rahat ilerleyecekleri bir dönem olacak.

Perşembe günü Merkür Koç burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. Merkür ateş grubunda gerilerken bir şeyleri başlatmak için gelişigüzel girişimlerde bulunabiliriz. Ateş gurubundaki gerilemeler yaşadığımız dünyada gelecek endişelerini ve aynı zamanda yaratıcılığı arttırır. Bir noktaya takılı kalmak gelişim için zorlanmak henüz tam gelişimini sağlamamış potansiyel akışının bilinçsizce akmasını sağlar. Bu gerilemede varolmanın yeni bir formu yeni düşünce kalıpları kaynaklarını yeni bir ilham alanına aktarma dürtüsü devrede olmalıdır. Harita da ateş evlerini deneyimlemek bu alanlarda yeni yaratıcı formlar geliştirmek ve düzenlemek için idealdir. Hayatın formunu yükseltmek ve yaşamdan zevk almak için bu düzenlemeler şarttır. Bir de sabrı öğrenmek için. 03 Mayıs’a kadar sabırlı olmak düşüncesiz adımlardan kaçınmaya özen gösterelim risk almayalım. Yine aynı gün jenerasyon gezegeni olan Plüton’un gerilemeye başlaması önemli değişimlerin içeriden başlayacağını bize anlatacak. Değişim ve dönüşüm gücünün normal akışında gerilemesi kendimizi hayatımızı yapacaklarımızı bu birkaç aylık dönemde bize sorgulatabilir. Güneş- Merkür kavuşumuyla daha önceden konuştuğumuz belirlediğimiz önemli mevzuları durumları çözmek ve anlamlandırmak için uygun bir gün içerisindeyiz.

Cuma günü devreye giren Venüs- Satürn karesi ilişkilerimizde bizi zorlayabilir. Kendimizi mutsuz yalnız hissedebiliriz. Bazı ilişkilerde bitişler sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Yine Venüs Parayla bağlantılı olduğu için haftanın bu son gününde piyasalarda düşüşler görülebilir.

Cuma günü enerji alanlarımız değişiyor. Mars İkizler burcuna geçecek ve yaklaşık 2 ay boyunca enerjimizi iletişime sosyal medyaya yakın çevremize yöneltmeye başlıyoruz. Eylemden çok fikirsel mücadeleler önem kazanıyor.

Herkese güzel bir hafta diliyorum…