Haftaya Ay Terazi burcunda oldukça ılımlı ve iyimser enerjiler ile haftaya başlıyoruz. Çevremizle uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmak için nefis bir gün. Abartılı tutumlardan ve coşkulu tepkilerden kaçınmalıyız.

Salı günü Merkür Boğa burcunda retroya (geri hareketine) başlıyor. İletişim problemlerine ve teknolojik aletlerdeki arızalara dikkat etme zamanı! 5 Mayıs’ta Koç burcunda retrosunu tamamlayacak olan Merkür düz pozisyona geçene kadar yeni iş ilişki ve imza içeren her türlü projeye dikkat etmekte fayda var.

Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Salı günü saat 09:08’de Terazi burcunun 21 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Ben - biz dengesinde yaşanacak olan bu dolunay ilişkilerde oldukça etkili olacak. Ortaklıklar anlaşmalar bozulabilir. Gün genelinde bir takım bitişler ve ya tam tersine sonuçlanmalar yaşayabiliriz. Merkür de retroda olacağı yanlış anlaşmalar ve iletişim hataları oldukça yüksek bir gün olabilir. Gerginlik yaratacak ve stresli ortamlardan uzak durmakta fayda var.


Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlar ise Terazi Koç Yengeç ve Oğlak Burçları olacak…

Çarşamba günü Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Hisler ve sezgiler oldukça kuvvetli rüyalar ve manevi yönümüzde bir o kadar alevlenebilir. Dolunayın gergin enerjisini bugün daha sakin ve içe dönük olarak atabiliriz. Geçmişte aklımıza takılan sorulara bugün yanıtlar arayabiliriz. Bugün daha ölçülü ve sevgi doluyuz diyebilirim.

Perşembe günü Ay ve Mars karşıtlığı var. Gergin ve asabi olmamak içten bile değil. Birçok gezegenin de geri harekette olduğunu hesaba katarsak geçmişle ilgili önümüze çözümlenmeyen sorunlar pürüzler veya kişiler çıkabilir. Takıntılı ve depresif olmamaya çalışmalıyız.

Cuma gününe Ay boşlukta başlıyoruz. Ciddi ve önemli işleri öğleden sonra bırakmakta fayda var. Enerjimiz ve konsantre yeteneğimiz de biraz düşük olabilir. Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçerek enerjimizi bir hayli yükseltecek. İyimser idealist ve vizyoner bir bakış açısında hareket etmek isteyebiliriz. Haftayı güzel kapatmak ve işleri toparlamak için de enfes bir fırsat diyebilirim.

Cumartesi Ay Yay burcunda hareketine devam ediyor. Ay’ın Neptün ile kare açısı bizi olumsuz etkileyebilir. Alacağımız karar veya atacağımız adımlarda hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Dikkatli olmakta fayda var. Hayalperest olmaktan ziyade realist olup karar almakta fayda var.

Pazar günü nihayet Venüs retrosu bitiyor. Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı ise sıra dışı ve beklenmedik haberler alabileceğimizi anlatıyor. Sürprizlere açık bir gün geçirebiliriz. Güneş’in Uranüs’le kavuşumu da oldukça dikkat çekici. Ani gelişebilecek durumlar karşısında soğukkanlı olmak ve tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Mantıklı ve ağırkanlı davranma günü bugün.



Haftaya burç bazında değinecek olursak;


Koç ve Yükselen Burcu Koçlar:

Haftaya ikili ilişkiler karşı cinsle artan diyaloglar ve olumlu enerjiler ile başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Uranüs tam Güneş’in yanında hareket ettiği için bu hafta sürprizlere açık bir hafta benden söylemesi. Sizin kendiniz ile ilgili dış görünüşüz ve dışarıya yansıttığımız hava ile ilgili sürpriz bir değişim veya dönüşüme bu hafta açıksınız diyebilirim. Kariyeriniz veya statünüz gibi konularla ilgili gelişmeler de söz konusu olabilir. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin ikili ilişkiler partner veya ortaklıklar alanınızda yaşanacak. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. İkili ilişkiler aksında yaşanacağında ‘ben-biz’ dengesinde en çok siz ve Terazilerin etkileneceğini hesaba katarsak sakinliğinizi en çok sizin korumanız gerekiyor sevgili Koçlar. Haftanın geri kalanına baktığımızda enerjiler daha sakin ve dingin görünüyor. Ay Akrep burcunda ilerlediğinde kendinizi daha rahatlamış ve huzurlu hissedebileceksiniz. İşinize konsantre olmak ve kalan işleri toparlamak adına Mars da sizlere yardım ediyor. Bütçe ve finans konularınızı da bu hafta güzel bir şekilde revize edebilirsiniz. Sezgileriniz ve bilinçaltı konularınız oldukça aktif olabilir. Kulak vermenizde fayda var. Cuma günü ise kalan işleri toparlamak ve hafta sonuna güzelce hazırlanmak için harika görünüyor. Hafta sonu uzak seyahatler yabancılar ile ilişkiler veya uzaklar ile iletişim gündeminizde olur. Beklediğiniz haberleri alamayabilir hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ve elle tutulur fikirler sizler için daha doğru olacaktır. Pazar günü ise üstler otorite devlet büyükleri statü gibi konularda mantıklı ve ağırbaşlı olacağınız bir gün olarak görünüyor. Bu konularda sürpriz gelişmeler ve şaşırtıcı haberler alabilirsiniz sevgili Koçlar.




Boğa ve Yükselen Burcu Boğalar:

Haftaya günlük rutininiz ve hizmet alanınız oldukça yoğun başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Bilinçaltınız bu hafta oldukça aktif görünüyor içinizden birçok ses geliyor olabilir. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin günlük hayat çalışma arkadaşları sağlık beslenme düzeni ve evcil hayvanlar gibi konularda etkili bir dolunay enerjisi yaşayacaksınız. Düzen değiştirmek isteyebilir yeni bir beslenme programı çizebilir sağlığınıza daha çok dikkat edebilir veya çalışma ortamınızda gerekli revizeleri yapmak isteyebilirsiniz. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Serinkanlı olmakta fayda var sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Merkür’ün de sizin burcunuzda geri hareketini hesaba katarak fevri hareketlerden ve yeni imzalar atmaktan imtina etmelisiniz. Haftanın geri kalanında ilişkiler oldukça yumuşak görünüyor. Ay Akrep burcuna geçerek sizi daha sakin ve dingin yapacak bilhassa ikili ilişkiler konusunda… Fikirsel tartışmalar ve gergin diyaloglara çekilmekten bilhassa siz uzak durmalısınız. Yanlış anlamaya ve anlaşmalara oldukça açık bir dönemdesiniz. Bu hafta ayrıca sosyal olma isteğiniz çocuklarınızla vakit geçirme arzunuz veya hayattan beklentileriniz yükselebilir. Kadın-erkek ilişkilerinin yoğun olabileceği bir hafta geçirebilirsiniz. Sezgileriniz ve bilinçaltınız size ne yapmanız gerektiğini söyleyecek kulak verebilirsiniz. Hafta sonu daha gerçekçi ve elle tutulur kararlar alarak hareket etmelisiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratabilecek haberler almaya açık bir hafta sonundasınız. Özellikle mali konularda ve ortak kazanç konularında mantıklı kararlar almanızda fayda var sevgili Boğalar.




İkizler ve Yükselen Burcu İkizler:

Haftaya aşk ilişkiler çocuklar veya hobiler gibi konularla başlıyorsunuz sevgili İkizler. Ay dost burcunuz Terazi’de olduğu için son derece ılımlı ve diplomatik ilişkiler kurabilirsiniz. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin aşk ilişkiler ve çocuklar konularında etkili olacak. Hayattan zevk alma eğlenme şeklinizi değiştirebilir çocuklarınızın gelişimi veya eğitimi ile ilgili bazı sonlanmalara /değişimlere gidebilir veya yolunda gitmeyen bir gönül ilişkiniz varsa nokta koyabilirsiniz. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanı daha sakin görünüyor. Kendinizi işlerinize ve günlük rutininize kaptırarak sessizleşebilir içinize çekilebilirsiniz. Ay Akrep burcunda olacak. Sezgileriniz ve sessizliğiniz tamamen bununla ilgili. Unutmadan detox için de oldukça muazzam günler hatırlatmakta fayda var. Güzel sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonuna kadar devam edecek bu durum sayesinde işlerinizi rahatça bitirebilir motivasyonunuz yüksek bir şekilde detox yapabilir veya spor yaparak da kilo verebilirsiniz. Cumartesi Ay karşıt burcunuz Yay’a geçerek enerjiniz bir hayli yükselterek sizi sosyalleştirmek isteyecek. Statünüz veya aile büyüklerinizden alacağınız bazı kararlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bunu yaşamamak için hayalperest olmak yerine mantıklı hareket etmenizde fayda var. Gezegeniniz Merkür’ün de bilinçaltı ve üstü kapalı konularda Retro yaptığını hesaba katarsak çok mantıklı yaklaşmanızın kolay olacağınız söylemek zor olabilir. Bu dönem ciddi kararlar almak veya aksiyona geçmek için uygun değil sevgili İkizler bekleyin! Pazar günü nispeten daha mantıklı ve ağırkanlı hareket edebileceksiniz. Bunun yanı sıra sosyal çevrenizden veya bürokratik kişilerden sürpriz ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir hazırlıklı olun



Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeçler:

Haftaya ev aile ve baba konuları ile başlıyorsunuz sevgili Yengeçler. Ay Terazi burcunda olduğu için ılımlı ve pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin ev aile gayrimenkul ve baba konularında etkili olacak. Bu konularda bir bitiş sonlanma veya bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Kariyer ve statünüz ile ilgili bir durum ailenizde bir değişime yol açabilir örneğin iş nedeniyle taşınabilirsiniz. Haftanın geri kalanı daha sakin görünüyor. Enerjiniz daha pozitif ve yüksek olabilir. Spor yapabilir çocuklarınız ile vakit geçirebilir veya partneriniz ile sosyalleşebilirsiniz. Kadın - erkek ilişkileri de bu hafta oldukça falla görünüyor. Sosyalleşmek ve uzaklarla iletişime geçmek çok mümkün. Yalnız unutmamanız gereken nokta Merkür sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız alanında retro yapıyor. Bu konulardaki yanlış anlaşılma ve iletişime daha dikkat etmelisiniz. Cuma günü fikirsel tartışmalardan ve karşınızdakilerin kalbini kırmaktan çekinmelisiniz çünkü gökyüzünde Ay-Mars karşıtlığı bu durumu yaşatabilir. Hafta sonu Ay Yay burcunda olacak. Düzen kurmak veya işlerinizi bitirmek beslenme programı çıkarmak sağlık konularına yoğunlaşmak için son derece elverişli… Doğa yürüyüşlerine çıkabilir kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Pazar günü daha mantıklı ve somut davranacağınız bir gün olacak. Devlet ve otorite figürleri hakkında sürpriz gelişmelere şahit olabilirsiniz sevgili Yengeçler hazırlıklı olun!




Aslan ve Yükselen Burcu Aslanlar:

Haftaya iletişim kısa seyahatler yakın çevre medya ve yakın akrabalar ile ilgili konularla başlayabilirsiniz sevgili Aslanlar. Ay Terazi burcunda olduğu için oldukça iyimser ve ılımlı bir gün diplomatik ilişkiler kurmak için de ayrıca elverişli diyebilirim. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin az evvel bahsettiğim konular alanınızda etkili olacak. Bir seyahate çıkacaksanız veya yakın akrabalarınız ile ilgili bir durum varsa sonlanma veya bitiş gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Bir imza atacaksanız atmama kararı alabilirsiniz. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanı daha sakin görünüyor. İçinize yönelebilir evde daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve ya aileniz ile bir arada olmak isteyebilirsiniz. Ay Akrep burcunda olacağı için içe çekilmek kendinizi dinlemek ve arınma ihtiyacınız yükselebilir. İçinizdeki sese kulak verebilirsiniz. Kendinizi işlere vermek ve haftayı pürüzsüz kapatmak ise oldukça uygun görünüyor. Bireysel çalışabilir yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kadın-erkek ilişkilerinin de yoğun görüleceği bu hafta üstlerinizden de yardım alabilirsiniz. Hafta sonu Ay Yay burcuna geçerek enerjinizi bir hayli yükseltecek. Spor yapabilir aktif faaliyetlere katılarak sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Partneri olanlar partneriyle çocuğu olanlar ise çocuğuyla oldukça güzel zaman geçirebilir. Pazar günü ayaklarınızın yere daha sağlam basacağı ve mantıklı kararlar alacağınız bir gün olarak görünüyor. Güneş ile Uranüs’ün yakınlığı ise gün içerisinde hiç beklenmedik sürpriz otoritesel haberler alacağınızın haberini veriyor sevgili Aslanlar.



Başak ve Yükselen Burcu Başaklar:

Haftaya bütçe finans ve para ile ilgili konularla oldukça meşgul başlıyorsunuz sevgili Başaklar. Bu konularda daha ılımlı ve diplomatik ilişkiler kurabilirsiniz. Haftaya damgasını vuran en önemli olay ise Terazi burcunda gerçekleşecek olan dolunay. Sizin maddi ve manevi değerler konularınızda etkili olacak. Elinize yüklü bir para girebilir/çıkabilir. Hayatınızda bir kayıp yaşayabilirsiniz ve size bir yerden beklemediğiniz bir para gelebilir gibi… Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanında enerjiler daha güzel görünüyor. Yakın çevre iletişiminiz artabilir partneriniz veya eşiniz ile kısa seyahatlere çıkabilirsiniz/ yakın arkadaşlarınız ile program yapabilirsiniz. Kadın – erkek ilişkileri bu hafta oldukça yoğun görünüyor. Yönetici gezegeniniz Merkür uzaklarla iletişim teknolojik aletler e-mail trafiği mahkeme kararları ve uzak seyahatler gibi konularda retro yapıyor. Bu konularda bir gecikme ya da aksama yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi ev ve aile konuları ile meşgul ederek geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilir ailenizle daha çok birlikte olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü daha mantıklı ve somut kararlar alabilirsiniz. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise sürpriz haberler alabileceğinizi gösteriyor bilhassa ortak kazançlar ve manevi değerler konusunda…




Terazi ve Yükselen Burcu Teraziler:

Haftaya Ay sizin burcunuzda oldukça enerjik ve iyimser başlıyorsunuz sevgili Teraziler. İlişkilerde ılımlı ve diplomatik bir tavır sergileyerek ilerleyebilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Terazi dolunayına! Salı günü burcunuzda yaşanacak olan bu dolunay kendiniz dışarıya yansıttığınız imajını dış görünüşünüz hayat planınız ile ilgili büyük değişimi anlatıyor. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde bugün biraz gergin olabilirsiniz o yüzden kalabalıklar içerisinde çok durmamanızda fayda var. Haftanın geri kalanı oldukça sakin görünüyor. Kendinizi işlerinize ve günlük rutininize verebilir yoğunlaşan işlerinizi rahatça bitirebilirsiniz. Merkür; ortak kazançlar miraslar ve mahkemeler gibi konularınızda retro yapıyor. Bu konularda gecikme ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü bilhassa Ay-Mars karşıtlığına dikkat etmelisiniz; sizin maddi ve manevi değerler aksınızda gerçekleşecek olan bu negatif açı gergin sinirli ve agresyona açık hareketler sergilemenize yol açabilir. Cuma öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yaparak yakın çevre ve kardeşler ile olan iletişiminizi aktif hale getirecek. İş arkadaşlarınız ile güzel kontaklar kurabilir ve işlerinizi rahatça tamamlayabilirsiniz. Hafta sonu kısa seyahatler veya yakın çevreniz ile sosyalleşmek için oldukça elverişli görünüyor. Pazar günü daha mantıklı ve ayakları yere basan kararlar alma gününüz diyebilirim. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise eş veya ortaklık konularında size beklemediğiniz sürpriz haberler getirebilir hazırlıklı olun!




Akrep ve Yükselen Burcu Akrepler:

Haftaya içe dönük sessiz ve enerjiniz biraz düşük bir şekilde başlayabilirsiniz sevgili Akrepler. Korkularınız ve bilinçaltınızdaki duygular ile yüzleşmek sizi biraz gerebilir. Tam da bu konular ile ilgili Salı günü haftaya damgasını vuracak olan Terazi burcunda bir dolunay yaşayacaksınız. Sizin yüzleşmek istemediğiniz bu zamana kadar halının altına süpürdüğünüz korkularınız ve endişeleriniz ile yüzleşme zamanı. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Korkularınızın üzerine gidebilir ve yüzleşerek onlardan kurtulabilirsiniz. Yalnız iş yaşamınıza ve iş arkadaşlarınıza bu ruhsal gerginliğinizi yansıtabilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. Çarşamba günü enerjiniz yerine geliyor ve Ay sizin burcunuza geçerek motivasyonunuzu bir hayli yükseltiyor. Sezgileriniz ve hisleriniz son derece kuvvetleniyor sevgili Akrepler. Hafta sonuna kadar sürecek bu etki sayesinde romantik ve duygusal zamanlar da sizlere eşlik edecek. Kadın ve erkek ilişkileri bu hafta oldukça yoğun görünüyor. Partneriniz var ise aşk tazeleyebilirsiniz. Çocukları olanlar ise empati kurarak ilişkilerini daha derine indirgeyebilirler. Merkür retrosunu sizin ikili ilişkiler eş ve ortaklıklar konularında yapıyor. Bu konularda daha titiz ve yanlış anlaşılmamak için daha temkinli olmalısınız. Hafta sonu Ay Yay burcuna geçiş yaparak sizin maddi manevi değerler ve para konularınıza ışık tutuyor. Yapacağınız harcamalara daha dikkat etmeli bilhassa şans oyunları gibi fuzuli harcamalardan bu hafta sonu uzak durmalısınız. Pazar günü daha mantıklı ve aklı başında kararlar alabileceğiniz bir gün olarak görünüyor. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise rutininizde düzeninizde ve sağlığınızda sürpriz gelişmelerin olabileceğini haber veriyor hazırlıklı olun!




Yay ve Yükselen Burcu Yaylar:

Haftaya sosyal çevre arkadaşlık ilişkileri dernekler ve sosyal sorumluluk projeleri gibi konular ile başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Ay dost burcunuz Terazi’de hareket ederken ılımlı ve diplomatik ilişkiler kurmak sizin için oldukça elverişli olacak. Haftaya damgasını vuran olay ise Terazi burcunda yaşanacak olan dolunay. Sizin sosyal çevre hayattan beklentileriniz umutlarınız mucize diye adlandırdığınız dilekleriniz alanında yaşanacak olan bu dolunay diğerlerinden daha farklı olacak çünkü yanına Jüpiter’i de alıyor. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Sıra dışı bir şekilde bir durum gerçekleşir öncesinde belki çok üzülürsünüz ama sizin için gerçekten hayırlı olacak bir kapıyı açıyordur sonradan fark edersiniz. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde enerjiler daha yumuşak görünüyor. Kendinizi dinlemek ruhsal çalışmalar yapmak ve şifalanmak için enfes üç gün sizleri bekliyor. Arınmak ve tazelenmek için sizlere fırsat sevgili Yaylar. Dilerseniz detox yapabilir ve yanında da meditasyon ile ruhunuzu doyurabilirsiniz. Zira dolunayın sert enerjisini atmak için bu yöntemler size çok iyi gelecek. Evinizde veya aileniz ile vakit geçirmek onlarla dertleşmek de rahatlama yollarından biri olabilir. Aradığınız rahatlığı evinizde bulabilirsiniz. Diğer yandan işlere sarılmak ve haftayı eksiksiz kapatmak için bireysel çalışabilirsiniz. Yalnız unutmayın; Merkür retrosunu sizin iş ve çalışma alanınızda yapıyor. Evrakları imzalarken ve mailleri okurken iki kere dikkatli olmanızda fayda var. Bu süreçte eksik kalmış veya yanlış yapılmış işler yeniden karşınıza çıkabilir şaşırmayın. Sağlığınıza ihmal etmeyin sevgili Yaylar. Zihinsel gerginliklere açık olabilirsiniz. Hafta sonu Ay sizin burcunuza geçerek enerjinizi bir hayli yükseltecek ve sosyalleşmeniz için elinden geleni yapacak. Arkadaşlarınız veya partneriniz ile sürpriz etkinlikler düzenleyebilir eğlenebilirsiniz. Pazar günü daha mantıklı ve aklı başında kararlar alma gününüz. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise aşk ilişkiler ve hayattan keyif aldığınız konular hakkında beklenmedik haberler ve sürprizlerin kapınızı her an çalabileceğini gösteriyor hazırlıklı olun




Oğlak ve Yükselen Burcu Oğlaklar:

Haftaya iş kariyer ve statü konuları ile başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Bu konularda daha ılımlı ve diplomatik ilişkiler kurabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Terazi dolunayına! Bu dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan biri sizsiniz. İş ve kariyer konularında bir sonuçlanma veya sonlanma bir bitiş ya da değişim yaşayabilirsiniz statünüz değişebilir. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanında enerjiler daha yumuşak görünüyor. Çarşamba günü Ay Akrep burcuna geçiş yaparak enerjinizi bir hayli yükseltecek ve kendinizi oldukça rahatlamış hissedeceksiniz. Sosyalleşmek ve dışarı çıkmak için de oldukça elverişli günler diyebilirim. Merkür retrosunu sizin aşk ve ilişkiler evinizde yapıyor. Yeni bir ilişkiye başlamak bu dönem için pek uygun değil. Lakin biten ilişkiler yeniden gündeminize gelebilir. Haksız yere bitmiş veya ikinci bir şans vermek istediğiniz ilişkiler için de şans kapıyı çalıyor diyebiliriz. Bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Cuma günü iletişimde Ay-Mars karşıt açısından dolayı tansiyon yükselebilir ve kişilerle tartışmalara çekilebilirsiniz. Bunu bertaraf etmek için negatif enerjinizi spor ile atabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi dinlemek doğa ile iç içe olmak iç sesiniz ne diyor diye kulak vermek için son derece elverişli görünüyor. Yakın çevrenizden alacağınız bazı haberler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu yüzden gerçekçi ve ayakları yere sağlam basan kararlar almanızda iç sesinize kulak vermelisiniz. O sizi yanıltmayacaktır. Pazar günü bilinçaltınızda mantıklı ve somut kararlar almaya yatkın bir güne uyanabilirsiniz. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı bilhassa ev ve aile konularında sürpriz ve beklenmedik haberler almanızı sağlayabilir hazırlıklı olun!




Kova ve Yükselen Burcu Kovalar:

Haftaya uzak seyahatler yabancılar ile ilişkiler ve uzak iletişim gibi konular ile başlayabilirsiniz sevgili Kovalar. Ay dost burcunuz Terazi burcunda seyahat ettiği için son derece uzlaşmacı ve diplomatik bir yaklaşım ile güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Terazi dolunayına! Uzak seyahatler yabancı dil uzaklar ile iletişim teknolojik aletler ve mahkeme kararları gibi konularda son derece güçlü olacak bir dolunay enerjisi yaşayabilirsiniz. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması. Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanında enerjiler daha yumuşak görünüyor. Çarşamba günü Ay Akrep burcuna geçiş yaparak enerjinizi iş ve kariyer konularına odaklayacak. Sezgilerinizin de sayesinde bu haftayı iş anlamında oldukça başarılı tamamlayabilirsiniz. Merkür retrosunu sizin ev ve aile konularında yapıyor. Evde bazı arızalar baş gösterebilir ve gerekli tadilatları yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ev satın almak veya taşınmak isteyenler için de şu sıra uygun bir dönem değil. Kadın ve erkek ilişkilerinin de yoğun yaşanabileceği bu hafta oldukça dikkat çekiyor. Hafta sonu Ay Yay burcuna geçerek enerjinizi bir hayli yükseltiyor. Sosyalleşme arzunuz artabilir ve arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Yapacağınız harcamalarda daha temkinli olmanızda fayda var. Pazar günü sosyal sorumluluk projeleri veya halkı yakından; ilgilendiren gönüllülük içeren çalışmalara katılabilir daha mantıklı ve somut kararlar almak isteyebilirsiniz. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise yakın çevrenizden beklenmedik sürpriz haberler alabileceğinizi anlatıyor şaşırabilirsiniz sevgili Kovalar.




Balık ve Yükselen Burcu Balıklar:

Haftaya aklınız ortak kazançlar finans miras ve nafaka gibi konular ile başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Bu konularda uzlaşmacı ve dengeli davranarak işlerinizi yürütmek isteyebilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Terazi dolunayına! Sizin miras nafaka eşinizin kazancı ve mahkemeler gibi konular alanınızda etkili olacak bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dolunayın diğerlerinden bir farkı ise yanına Jüpiter’i de alması.Yaşayacağınız bir bitiş sonlanma veya sonuçlanma ya çok sevindirici ya da çok üzücü olabilir. İşten tazminat alarak ayrılabilir veya bir yakınınızın vefatı sonucu bir miras elde edebilirsiniz. Olaylar biraz abartılı yaşanabilir. Kontrollü ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz. Haftanın geri kalanında enerjiler daha yumuşak görünüyor. Çarşamba günü Ay Akrep burcuna geçiş yaparak enerjinizi uzak seyahatler iletişim ve teknolojik aletler ile ilgili konularla bir hayli meşgul edecek. Enerjinizi yükselterek motivasyonunuzu da bir hayli artıracak. Merkür retrosunu yakın çevre ile iletişim sözleşmeler kontratlar ve kısa seyahatler alanında etkili olarak yapıyor. Bu konularda adım atarken iki kere düşünüp o şekilde ilerlemenizde fayda var. Kadın ve erkek ilişkilerinin de bir hayli yoğun yaşanabileceği bu hafta iletişim dilinize ve yanlış anlaşılmamaya çok dikkat edin. Hafta sonu Ay Yay burcuna geçerek aklınızı iş kariyer statü ve aile büyükleri ile ilgili konular ile bir hayli meşgul edebilir. Bazı hayal kırıklıkları yaşamamak için gerçeklerden uzaklaşmadan somut kararlar almanızda fayda var. Pazar günü özellikle daha mantıklı ve bilinçli hareket ediyorsunuz. Güneş ve Uranüs’ün yakınlığı ise maddi ve manevi konularda sürpriz veya beklenmedik gelişmelerin olabileceğinin habercisi! Hazırlıklı olmanızda fayda var sevgili Balıklar…


Sevgi ve Huzurla kalın…