Genel anlamıyla Terazi dolunayı


11 Nisan 2017 günü saat 09:07 de Terazi burcunun 21°32'derecesinde bir dolunay meydana gelecek. 28 Mart’ta yaşadığımız hareket dolu yeniaydan sonra aksiyon daha az görünse de hedefe sabitlenilmiş yine bu amaçla şartları değiştirmeye yönelik girişimler bol. Aslında iletişimin ve hareket var ama arzuladığımız cinsten elle tutulur bir sonuç elde etmekte zorlanabilir ani durumlar karşısında içe kapanma güven ihtiyacını yoğun hissedebiliriz. Dolunay adından da anlaşıldığı gibi sanatın da burcu Terazi’de meydana gelmekte. Politika nezaket uzlaşı denge kurabilme ile ilişki sanatının da işaretçisidir. Gölgesinde güvensizlik kararsızlık rahatına düşkünlük ve yüzeysellik barındırır. Politikacıları diplomatları hukukçuları mimarları sanatçıları çiçekçileri moda estetik güzellik kozmetik sektörünü kuaförleri terzi ve konfeksiyoncuları peyzaj mimarlarını terzileri tasarımcıları halkla ilişkiler sektörünü organizasyon mobilya ve dekorasyon kadınlara yönelik işler yapanları anlatır. Sağlık olarak da bel böbrek bölgesi hastalıkları bu burçla ilişkilendirilir.

Dolunayda Güneş’in ilişkide olduğu sabit yıldız Baten Kaitos izolasyon tecrit edilme göç mecburi değişiklik intihar eğilimi kaza etkisi taşımaktadır. Ay’ın ise Arcturus Foramen ve Spica ile iletişimini görmekteyiz. Üç sabit yıldızın da etkisini bir arada derlersek yeni arkadaşlıklar işte başarı olayları doğru değerlendirebilme paragöz olma liderlik özelliği varlık onur icat edilen bir şeyden ya da yaratıcılık kullanımıyla gelen kazanç belirtir. Göz ve kulak sorunlarına da etki etmektedir. Dolayısıyla dolunay doğasında eril ve dişil özelliklerimizi sergilerken ilişkilerde bu özellikleri de gözlemleyebileceğiz. Fakat şunu eklemek gerekir ki bunca retronun arasında eskiye yönelik işlerden kazançla çıkabilmek daha mümkün olabilir.

Haritanın yükseleninde İkizler burcu yer almakta. Böylelikle hareket değişkenlik merakla birlikte yüzeysel bilginin dolanımı saptırma gerginlik sivri dillilik dışavurumda vurgulanmakta. Bu derecede Aldebaran Tabit ve Cursa sabitlerinin etkileşimini görmekteyiz ki Aldebaran artık birçok astroloji okurunun da bildiği gibi kraliyet yıldızlarından olup dürüstlükle gelen büyük başarıyı aksi taktirde iflası yenilgiyi anlatır. Aynı zamanda kişiyi keskin bir dil ve kitleleri peşinden sürükleyebilme yeteneğini ile de donatır. Tabit ve Cursa ise suçun ortaya çıkartılıp suçlu ya da suçluların cezalandırılması bilimi bilgiyi önemseme çok sayıda seyahat yetkin pozisyon deniz kazası ve boğulma tehlikesi ile ilişkilidir.

Dolunayın işaret ettiği konular


11 Nisan’da meydana gelecek olan dolunay haritanın 5.evine düşmekte. Buna göre aşk hayatımız çocuklar sanatsal sportif faaliyetlerimiz hobilerimiz seyahatlerimiz babamızın kazanımları annemizin kredi borç miras gibi durumları ana konu başlıklarımızı oluşturacak. Hatırlarsanız 28 Mart yeniayına Venüs ve Jüpiter retrosuyla girmiştik. Bu ikiliye Merkür ve Satürn de eklendi. Ardından 19 unda da Pluto eklenecek. Bütün bunlar yeni girişilecek işlerde problematik durumlara sebep verebilir. Geçmişte eksik bitirilmemiş işler açısından ise ideal olduğunu yinelemek istiyorum. Koç yeniayları baharla birlikte yeni tohumlar ekme dönemleridir. Geçen yazımda hatırlarsanız gereken durumlarda bahar temizliğine girişmekten bahsetmiştim. Bu dolunayda araştırmalar yapabilir bilgi toplayabilir iletişim geliştirebiliriz. Bunu da aleni yapmayı tercih etmeyebiliriz. Enerjimizi hazırlık adına kullanabiliriz. Bazılarımız içine kapanmak isteyebilir. Bu anlamda gerginlikler yaşanabilir. Gizliden gizliye eskinin deşileceği dedikodular yapılabilir. Arkanızdan iş çevrilebilir. Kumar ve spekülatif yatırıma risk içeren işlere yönelecek olanlar için ‘’dikkatli olun’’ diyelim. Eski ilişkinizi düşündüğünüz gizli kapaklı görüşmelerin yapılabileceği çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilecek bir dönem. İlişkilerde bazı gerçekler can acıtabilir. Belki aile baskısının belki eş yardımıyla maddi anlamda daha güçlü duruş elde etmek adına evlilik yapanlar varsa ‘ben ne yaptım’ diye düşünmeye başlayabilirler. Yapmak isteyenler de bunca retrolar sonrası gerçeklerle yüzleşebilirler. Çalışmalar yürüttüğünüz sosyal kulüpler derneklerde pozisyonunuzla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eski bir sorumluluk yeniden gündeme gelebilir. Ani dürtüsel davranışlar çıkışlar saplantılı depresif tutumlar gözlemlenebilir. İntihar vakaları görülebilir. Kredi faiz borç gibi ödemelerinizi gözden geçirmeniz yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Bazılarının ciddi kazanırken bazılarının da ciddi kaybedebileceği bir süreç. Yaratıcı zeka ön plana çıkıp buluşlar değer kazanabilir. Merkür’ün retro olduğu bu dönemde hesabınızı kitabınızı iyi yapmanızı iletişime bankalarla işlemlerinize dikkat etmenizi öneririm. Yola gidecek olanlarınız rezervasyon bilet pasaport vs yi kontrol edin. Trafikte dikkatli olun. Bilgisayarlarınızdaki verilerinizi yedeklemeyi ihmal etmeyin.

Terazi dolunayında burçları ana başlıklara göre etkileyecek konular

11 Nisan günü Terazi burcunda meydana gelecek olan dolunayın burçları yukarıdaki genel özellikleri doğrultusunda hangi ana başlıklarda etkileyeceğine bakarsak;


Koç ve yükselen Koçlar için : Evlilik ortak danışmanlık aldığımız kişiler anlaşmalar davalar açık düşmanlıklar çocukların eğitimleri kardeşin çocuğu büyükanne büyükbaba.

Boğa ve yükselen Boğalar için : Günlük işler yanımızda çalışanlar iş ortamı kiracılar küçük hastalıklar evcil hayvanlarımız babanın kardeşleri annenin uzak akrabaları davaları.

İkizler ve yükselen İkizler : Çocuklar sanat spor yaratıcı yönlerimiz hobilerimiz aşk hayatımız babanın parası ek işler orta uzunluktaki seyahatlerimiz annemizin kredi borç miras durumları.

Yengeç ve yükselen Yengeçler için : Ev emlak gibi taşınmazlar aile atalarımız köklerimiz baba kardeşin parası eşin işi statüsü mülkler babanın genel sağlık durumu çocukların başkalarından gizledikleri şeyler hastane hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları arınma çalışmaları zorlukları.

Aslan ve yükselen Aslanlar için : Eğitim iletişim yazmak kardeşler komşular kuzenler yeğenler kısa yollar eşin uzak akrabaları yabancılarla hukuksal konularla ilgili işleri çocukların işten elde ettikleri kazançları sosyal çevreleri gruplar içindeki etkinlikleri umutları.

Başak ve yükselen Başaklar için : Maddi manevi kazanımlar gelirler yatırımlar taşınabilir mallar verdiğimiz borçlar babanın işten gelen kazancı çocukların işi statüsü hedefleri eşin kredi borç vergi miras durumları ameliyatı.

Terazi ve yükselen Teraziler için : Kendimiz motivasyonlarımız karakterimiz kendimizi dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzımız fiziksel görünümümüz sağlık bize yakın olan kişiler babanın işi statüsü annenin ailesi çocukların yükseköğrenimi yabancılarla ilişkileri büyükanne büyükbaba.

Akrep ve yükselen Akrepler için : Bilinçaltı gizli düşmanlıklar zorluklar kayıplar hastane hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar başkalarından gizlediklerimiz inzivaya çekilme kaygılar bağımlılıklar bunlardan arınma çalışmaları fedakarlıklarımız.

Yay ve yükselen Yaylar için : Arkadaşlar sosyal çevre işten gelen kazancımız içinde bulunduğumuz organizasyonlar gruplar babanın kredi vergi borçlarla ortak parayla ilgili durumları ameliyatı annenin parası çocuğun eşi evlilik ortaklıkla ilgili durumları davaları.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için : İş kariyer statümüz hedefler anne annenin genel sağlık durumu çocukların iş ortamı sağlığı eşin ortağın babası ailesi.

Kova ve yükselen Kovalar için : Yüksek öğrenim yabancılarla ilişkiler uluslar arası işler uzun seyahatler hukuksal konular hayat felsefesi seminer vermek ikinci eş uzak akrabalar eşin kardeşleri yakın akrabaları ebeveynlerin sağlığı çocukların aşk hayatı torun ile ilgili durumlar.

Balık ve yükselen Balıklar için : Kredi borç vergi miras konuları ortaklıklardan gelen para ameliyatlar eşin kazanımları.


Ülkemiz ve Terazi dolunayı

11 Nisan günü meydana gelecek olan dolunay ülkemiz haritasının 5.evine düşmekte. Buna göre diplomatlar elçiler eğitim sistemi sanat spor eğlence sektörü kumar kamuya ait mülkler ve yatırımlar çocuklarla ilgili yerler parklar bahçeler ve toplumun cinselliğe yaklaşımı aynı zamanda ulusal servetimiz hazine borsa işletmeler meclis belediyeler dost ülkeler ve yapılan anlaşmalar kulüpler organizasyonlar ana başlıklarımızı oluşturacak. Aynı zamanda bu saydığım konular topraklarımızı güvenliğimizi ülkemizin prestijini devlet yönetimimizi partileri üst düzey yöneticileri ordu ve polisi mahkemeleri skandalları toplumda tanınan kişileri de beraberinde etkileyecek. Güneşi Uranüs kavuşumlu Pluto ile de kıvamını arttıran dolunay ülkemiz Merkür Satürn’ünün üzerinde olmakta. Diğer açılara da bakınca ağır gezegenler açısından da sert etkileşimli bir tablo ortaya çıkmakta. Dolunay yükseleni kontrolsüz şartları gizli örgütleri düşmanlıkları suikastleri vatan hainlerini de anlatan 12.evden bizlere bu konularla ilgili durumların hayatımızı zorlayabileceğini işaret etmekte. Geri plandaki kontrol sağlamakta zorlanılacak olayları hayatımıza sokabilir. Referanduma uygulanmak istenilen yönetim biçimimizin değişikliğine ait geçmiş anlaşmalar görüşmeler de dolunay sürecinde gündeme gelebileceği gibi uygulamaya sokulmak da istenilebilir. Yöneticilerin liderlerin beklenmedik radikal hamleleri girişimleri olasıdır. Güç dengesi adına çıkışlar görülebilir. Yerel yönetimler de bu sürece dahil olabilir. BM NATO gibi kuruluşlarla ilişkiler dikkati çekebilir. Mecliste tansiyon yükselebilir. Terör provokasyonlar bu dönem yine dikkat etmemiz gereken konuların başında gelmekte. Olası durumlar kırılganlıkları arttırabilir. Para piyasalarına açısından da yılın en zor dönemlerinden birisi diyebiliriz. Gizli bilgi belgeler gün ışığına çıkabilir. Skandallara şahit olabiliriz. Bu dolunay bazı lider yönetici konumundakilere ait hukuksal konuları da beraberinde getirebilir. Komşularımızla ilişkilerimiz orada olanlar bizleri yine fazlasıyla etkileyecek görünmekte. Şirketlerde rekabetin uçlarda dolaşacağını olası şartlardan girişimlerinden bazıları oldukça karlı çıkabilecek. Güçlü ortaklıklara yönelenler olabilecek. Sektörel işbirlikleri kurulabileceği gibi bazı firmalar uzun dönemli hedefleri adına B planlarını devreye sokabilecek. Politik bağlantıları olanlar mahkemeler de gündem yaratabilir.

Yukarıda 11 Nisan günü Terazi burcunda meydana gelecek olan dolunaya ait kartografik haritayı görmektesiniz. Harita üzerinde renkli oklarla işaretli hatlar ve çevresi yeniay enerjisinden daha belirgin etkilenmesi olası yerlerdendir.