Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: 20 - 26 Mart Haftalık Burç Yorumları (Filiz Özkol)

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Thumbs up 20 - 26 Mart Haftalık Burç Yorumları (Filiz Özkol)



    HAFTANIN GEZEGEN HAREKETLERİ
    Güneş Koç burcunda retro Venüs’le birlikte hareket ediyor. Aynı zamanda Uranüs’te etkileşime eşlik ediyor. Enerji yükselişi ve ani atraksiyonlar söz konusu. Mars Boğa burcunda hareketine devam ediyor. Jüpiter retro. Satürn. Neptün Plüton ileri hareketinde mevcut durumunu sesizce koruyor.. Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. Duygularımızda karamsarlık söz konusu. Fikirlerimizi değiştirebilir ve ruhsal yapımızı ortaya koyacak çalışmaları tercih edebiliriz. İkili ilişkilerimizde güven arıyoruz. Çevreye gösterdiğimiz yüzümüzle içsel duygularımızda farklılıklar oluşacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir dönem. Dostlarımızla ve akrabalarımızla bir araya gelerek geçmişle ilgili sohbetlerimiz olacak. Herkesten sakladığımız gizli göz yaşlarımızla baş başa kalabiliriz. Evimizdeki çiçeklerimizin saksılarını değiştirebiliriz. Dolaplarımızı ve eski çekmecelerimizi düzenleyebiliriz


    HAFTANIN YORUMU:
    Bir çoğumuz evimizle ilgili restorasyon çalışmalarına başlayabiliriz. Düşüncelerimizi yaratıcılığımızla birleştirecek yeteneğine sahibiz. El becerimizi kullanabileceğimiz alanlarda kendimizi ispat edebileceğimiz bir performans içinde olacağız. Hobilerimizle ilgili tatminkar fırsatlarla karşı karşıya kalabiliriz. İş arkadaşlıkları grup çalışmaları gibi aktiviteler kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer esnek davranmazsanız zıt düşüncelerinizden farklı tepkiler alarak olması gereken durumların pozisyonları bozulacaktır. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak.


    KOÇ
    Bu hafta; oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Güneş kişisel evinizde ilerlemeye layacak. finans evinizde ilerlemeye başlayacak ve Mars Finans evinizde. . Venüs burcunuzda retroya devam ediyor. Önceden hayalini kurduğunuz veya yaptığınız bir yatırımdan önemli bir dönüş sağlayacaksınız. Daha fazla çalışmak ve daha çok işinizle ilgili zaman harcayacaksınız. Başkalarının işine karışmayın ve kendi bildiğiniz konularda taviz vermeden ilerlerseniz gelecekteki yerinizi daha bir sağlam temellere oturtacaksınız. Bazıları da iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Ruhunuz uçuyor her an her yerdesin fakat atacağınız her adımı hesaplamak zorundasınız. Çünkü bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz. Özellikle fikir ve düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek.


    BOĞA
    Mars kişisel evinizden size enerji veriyor. Fakat yönetici gezegeniniz Venüs geri gidiyor Bu tür etkileşimlerin sizin için olumsuz bir yönü de olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda isabetli kararlar vermekte zorlanabilirsiniz.. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Ruhsal dinginliğiniz biraz da özel isteklerinizin gerçekleşmesine bağlı. Kendinizle ilgili sorgulamalarınız artarken kişisel ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz. Aklın ve doğruluğun size sağlayacağı geniş perspektif alanlarını doğru tespit etmeyi başaracaksınız.. İş gezileriniz gündeme gelecek. Arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz.


    İKİZLER
    İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu hafta bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Yeni tanışacağınız kişilere karşı mesafe koyma ihtiyacı içindesiniz. Olayları abartmadan toparlamak istiyorsunuz. Retro Venüs ve Mars size destek verecekler. Gelirleriniz artacak fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. Ortaklıklar iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alacak. Retro Jüpiter ve Retro Venüs güçlü bir işbirliği içine girdiler.. Şimdiye kadar keşfetmediğiniz dostluk duygularınızın sizi yeniden şekillendirdiğini göreceksiniz. Dostluk ve arkadaşlık duyguları size para kazandıracak. Yine bu günlerde yolculuklar ve aile içi ilişkiler gündem kazanacak beklediğiniz misafirler gelecek.


    YENGEÇ
    Görüşeceğiniz kişilerin de genelde yüksek mevkili kişiler olmasına dikkat edeceksiniz. Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Gücünüzü ispat etmenin ve yaşam sınavlarınızdan geçirmek için uygun bir dönem. Kozmik etki istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Jüpiter retro yaparken; Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Eski dostlarla buluşma planları yapacaksınız. Yatırımlarınız sizin için çok önemli olacak. Borçlarınızla ilgili bir sorun varsa; halletmeye çalışın. Plüton geçmişinizi karıştırmaya devam ediyor. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Geçmiş bir miras ve ya unutulmuş bir borç aniden sizi sarsabilir. Bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayları geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz.


    ASLAN
    Bu dönem iletişim çok önemli. Kısa yollar ve kazançlar sizi mutlu edecek. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek

    BAŞAK
    Bomba gibisiniz. İddiacı ve yargılayıcı tavırlarınızın ön plana çıkmasıyla başkalarının fikirlerine karşı toleranslı olamayabilirsiniz. Sosyal açıdan aktif olmanız sizi şımartmasın.. Önemli bir hafta.. Hedefleriniz yüksek fakat egonuzu doğru kullanmalısınız. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramakta acele ediniz. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Eski hatalarınızın tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Bu dönemde; huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. Güneş çevresel faktörlere bağlı ilişkilerinize yön vermeye devam ediyor. İnatçı ve pratik zekanızı daha da geliştirecek ve geniş bir kapasitede kullanacaksınız. Zorlukların sizi etkileyemeyeceği bir performans çizeceksiniz.


    TERAZİ
    Kazançlar konusunda çok fazla şanslı değilsiniz. Para kazanmak yerine elinizdeki var olan paranızı değerlendirmeyi yeğleyin. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olacak ve her türlü gelişmenin ardında maddi değerler arayacaksınız. İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Yüksek olan isteklerinizi ve l enerjinizi çevrenize yansıtıyor ve bu konuda yoğunlaşıyorsunuz. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun. Yönetici gezegeniniz Venüs retroda. Bu nedenle uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Çünkü siz karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen bir çocuksu kişiliğe sahipsiniz. Aşk konusunda bazı acı gerçeklerle karşılaştığınız zaman; suçu karşınızdaki kişiden çok kendinizde aramalısınız..

    AKREP
    Yeni bir çalışmaya girmemelisiniz. Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz.. Belki de uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz.. . Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Bu dönemde iletişim konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle; beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konularınızı bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz . Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Bu hafta aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarını yeniden karşınıza çıkması karşısında şaşırabilirsiniz. Hak ettiğiniz fakat bir türlü gelemediğiniz bir iş konumuna seçilebilirsiniz. Geciktiğiniz başarılarınız size ödül olarak dönecektir.


    YAY
    Venüs’ün geri hareketi sosyal ilişkilerinizde zorluklara neden olacak yanlış anlaşılmalar yüzünden fikir tartışmaları çıkacaktır. Yeni İş kararlarınızı geciktirmeli eski sorunlarınız gidermelisiniz. Korkularınız yenmelisiniz Pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Sizi eleştirebileceklerini sakın düşünmeyin. Siz oldukça zeki ve sezgisel davranıyorsunuz. Empati yeteneğiniz doğru kullanacaksınız. Bu hafta ilginç bir evrensel deneyimden geçiyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yine gizli yeteneklerinizi kullanabilme özelliğiniz belirginleşecek. Fakat siz mistik yönlerinizden çok idealizm konusunda kendinizi sorgulayacak yaşamla ilgili pratik düşünceler içinde olacaksınız. Jüpiter geri hareketini yapıyor. Dikkatli olmalısınız. Kariyerinizi riske atacak atılımlardan sakınmalısınız. Bazılarınız inatla kendi düşüncelerini savunacaklar ve istedikleri başarıyı yakalayacaklar. Beklenti içinde olduğunuz miras veya bir para meselenizde değişen şartlar nedeniyle zorlanırken tercih yapmak zorunda kalabilir ve güç durumlarda kalabilirsiniz.


    OĞLAK
    Arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. . Bu arada bitmesi gereken bazı durumlara da son noktayı koymanız gerektiğini size hatırlatacak hatta acımasız davranarak bitmesi için gereken koşulları önünüze sunacaktır. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz. Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek siz çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Bu çekişmeler içinde tatminsizlik duygusu yaşamak istemiyorsanız ruhsal sağlığınıza önem vererek düşünce ekseninizin artı ve eksilerini dengede tutun. Sadece bir yöne konsantre olmayın.


    KOVA
    Satın alma ve sahiplenme isteğinizin üst seviyede olacak gösterişli olmaya eğilimli bir yapı sergileyeceksiniz. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlıkları grup çalışmaları gibi aktiviteler kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer esnek davranmazsanız zıt düşüncelerinizden farklı tepkiler alarak olması gereken durumların pozisyonları bozulacaktır. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Bu dönemde yaratıcılığınız devam etmekte. Herkesin gözü önünde olmanızı sağlayan bir kıvılcımınız olacaktır. Eğlendirici bir kişi olmayı başaracaksınız. Aşk meselelerinde karmaşık durumlar içeren garip kaoslar yaşayabilirsiniz. Ortada ciddi bir neden olmadan ilişkileriniz karışabilir. Aşka bakış açınız bazı zamanlar bir romantik bazen de soğuk bir yaklaşımla olabilir. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz. Eski ve geçmişte yaşadığınız bir çok olayı bir film gibi düşünerek artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız


    BALIK
    Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilir arkadaş baba veya çevrenizde kariyerinizle ilgili etkin kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine dostluklarınızda sansasyonel olaylara karşı temkinli olmalısınız. . Bazı özel durumlarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevrenize kırıldığınız noktalarda kin duymak yerine uzlaşmaya yanaşmalısınız. Beklediğiniz ve değiştiremediğiniz konumlarınız sizi zorlasa da şekil değiştirecektir. Ailenizle aşk ve sevgi konusunda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Bu hafta yaşamanızı gözden geçireceksiniz. Sosyal hayatı sevmenize rağmen bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız.


    ASTROLOG FİLİZ ÖZKOL/MEDYABEY

    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Ruhunuz uçuyor her an her yerdesin
    Ruhum ne içti acaba





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


  3. #3

    www.foruminci.net

    MeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.02.2009
    Bulunduğu yer
    sözün bittiği yer..
    Mesajlar
    30.861
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    90
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Ya ben neden mutlu olamıyorum?





Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]