Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 1 ve 1

Konu: Hülya Gün 2017 Mart Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Hülya Gün 2017 Mart Burç Yorumları



    MART AYI BURÇ YORUMLARI


    Merhaba;

    2017 Şubat 26 Balık / Neptün 16:57 Halkalı güneş tutulmasıyla yeni ayın doğuşu balık burcunda doğacak. Güneş tutulması 13 Mart’a kadar etkileri güçlü olup 24 Mayıs’ı içine alan sürede üzerinizde etkilerini hissettirecek. İçsel huzursuzluk öfke kontrolünü kaybetme unutkanlık aldanma aldatılmalar hayal kırıklıkları değişken ruh hali sırların açığa çıkması toplumsal hareketlenmeler fikir ayrılıkları deniz olayları ve depremler sel baskınları geçmişte alınan kararlardan vazgeçme ekonominin istikrarsızlığı ve döviz artışıyla paranın el değiştirmesi medyatik ünlülerin farklı olaylarıyla deşifre olmaları ülke gündemini meşgul eden önemli projelerden vazgeçmesi gibi güçlü etkileşimle kaygan bir zeminde yürütecek. Enerji yükselmeleriyle bizleri sabır testinden geçirecek. 3 Mart’ta başlayan 15 Nisan’ı içine alan süreçte gerileme sürecine giren Venüs retro hareketi yeni başlangıçlar ya da var olan ilişkiyi bitirmek için doğru bir zaman olmadığını işaret ediyor. Sorumluluk alma eğitim alanlarında tecrübelerimizle azim duygusu aşısı aşılayacak. 12 Mart Başak burcunda gerçekleşecek. Dolunay plan ve projelerimizi gözden geçirip harekete geçmek için beklemede kalmamız gereken önemli gezegen hareketidir. Aceleci kararlar almamız geri dönüşü olmayan kargaşanın içine sürüklenebiliriz. Dolunay istek arzu hırs tutkusu bizleri esir alabilir. Sakin ve bol bol dua ederek bu zor süreci geçirmemize yardımcı olabilir. Aylık burç yorumlarını gezegen hareketlerinin burçlar üzerindeki etkilerini değerlendirerek yorumladım. Evrenin tüm dileklerinize cevap vermesi dileğiyle sevgiler…



    KOÇ BURCU(21 Mart-20 Nisan)
    Mart ayında Koç burçları maddi anlamda çok büyük rahatlık yaşayacaklar. Uzun zamandır sıkıştıkları nakit para bu ay ellerine geçecek ancak doğru kullanmaları sonucunda değerlenecek. Savruk harcamalardan kaçınmaları gerekmekte. Evren bu ara aşk için koçları fazla sevindirecek gibi gözüküyor. Çevrelerine dikkatli baktıklarında onlarla ilgilenen kişileri fark edecekler. Arkadaş ortamlarında onların kötülüğünü isteyen bir arkadaşlarını fark etmeleri an meselesi. Bunu fark etmeleriyle birlikte çevre temizliğine gidebilirler ve bu da onlar için doğru bir adım olur.


    BOĞA BURCU(21 Nisan-20 Mayıs)
    Mart ayında Boğa burçları bazı sağlık sorunlarıyla uğraşabilirler. Bu sorunlar geçici olup doktor kontrolleri ile önemsiz duruma geleceklerdir. Yine de ihmal etmemelerinde fayda var. Uzun zamandır var olan para sorunları bu ay çözülüyor. Yüklü miktarda para ellerine geçecek ve yatırım yapmak için çok doğru bir zamandalar. İkili ilişkilerinde sadece kendilerini değil karşı tarafı da dinleyip empati yapmalılar. Yoksa arkadaş çevrelerinde kayıplar yaşayabilirler.


    İKİZLER BURCU(21 Mayıs-2O Haziran)
    Mart ayında İkizler burcu iş hayatlarında bekledikleri fırsata kavuşacaklar. Aşk hayatlarının düzensiz gitmesi sonucunda kendilerini işe verecekler. Bunca zamandır çalışmalarının sonucu olan mükafatı yöneticilerinden alacaklar. Aşk hayatlarındaki düzensizlik bir süre daha devam edebilir ancak yaz aylarında hayatlarının aşkıyla karşılaşabilirler ve bu kadar beklediklerine değecek destansı bir ilişki yaşayabilirler. Bu sürede düzenli spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi aksatmamaları gerekmekte. Yoksa küçük hastalıklardan büyük sorunlar yaşayabilirler.


    YENGEÇ BURCU(21 Haziran-22 Temmuz)
    Mart ayında Yengeç burçları iş hayatlarındaki yoğunluktan dolayı biraz sıkılabilirler. Kendilerini bu kadar çalışmaya zorlamamalılar. Normal çabaları başarılı olmaları için yeterli. Aşk hayatlarına biraz ilgi göstermeliler. Partnerlerini dinlemelerinde fayda var. Evrenin onlara gönderdiği mesajları algılamaları onların aşk hayatları için çok önemli. Karşılarındaki insanı kaybetmemeleri onların açısından iyi olur. Önemsiz gördükleri beslenme düzenleri başlarına dert olabilir. Düzenli spora başlamalı ve sağlıklı beslenmeliler.


    ASLAN BURCU(23 Temmuz-23 Ağustos)
    Mart ayında Aslan burçları maddi olarak büyük bir rahatlık içine girecekler. İlişkileri iyi giden aslanlar evlilik hazırlıklarına başlayabilirler. Bu süreçte iş hayatlarının temposu da artacak. Ancak yine de partnerleriyle birlikte kısa bir tatil yapabilirler. Bu stres atmaları için en iyi yöntem olacaktır. Ailelerinden birisinin onların yardımına ihtiyacı olabilir. O kişiyle ilgilenmeleri onları manevi olarak rahatlatacaktır. Bu süreçlerde beslenmelerine ve düzenli sporlarına da dikkat etmeliler.


    BAŞAK BURCU(24 Ağustos-23 Eylül)
    Mart ayında Başak burçlar biraz dikkatli olmalılar. Maddi açıdan gelenin gideceği bir ay yaşayacaklar. Dikkatsizlikleri yüzünden iş yerinde bazı sıkıntılar yaşayabilirler ancak bu geçici bir dönem. Yine de önlem almalarında fayda var. Başak burçları için yatırım yapmak için doğru bir ay değil. İkili ilişkilerde seslerini yükseltmeleri onları haksız duruma düşürüyor. Sessizlik sayesinde haklılıklarını kanıtlayabilirler. Fevri davranışlardan kaçınmaları gereken bir dönemdeler. Aşk hayatlarındaki durağanlık bu ay da devam edecek gibi gözüküyor.


    TERAZİ BURCU(24 Eylül-23 Ekim)
    Mart ayında Terazi burçları arkadaş çevrelerinde küçük sorunlar yaşayabilirler. Bu sorunlar empati eksikliğinden kaynaklanıyor. Her zaman haklı çıkmaya çalışmayıp bazen haksızlığı da kabullenmeleri gerekmekte. İş hayatlarında yaşadıkları yoğun tempo bu ay sona erecek ve emeklerinin karşılığını alacaklar. Maaşlarına iyi bir zam gelecek ve maddi sıkıntıları da bu sayede rahatlayacak. Küçük bir tatil yapmak stresinizi tamamen atmanıza iyi gelebilir.


    AKREP BURCU(24 Ekim-22 Kasım)
    Mart ayında Akrep burçları hayatlarını tekrar düzenleme kararı alacaklar. Bu düzenleme sayesinde pek çok arkadaşlarını hayatlarından çıkartacaklar. Bu onlar için çok güzel bir yenilik olacak ve bu sayede feraha kavuşacaklar. Herkesi düşünmek yerine biraz kendilerini düşünmeleri gereken bir dönemdeler. Herkesin isteklerini değil kendi isteklerini gerçekleştirmeliler. Maddi açıdan bir sıkıntıları bulunmuyor ve yatırım yapmak için doğru zamandalar. Yoğun iş temposu ile biraz stres yaşayabilirler ancak meditasyonla bunun üstesinden gelebilirler.


    YAY BURCU(23 Kasım-21 Aralık)
    Mart ayında Yay burçları bazı ailesel problemlerle karşılaşabilirler. Aile içindeki sorunlar onların aile bireylerinin aralarında kalmalarına sebep olabilir. Güçlü kalıp herkesi idare etmeleri gereken zorlu bir sürece giriyorlar. Bununla birlikte iş hayatlarında beklenmedik bir yoğunluk yaşayabilirler. Aşk hayatları güzel gidecek ve ilişkisi olmayan yaylar her an uzun bir ilişkiye başlayabilirler. Aile ve iş hayatlarının stresini meditasyon ve yoga yaparak atabilirler.


    OĞLAK BURCU(22 Aralık-2O Ocak)
    Mart ayında Oğlak burçları sürpriz evlilik teklifleriye karşılaşabilirler. Bu duruma hazırlıklı olmaları gerekmekte. Uzun zamandır bekledikleri iş teklifi bu ay sonunda kapılarını çalıyor. Bu kadar beklediklerine değecek bir pozisyonda iş hayatları renklenecek. Bu değişiklik onların tüm hayatına yansıyacak ve aradıkları düzen ve huzur sonunda onların olacak. Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirler ancak düzenli doktor kontrolleri ile üstesinden gelecekler.


    KOVA BURCU(21 Ocak-18 Şubat)
    Mart ayında Kova burçları yoğun bir iş temposuna girecekler. Bu tempoda çalışkanlıklarını ve hırslarını ön plana koydukları taktirde patronlarının ilgilerini çekmeleri an meselesi. Bununla birlikte terfii ya da zam da bekleyebilirler. Önceki aylarda yaptıkları savruk harcamalar bu ay onları biraz sıkıntıya sokabilir. Harcamalarını biraz azaltarak bunun üstesinden gelebilirler. Çok önemli bir sıkışıklık yaşamayacaklar. Hayatlarında birisi olan kovalar sürpriz evlenme tekliflerine hazır olsunlar. Bekar kovalar ise bu ay çevrelerine iyi baksınlar. Evren aşk kapılarını onlar için sonuna kadar açık bırakacak.


    BALIK BURCU(19 Şubat-2O Mart)
    Mart ayında Balık burçları uzun zamandır içinde oldukları maddi sıkıntıdan bir anda kurtulacaklar. Bazı miras işleri çözüme kavuşabilir. Elde ettikleri parayı güzel korumaları gerekmekte. Yatırım yapmak için doğru zamandalar. Partnerlerine ilgi göstermelerinde fayda var yoksa yuvadan uçabilirler. Hayatlarında kimse olmayan balıklar ise çevrelerine dikkatli bakmalılar. Karşılarına her an hayatlarının aşkları çıkabilir. Sağlıklarına dikkat etmeliler yoksa eskiden gelen hastalıkları tekrarlayabilir.
    Konu DilinJokeri tarafından (04.03.2017 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]