Haftaya Güneş tutulmasının etkisiyle ve Ay Balık burcunda oldukça hassas başlıyoruz. Hafta genelinde gergin enerjiler yaygın görünüyor. Şubat Ayı’nın son günleri ve Mart’ın ilk günlerinde özetle bu hafta Mars’ın ve Uranüs’ün yakınlığı çok tehlikeli görünüyor. Kalabalık alanlardan alışveriş merkezi gibi büyük yerlerde dolaşmaktan uzak durmalı bunun yanı sıra ruh durumumuzdaki gelgitlerin ani parlamaların yüksek olacağı bir frekansta olacağız. Yükselen tansiyonlara ve kalp kırmamaya çok dikkat etmeli iletişim dilimize daha hakim olmamız gereken bir hafta...

Cuma’ya kadar enerjiler gergin görünüyor. Akabinde biraz rahatlayacağız ve hafta sonunu nispeten daha iyi karşılayacağız. Cumartesi öğle saatlerinde Ay İkizler burcunda olacak ve bizi hareketli neşeli ve hızlı bir düşünme biçimine sevk edecek. Kısa seyahatler ve sosyalleşmek için de oldukça elverişli bir hafta sonu. Pazar günü Venüs geri hareketine başlıyor ve 16 Nisan’a kadar da devam edecek. Eski ilişkilere yeniden başlamak veya yeni ilişkiye başlamak ciddi kararlar almak estetiğe yönelik planlar için beklemek ve özellikle hızlı olmaktan kaçınmakta fayda var. Venüs retrosu burcu ve yükselen burcu Boğa ve Terazileri daha çok etkiler. Gayrimenkul finansal meseleler maddi kaynaklar hukuki konular ile ilgili gecikmeler ve zorlanmalar olası görünüyor. Boğa ve Terazilerin bu süreçte sağlıklarına ve ilişkilerine extra özen göstermesine önemli kararlarını 16 Nisan sonrasına ertelemesinde fayda var.


Haftaya burç bazında bakacak olursak;



Koç ve Yükselen Burcu Koçlar:

Haftaya Ay Balık burcunda başlıyorsunuz sevgili Koçlar. İç dünyanız bilinçaltınız ve içsel huzursuzluklarınız biraz yüksek olabilir. Enerjiniz biraz düşük motivasyonunuz istediğiniz düzeyde olmayabilir. Salı günü Ay sizin burcunuza geçiş yaparak hem enerjinizi hem de iş bitirici motivasyonunuzu oldukça aktive edecek. İşinizde aklı başında kararlar alabilir ve uygulamaya koyulabilirsiniz. Hafta genelinde Mars ve Uranüs’ün kavuşum enerjisi sizin burcunuzda olacağında çabuk gerilebilir ani kararlar alabilir veya çevrenize karşı ikili ilişkilerinizde hızlı çıkışlar sergileyebilirsiniz. Kalp kırmamaya ve baş ağrılarına karşı çok dikkatli olmalısınız. Perşembe günü Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Bilhassa maddi ve manevi kaynaklar alanında ağır ve temkinli hareket edebileceksiniz. İşlerinizi daha rahat toparlayabilirsiniz. Hafta sonu Ay İkizler burcuna geçiş yaparak enerjinizi daha da aktif ve iletişim odaklı yapacak. Kısa seyahatlere çıkmak veya sosyalleşmek için oldukça güzel bir hafta sonu sevgili Koçlar. Venüs sizin burcunuzda Pazar günü geri hareketine başlayacak gönül ilişkilerinde radikal kararlar almak dış görünüşünüzü değiştirmek veya estetik ile ilgili karar almak için 16 Nisan’a kadar beklemenizde fayda var.


Boğa ve Yükselen Burcu Boğalar:

Haftaya Ay Balık burcunda oldukça sosyal iletişim odaklı ve iyimser başlıyorsunuz. Daha içsel sezgisel ve sakin hissedebilirsiniz. Salı günü Ay Koç burcunda içsel olarak sizi biraz gergin hissettirebilir ve finans konularında zorlayabilir. Hafta genelinde günlük rutininiz iş yoğunluğunuz ve iç dünyanız arasında kendinizi sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Gergin ve zorlayıcı bir hafta hakim görünüyor. İşlerinizde çok boğulmamaya ve içsel olarak kendinizi yıpratmamaya özen göstermelisiniz. ruhsal olarak rahatlatan çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlınıza çok dikkat edin. Perşembe günü Ay sizin burcunuza geçerek enerjinizi ve motivasyonunuz oldukça artıracak. İştahınız artabilir beslenmenize dikkat edin. Haftayı işerinizi kolayca toparlayarak ve somut işlere yönelerek güzel kapatıyorsunuz. Sosyalleşebilir arkadaşlarınız veya çocuklarınızla güzel aktivitelere dahil olabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Yönetici gezegeniniz Venüs 16 Nisan’a kadar retroya ( geri harekete) başlayacak. Önemli ve ciddi kararları dış görünüşüz ile ilgili planları ertelemenizde fayda var. Sağlığınıza extra özen göstermeli ve ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Gayrimenkul finansal meseleler maddi kaynaklar hukuki konular ile ilgili gecikmeler ve zorlanmalar olası görünüyor. Enerjiniz bu dönem biraz düşebilir vitamin veya takviye kullanabilirsiniz sevgili Boğalar.


İkizler ve Yükselen Burcu İkizler:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız iş kariyer ve statü konularında bir hayli aktif başlıyorsunuz sevgili İkizler. Kariyer ile ilgili konularda sezgilerinize kulak verebilirsiniz çok etkili olacak. Salı günü Ay Koç burcuna geçiş yaparak sizi çok enerjik iyimser ve sosyal yapacak. Arkadaşlarınızla plan yapmak için oldukça elverişli görünüyor. Çarşamba günü Ay’ın Venüs ile olan yakınlığı sizi daha tatlı dilli aşk dolu ve çekici yapabilir bilhassa arkadaş ortamınızda… Hafta genelinde Mars’ın Uranüs ile yakınlığı oldukça tehlikeli. İletişimde arkadaş ortamında veya partneriniz ile olan ilişkide bir şeyleri sıra dışı yapmanız gerektiğini size vurguluyor. Tek handikapınız öfkelenip fevri davranmaya yatkın olabilirsiniz dikkat etmenizde fayda var. Haftayı daha somut sakin ve kolay toparlayabilirsiniz. Hafta sonu Ay sizin burcunuzda olacağı için hem çok enerjik hem de çok iletişimsel olabilirsiniz. Seyahatler ise tam size göre! Pazar günü duygularınız ile mantığınız biraz örtüşmeyebilir çok üzerinde durmamaya özen gösterin. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Sizin arkadaş ilişkileriniz sosyal gruplarınız ve çevreniz alanında yaşanacak olan bu retroda geçmişten gelen olayları kavgaları çözümleyebilirsiniz. Pazar günü Ay ile Venüs güzel açıda olacaklarından retrodan hemen önce bugünğ partnerinizle iyi değerlendirim derim. Bekar İkizler ise geçmişten birileri ile karşılaşabilir veya onlardan haber alabilir.

Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeçler:

Hafta Ay Balık burcunda oldukça pozitif başlıyorsunuz sevgili Yengeçler. İş eğitim uzaklar ile iletişim ve ilişkiler konularında oldukça hareketli ve sezgisel yaklaşabilirsiniz. Salı Ay Koç burcuna geçiş yaparak aklınızı iş kariyer ve statü konuları ile oldukça meşgul edeceğe benziyor. Hafta boyunca etkili olacak Mars ve Uranüs’ün yakınlığı sizi bilhassa kariyer konularında gergin fevri ve ani çıkışlara yatkın yapabilir. İşinizde ve üstlerinizle gerilmemeye ailenize ters davranmamaya özen göstermelisiniz. İletişim dilinize dikkat etmenizde fayda var. Perşembe günü Ay’ın Boğa burcuna geçmesi ile birlikte daha sosyal arkadaş canlısı ve iyimser hissedebilirsiniz. Haftayı daha somut ve kolay bir şekilde kapatmanız için enerjiler sizden yana. Hafta sonu ise Ay İkizler burcuna geçiş yaparak sizi biraz içsel ve iç dünyanızı sorgulamanız için aklınızı meşgul edecek. Ailenizden destek alabilir veya evde vakit geçirebilir dinlenebilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. İş kariyer ve statü konularında etkili olacak. 16 Nisan’a kadar iş değiştirmek veya terfi almak gibi durumlarınızı varsa biraz sekteye uğrayabilir. Üstleriniz ile ilişkilerinizde de düşük enerjide olabilirsiniz. İş ve kariyer fırsatlarına en açık 16 Nisan’dan sonra olabilirsiniz sevgili Yengeçler.


Aslan ve Yükselen Burcu Aslanlar:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız finansal konular ortak kazançlar mahkeme davaları veya spritüal konularda olabilir. Bu konularda daha sezgisel ve içsel davranabilirsiniz. Balık burcundaki Ay empati yeteneğinizi yükseltebilir. Salı günü Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile enerjinizi bir hayli yüksek iyimser ve başlatan bir enerjide hissedebilirsiniz. Yabancılar ile iletişim ilişkiler ve eğitim gibi konularda oldukça aktif olabilirisiniz. Uzak seyahatler için de oldukça elverişli görünüyor. Ay’ın Venüs ile yakınlığı ve Satürn ile dost enerjisi ise uzaklardan biri ile tanışabileceğinizi duygusal anlamda bir sorumluluk alacağınızı da anlatıyor. Bekar Aslanlar bir ilişkiye başlama kararı alabilir evliler ise çocukları ile ilgili güzel bir sorumluluk üstlenebilir. Bu etki Çarşamba günü de etkili olacak. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak işlerinizi kolay bir şekilde bitirmenizi ve hafta sonuna rahat başlamanızı sağlayacak. Ay İkizler burcuna geçtiğinde ise sosyal olmak arkadaşlarınız ile plan yapmak veya hareketli aktivitelere katılma isteğiniz artabilir. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Uzak seyahatler yabancılar ile ilişkiler veya eğitim gibi konularda gerileme yaşayabilirsiniz. Bu konular ile ilgili atılımlarınızı 16 Nisan’a kadar ertelemenizde fayda var sevgili Aslanlar.


Başak ve Yükselen Burcu Başaklar:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız ikili ilişkilerde oldukça aktif başlıyorsunuz sevgili Başaklar. İkili ilişkiler partner veya ortaklık gibi konularda aklınıza sezgileriniz de yol gösterici olarak eşlik edebilir iç sesinize kulak verebilirsiniz. Salı günü Ay Koç burcuna geçerek ortak kazançlar miras nafaka veya finansal konularda sizi bir hayli meşgul edeceğe benziyor. Hafta boyunca Mars ve Uranüs yakın harekette olacaklar bu tehlikeli ikili sizin ortak kazançlar ve bütçe konularında bir hayli fevri hareket etmenize sebep olabilir. İster istemez gergin pimi çekilmiş bir bomba gibi patlamaya hazır hareket edebilirsiniz. Kendinizi frenlemenizde ve sinirlerinizi kontrol etmenizde büyük fayda var. Perşembe günü Ay dost burcunuz Boğa burcuna geçiş yaparak kendinizi daha iyi ve sakin hissetmenizde yardımcı olacak. haftayı güzel kapatmak ve işlerinizi rahatça toparlamak için bu enerji size ilaç gibi gelecek. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde biraz gerilebilir veya insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Bunun yanı sıra duygularınız ile mantığınız bile bir biri ile ters düşebilir. Dinlenin sakin kalın ve şarj olun derim. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Sizin ortak kazançlar finansal konular ve mahkeme davaları gibi konularınızda bir hayli etkili olacak. Beklediğiniz paralar veya mahkeme kararları çıkmayabilir veya gecikebilir. 16 Nisan’a kadar ortak iş ve para mevzularına yönelmemenizde fayda var derim.




Terazi ve Yükselen Burcu Teraziler:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız günlük rutin iş hayatınız ve sağlığınızda başlayabilirsiniz sevgili Teraziler. Bu konularda sezgilerinizden ve iç sesinizden yardım alabilirsiniz size yardımcı olacak. Salı günü Ay Koç burcuna geçerek gündeminize eş partner veya ortaklar ile olan iletişiminizi taşıyacak. Ay’ın Venüs ile olan yakınlığına ve Satürn ile güzel açısına bakacak olursak eş veya ortaklık gibi konularda sorumluluk içeren bir karar alabileceğinizi öngörebilirim. İlişkisi olan kimi Teraziler evlilik kararı bile alabilir. Hafta boyunca Mars ve Uranüs yakın harekette olacaklar bu tehlikeli ikili sizin ikili ilişkiler ortaklık veya eş ilişkileri gibi konularda aniden parlayabileceğinizi çabuk gerileceğinizi ve iletişim dilinizin zaman zaman çok sert olacağını anlatıyor. Bunun farkında olup dilinizi tutmanızda büyük fayda var yoksa çok pişman olursunuz sevgili Teraziler. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak haftayı daha sakin ve somut bir şekilde kapatmanıza işlerinizi toparlamanıza yardımda bulunacak. Ev veya aile konuları ile ilgili destek görebilirsiniz. Hafta sonu Ay dost burcunuz İkizlerde olacak. Sosyalleşebilir seyahate çıkabilir ve enerjik aktivitelere katılabilirsiniz. Partneriniz veya eşiniz ile güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Yönetici gezegeniniz Venüs 16 Nisan’a kadar retroya ( geri harekete) başlayacak. Önemli ve ciddi kararları dış görünüşüz ile ilgili planları ertelemenizde fayda var. Sağlığınıza extra özen göstermeli ve ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Gayrimenkul finansal meseleler maddi kaynaklar hukuki konular ile ilgili gecikmeler ve zorlanmalar olası görünüyor. Eski ilişkiler gündeme gelebilir onlardan haber alabilirsiniz. Yeni biri ile ilişkiye başlamak ve ya ani evlenme kararı almak için yanlış bir dönem sevgili Teraziler.

Akrep ve Yükselen Burcu Akrepler:

Haftaya Ay dost burcunuz Balık burcunda başlıyorsunuz sevgili Akrepler. Aşk ilişkiler çocuklar hobiler ve şans oyunları gibi konularda sezgileriniz oldukça kuvvetli. Salı günü Ay Koç burcuna geçiş yaparak iş ortamı günlük işler hizmet alanınız ve sağlığınız gibi konularda sizi bir hayli meşgul edebilir. Hafta boyunca Mars ve Uranüs yakın harekette olacaklar bu tehlikeli ikili sizin iş hayatınızda oldukça etkili olacak. İş ortamınızda veya günlük rutininizde gerilmemeye ani çıkışlara ve öfke patlamalarına karşı çok dikkatli olmalı iş arkadaşlarınızın kalbini kırmamalısınız. Dilinizi tutmanızda fayda var. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak haftayı daha sakin ikili ilişkilerde daha uyumlu ve iletişimsel yapacak. Haftayı güzel kapatmak için bu sakin enerjiden faydalanabilirsiniz. Hafta sonu Ay İkizler burcunda sizi oldukça hareketli iletişimsel ve ortak kazançlar konularında bir hayli aktif yapacak. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Günlük rutininiz meşgul olduğunuz her şey sağlığınız ve iş ortamınız ile ilgili konularda yaşanacak olan bu Retro enerjinizi biraz düşürebilir. Akrep’lerin 16 Nisan’a kadar sağlıklarına extra özen göstermelerini öneriyorum. Hayat enerjinizin düşmemesine ve günlük işlerinizdeki aksaklıklara karşı temkinli olmanızda fayda var.


Yay ve Yükselen Burcu Yaylar:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız ev ve aile konularında bir hayli meşgul başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Bu konularda daha hassas sezgisel ve içsel hareket edebilirsiniz. Salı günü Ay dost burcunuz Koç’a geçerek enerjinizi daha yüksek ve iyimser yapacak. Spora başlamak için oldukça güzel bir gün. Sevgilinizle veya çocuklarınızla sosyalleşmek için de oldukça elverişli diyebilirim. Hafta boyunca Mars ve Uranüs yakın harekette olacaklar bu tehlikeli ikili sizin aşk ilişkiler çocuklar veya hobiler alanınızda oldukça etkili olacak. Bu konularda sıra dışı davranabilir bir şeyleri elde etmek için farklı aksiyonlar alabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken dilinizde sert ve kırıcı olmamaya çabuk öfkelenmemeye dikkat etmek… Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak haftayı daha sakin ve somut bir şekilde işlerinizi rahatça toparlayarak kapatmanıza yardımcı olacak. Hafta sonu Ay karşıt burcunuz İkizlerde olacak. İkili ilişkileriniz enerjiniz ve iletişiminiz bir hayli aktif görünüyor. Hareketli organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Aşk ilişkiler çocuklar hobiler ve hayattan nasıl eğlendiğiniz konular alanında oldukça etkili olacak olan bu süreçte enerjiniz ve motivasyonunuz azalabilir. Geçmişten gelen eski ilişkiler gündeminizde olabilir haberler alabilirsiniz. Ciddi kararlar almak ve bir ilişkiye başlamak adına 16 Nisan’dan sonra hareket etmenizde fayda var. Çocuk sahibi olmak isteyen Yay’lar aynı şekilde hareket edebilirler.


Oğlak ve Yükselen Burcu Oğlaklar:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız yakın çevre iletişim sözleşmeler ve yakınlarınızla ilişkiler alanında meşgul başlıyorsunuz. İletişiminizde sezgilerinize ve iç sesinize kulak verebilirsiniz. Salı günü Ay Koç burcuna geçerek ev ve aile konularında efor sarf etmeniz için sizi motive edecek. Evinizi düzenlemek veya aileniz ile vakit geçirmek için oldukça güzel bir gün. Hafta boyunca ev aile iş ve kariyer konularınız arasında sıkıntılı durumlar yaşayabilir öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Ev ve iş arasındaki dengeyi kurmak için sıra dışı düşünmeli ve harekete geçmelisiniz. Öfkenize dilinize ve hareketlerinize dikkat etmeli sakin davranmalısınız. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak haftayı sakin serinkanlı enerjik ve neşeli geçirmeniz için yardımcı olacak. Hobileriniz ile ilgilenebilir spor yapabilir veya çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Böyle haftayı daha rahat kapatabilirsiniz. Pazar günü Ay İkizler burcuna geçiş yaparak hayat düzeniniz ve sağlığınız hakkında gerekli enerjiyi ve iletişim kabiliyetini sizlere kazandıracak. Gerekli düzenlemeleri ev işlerini veya yeni bir beslenme programı bile hazırlayabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Ev ve aile konularında etkili olacak bu Retro sizin bu konularda tamamlamanız gereken eksikler için bir şans olabilir. Çözülemeyen problemler veya ilişkiler varsa bu retroda yeniden karşınıza gelebilir. Sadece yeni kararlar ve başlangıçlar için 16 Nisan sonrasını beklemenizde fayda var sevgili Oğlaklar.


Kova ve Yükselen Burcu Kovalar:

Haftaya Ay Balık burcunda aklınız maddi ve manevi konularda başlayabilirsiniz sevgili Kovalar. Bir yatırım yapmak veya bütçenizi oluşturmak için sezgilerinizden faydalanabilirsiniz. İç sesiniz oldukça gür çıkabilir. Salı günü Ay Koç burcuna geçerek sizi daha sosyal enerjik ve yakın çevrenizle sıkı bir iletişime solabilir. Organizasyonlar aktiviteler veya kardeşler ile yapılan programlar iletişim trafiğinizi meşgul edebilir. Hafta genelinde yakın ve uzak çevre ile olan ilişkileriniz arasında yer yer gerginlikler öfke patlamaları hırs ve fevri hareketler tansiyonu yükseltebilir. Kalp kırmamaya ve pire için yorgan yakmamaya çok dikkat etmelisiniz. Spor yapın çıkın haykırın ama bir şekilde kendi kendinize deşarj olun. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçiş yaparak biraz daha sakin ve somut yaklaşımlarda bulunabilir ailenizden destek görebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda ailenizden yardım alabilirsiniz. Haftayı daha kolay ve motive bir şekilde kapatabilirsiniz. Hafta sonu Ay dost burcunuz İkizler burcuna geçerek sizi neşeli atak iyimser ve kıpır kıpır yapabilir. Sosyalleşmeniz veya spor gibi hareketli aktivitelere katılmak için can atabilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Yakın çevre ilişkileriniz ve iletişiminiz alanında yaşanacak olan bu retroda yeni bir anlaşmaya veya karara imza atmamanızda fayda var. Yeni başlangıçlar kısa seyahatler ve yeni ilişkiler için 16 Nisan sonrasını beklemenizde fayda var sevgili Kovalar.

Balık ve Yükselen Burcu Balıklar:

Haftaya Ay sizin burcunuzda oldukça motive sezgisel derin ve huzurlu başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Bu Güneş tutulması hayatınızda yeni başlangıçların kapısını aralayacak. Salı günü Ay Koç burcuna geçerek maddi konularda motivasyonunuzu yükseltecek. Bütçe ve planlama için oldukça elverişli diyebilirim. Hafta geneli boyunca mali konular ortak kazanç ve kaynaklarınız alanında oldukça hırslı öfkeli ani çıkışlara hazır bir ruh haline bürünebilirsiniz. Dilinize hakim olmalı sıra dışı bir tutum sergileyerek kaynaklarınızı yönetmeli ve böylece kalp kırmaktan uzak kalmalısınız. Perşembe günü Ay Boğa burcuna geçerek biraz daha sakin ve dingin bir enerjide olacaksınız. Yakın çevreniz ile güzel diyaloglar kurabilir haftayı rahat bir şekilde kapatabilirsiniz. Hafta sonu sosyalleşmek kardeşleriniz veya yakın arkadaşlarınız ile vakit geçirmek için oldukça elverişli görünüyor. Evde kendinizi dinleyerek ve evinizi güzelleştirerek de keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Gelelim haftanın en dikkat çeken olayı Venüs retrosuna. Yarım kalmış veya yanlış yapılmış maddi kaynaklar alanınızdaki sorunlar yeniden gündeme gelebilir ve çözümlenmeyi beklenebilir. Bu dönemde herhangi bir yatırım kararı almaktansa fizibilite yapmak ve olağan durumu korumak daha doğru görünüyor. Ciddi kararlar ilişkiler aile ile ilgili meselelerde karar almak için 16 Nisan sonrasını beklemenizde fayda var sevgili Balıklar.