26 Şubat günü 8 derecede Balık burcunda oluşacak bir güneş tutulması özellikle Balık ve yükseleni Balık olmak üzere su burçlarına ( Akrep-Yengeç ) güçlü bir değişim getiriyor. Bu hafta sonu oluşacak olaylar veya atacağınız adımlar 6 Eylül 2017 tarihine kadar bir bebek gibi büyüyecek ve sonbaharda size sonuçlarını verecektir.



KOÇ

Bu hafta hem yaklaşan bahar enerjisi ve doğum günü yenilenmeniz hem de hafta sonuna özel güçlü bir Güneş tutulması ile zıpkın gibisiniz sevgili Koç. Özellikle Pazartesi günü bir dönemeç noktasında olacaksınız. Hayatınızda yeni rotalar belirliyor yepyeni kararlar alıyorsunuz. 26 Şubat Pazar günü oluşan Güneş tutulması size büyük bir güç veriyor. Üstelik uzun zamandır beklediğiniz toplu bir para hakkında bir haberler yolda! Cuma günü şu andaki aşk ilişkiniz hakkında bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz.



BOĞA

Sevgili Boğa haftaya kısa ve beklenmedik hesapta hiç olmayan bir yolculuk yaparak başlayabilirsiniz. Zaten bu hafta ne telefonunuz susacak ne de evde oturabileceksiniz. İş güç derken günleriniz yollarda geçecek. Çarşamba ve Perşembe günü eşiniz veya sevgilinizle bir tartışma olabilir. Yaklaşan 26 Şubat Pazar Güneş tutulmasıyla beraber evlilik ve ciddi ilişkinizde bir dönüm noktasına yaklaşıyorsunuz mutlu bir 2.perde açmak için zekanızı ve bonkörlüğünüzü kullanın



İKİZLER

Bu haftaya sosyal çevrenizde bir moral küpü gibi gülümseyerek başlıyorsunuz sevgili İkizler. Zira işleriniz yoluna giriyor başarıya bir adım daha yakınsınız. Sınavlar ve sunumlar için harika günler başlıyor. Haftanın ilk günleri neşeli ve iyimser bir ruh hali içinde olacaksınız. Ancak 26 Şubat Pazar Güneş tutulması coşkusuyla bu hafta sonu sağlığınıza dikkat edin! Zira kariyerinizde bir ışıltı yaratacak bu tutulma size birdenbire normalin çok üstünde bir yoğunluk getirebilir.



YENGEÇ

Bu hafta bir yandan kendinizi sosyal çevrenizi ve arkadaş bağlarınızı geliştirmek-onarmak için bir arzu duyacaksınız bir yandan da bir dileğiniz konusunda sıkıntılarınız olacak. Özellikle 26 Şubat Pazar günü( Güneş tutulması günü ) kalabalık ortamlardaki tüm konuşmalarınıza dikkat edin sevgili Yengeç. Güneş tutulması size hafta sonu eski bir sevgili ile ilgili ilginç bir haber de getirebilir. Mart ayında küllenmiş ve umudu kestiğiniz bir aşk yeniden alevlenebilir



ASLAN

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri evinizi veya arabanızı yenilemek yaşamınızı gençleştirmek sizde adeta bir sabit fikir olacak. Son aylarda kendinizi ruhsal olarak çok yaşlı hissediyorsunuz. Bir değişime çok ihtiyacınız var. 26 Şubat Pazar Güneş tutulmasını takip eden günlerde aileniz veya sevgilinizin sizi talepleri ile boğduğunu görüp bir isyan bayrağı da açabilirsiniz. Eviniz ile ilgili vereceğiniz önemli bir karara çok yakınsınız. Bu hafta sonu bu talepler yüzünden gezmeye fırsatınız pek olmayacak


BAŞAK

Haftaya yapılması gereken koca bir liste ile başlıyorsunuz sevgili Başak. Bu hafta pazarlıklar ticaret alışveriş banka ve devlet işleri derken Güneş tutulmasının neşesini bile fark edemeyebilirsiniz. Siz evlilik ve ortaklıklar konusunda şanslı bir burçsunuz. Ancak 26 Şubat Pazar Güneş tutulması civarında nişanlanmak evlilik teklifi alma ve yeni müşteriler gibi konular birden hız kazanabilir. Öte yandan şu günlerde evliliğe gitmeyen bir ilişkiyi de bitirebilirsiniz.



TERAZİ

Bu haftaya iş yerinde önemli bir soruna yardımcı olmaya çalışarak başlayabilirsiniz. Bu konu her ne ise zaten gündemdeydi. 26 Şubat Pazar Güneş tutulması size bir işle ilgili güzel bir haber getirebilir. Eğer uzun zamandır işsizseniz bir teklif gelebilir. Hafta sonuna doğru Güneş tutulmasının etkisi ile düzenli gelir kaynağınızda bir artışın haberini alabilirsiniz.. Daha çok çalışmanız ama karşılığında da rahatınızı alt üst edecek bu sorumluluk karşısında ikileme düşebilirsiniz.



AKREP



Şu ara enerjiniz yüksek sevgili Akrep. Bir yandan başarılı girişimleriniz öte yandan hedefleriniz derken Çarşamba günü size bir joker kart geliyor. Sadece çok kibirli olmayın ve detaylarla vakit kaybetmeyin. 26 Şubat Pazar Güneş tutulması günlük hayat temponuz ve romantik hayatınıza güzel bir canlılık katacak. Aşk cephesinde ise sular ısınıyor. Yeni tanışacağınız biri veya uzak düştüğünüz bir sevgili bu hafta sonundan itibaren karşınıza çıkabilir. Bu Güneş tutulması sayesinde keyifli renkli ve şaşırtıcı bir hafta sonuna hazır olun!



YAY

Pazartesi gününe elinizde bir listeyle başlayabilirsiniz sevgili Yay. Hafta ortasında sizi bekleyen evinizle ilgili yüklü bir ödeme veya ani bir tadilat sizi iyice gerebilir. Eğer elimden kaçırdığım fırsat diye gördüğünüz bir ev kredisi alma veya satma durumu varsa yeniden kapınızı çalacak. Ancak neyse ki ilişkiler ve evlilik konusunda işler yolunda Cuma günü aşkla ilgili ikinci bir şans karşınıza çıkıyor.. 26 Şubat Pazar Güneş tutulmasına düşen bu hafta sonu eşinizle yalnız kalmanız ve ilişkinize zaman ayırmanız iyi olur.




OĞLAK

Pazartesi veya Salı günü duyacağınız bir haber; bu hafta bir çok konuda olayların akışını değiştirebilir sevgili Oğlak. İster ticari bağlantılarınız-yatırımlarınız ister söylemleriniz olsun artık biraz yenilenme ve detoks yapma zamanı geldi. Kalıplaşmış fikirlerinizden kurtulmaya bakın yoksa size sorun olarak 2017 yılında geri dönecekler. 26 Şubat Pazar Güneş tutulması size birikmiş veya gecikmiş toplu bir parayı da getirebilir. Pek de ciddi olmayan ama hayır diyemeyeceğiniz kadar değişik bir ilişkiye de bu hafta sonu adım atabilirsiniz



KOVA

Zaman kendinizi gösterme zamanı sevgili Kova… Bu haftaya bir çok plan ve hedef ile hem iyimser hem de savaşçı bir ruhla başlıyorsunuz. Bu hafta özellikle Çarşamba günü alacağınız haberler sizi daha çalışkan ve hırslı yapabilir. Çünkü alkış ve başarılara bir adım daha yakınsınız. 26 Şubat Pazar Güneş tutulmasının bahar enerjisiyle finansal kaynaklarınızda para akışınızda bir sıçramaya hazır olun! Bu Pazar bir piyango bileti alın veya dostlarınıza bir yemek ısmarlayın.



BALIK

Haftanın ilk günlerinde ruhsal bir iniş çıkış içinde olabilirsiniz sevgili Balık. Bir yanda sevgilinizle yaptığınız konuşmalar diğer tarafta aileniz veya arkadaşlarınızın size yaptığı bitmeyen eleştiriler. Bu hafta duygularınız öyle karışık ki siz bile kendinizden sıkılabilirsiniz. Ancak 26 Şubat Pazar Güneş tutulmasına kadar sabredin. 8 derecede burcunuzda oluşan bu tutulma bir çok değişimin tetikleyicisi oluyor. Bu tutulma 2017 yılında size yeni yollar çizmeniz ve sıfırdan başlamanız için yardımcı olacak. Son yılların en güzel hafta sonuna hazır olun!