Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Burç Yorumları (Helen Ratibe Gönüllü)

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Burç Yorumları (Helen Ratibe Gönüllü)


    Haftaya Ay Yay burcunda başlıyoruz. İyimser ve enerjik bir şekilde işlerimizi planlayabilir ve harekete geçebiliriz.

    Pazartesi günü Ay- Mars karesi çeşitli sakarlıklara ve ya baş ağrılarına neden olabilir dikkatli olmakta fayda var. Merkür retrosu tüm hızıyla devam ediyor. Sabah saatlerindeki gergin enerjiyi kendimizi işe vererek atabiliriz. Mars ve güney ay düğümünün Balık burcundaki kavuşumu dikkat çekiyor. Yeni yıla kadar türlü aksiyon skandal fanatizm terör gibi olaylar yaşanabilir. Kalabalıklardan uzak durmakta fayda var diyebilirim.

    Salı günü daha ciddi kararlı ve iş bitirici bir tavır sergileyebiliriz. Gökyüzünde sert enerjilerin yanı sıra pozitif enerjiler de mevcut; Uranüs’le Satürn’ün olumlu açısına Güneş- Merkür kavuşumu ile Mars’a yaptıkları olumlu açı da dikkat çekmekte. Bugünü iyi değerlendirmeli ve zor işlerimizi halletmeye bakmalıyız. Zira Çarşamba sabah saatlerinde Ay boşlukta olacak.

    Çarşamba akşam saatlerine kadar Ay boşlukta olacak. İşlerimize konsantrasyon ve ya motivasyon eksikliği hissedebilir zihinsel olarak yoğunlaşamayabilirsiniz. Böyle zamanlarda yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve ya kendimizi yorucu olmayan işlere verebiliriz. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yaparak enerjimizi yükseltecek.

    Perşembe günü Ay Merkür ve Güneş’in kavuşum açıları ile daha ciddi sorumluluk sahibi ve kararlı bir şekilde güne başlıyoruz. Mars’ın olumlu açısı ile motivasyonumuz daha yüksek olacak. 29 Aralık Perşembe saat 09.53’te Oğlak burcunda yeniay gerçekleşecek. Oğlak burcu disiplin Satürn ise adeta bir öğretmeni anlattığından herkesin alması gereken bazı sorumluluklar hayatına girebilir. Bu yeni ay yeni başlangıçlar için bizi yeni yıla adeta hazırlıyor olacak. Burç bazında aşağıda bir bir bu konuya değineceğim.

    Hafta sonu yeni yılı Ay Kova burcunda karşılayacağız. Daha özgür ve serbest planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni yılı karşıladığımız 31 Aralık gecesi ise Mars - Neptün kavuşum açısı dikkat çekmekte. Alkolü fazla abartmamaya zehirlenmemeye ve ya çeşitli enfeksiyonlara dikkat etmek gerekiyor. Zira bu durumlara açık olabiliriz. Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.



    Haftaya burç bazında göz atacak olursak;


    Koç ve Yükselen Burcu Koçlar:

    Haftaya aklınız eğitimde uzak seyahatlerde ve ya yurt dışı seyahatlerde başlayabilirsiniz sevgili Koçlar. Almanız gereken eğitimler ve ya uzak çevrelerle olan iletişim trafiğiniz olabilir. Ay Yay burcunda olduğu için enerjiniz oldukça yüksek olacağından yoğunluğun üstesinden gelebilirsiniz. Merkür retrosuna sizin iş ve kariyer alanınızda devam etmekte… Yarım kalan eksik ve düzeltilmesi gereken her türlü işle ilgili konularınızı Perşembe gününe kadar tamamlamanızı öneririm. 29 Aralık’ta Oğlak burcunda yeni ay gerçekleşecek ve sizin iş ve kariyer alanlarınızı etkileyecek. Bu yeniaya ne kadar hazır ve eksiksiz girerseniz kariyer anlamında parlak bir süreç sizleri bekliyor. Beklediğiniz bir proje veya sorumluluk üstlenebilir kiminiz terfi bile alabilirsiniz. Bu yüzden sizler için bu hafta çok önemli. Hafta sonu yeni yıla arkadaşlarınızla program yaparak ve ya sosyal bir şekilde girebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars Neptün ile kavuşum açısında olacağı bu hafta sonu özellikle alkol besin ve ya ilaç zehirlenmesi gibi konulara çok dikkat etmelisiniz. Umduğunuz gibi bir hafta sonu yaşayamazsanız pasif agresif bir ruh haline girebilirsiniz. Kendinizi dinlendirmeye ve sakin kalmaya dikkat edin sevgili Koçlar. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    Boğa ve Yükselen Burcu Boğalar:

    Haftaya aklınız finansal mali konular ve ya miras gibi konularda başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Bu konularda ani gelişebilecek olayları Satürn’ün desteği ile kontrol altına alabilir parayı elverişli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Merkür retrosuna sizin uzak seyahatler dış ülkeler yabancı dil ve ya eğitim gibi konularda etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu konularda yapmanız gereken yarım kalan işlerinizi 29 Aralık’a kadar tamamlamanızı öneririm. Perşembe günü bu alanlarınızda Oğlak yeni ayı gerçekleşeceğinden Satürn bir öğretmen gibi sizi bu konularda sınava çekebilir. Eğer işlerinizi tamamlamış bir şekilde yeniaya girerseniz enerjiniz de o kadar yüksek ve verimli bir dönem olacak diyebilirim. Ocak ayı biraz zorlayıcı olacağından yeni yıla girmeden tüm eksiklerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. Hafta sonu Ay Kova burcunda olacak sizin kariyer ve statü gibi konularınızı gündeme getirebilir. Yeni yıla girerken gökyüzünde Mars- Neptün kavuşumu dikkat çekmekte… Yeni yıla arkadaşlarınız ve ya kalabalık bir şekilde girerken alkolün dozuna dikkat edin derim sevgili Boğalar. Zira bu etki olası zehirlenmelere ve ya çeşitli enfeksiyonlara neden olabilir. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    İkizler ve Yükselen Burcu İkizler:

    Haftaya aklınız ikili ilişkilerde başlıyorsunuz sevgili İkizler. Ay karşıt burcunuzda seyrine devam ediyor. Ay’ın verdiği enerji ile ilişkilerinizde daha iyimser ve yapıcı olmalısınız. Salı günü daha kararlı ve ciddi bir tavır sergileyebilirsiniz. Değişen duygu durumlarınızı daha kolay dizginleyebilirsiniz. Ortak kazançlar konusunda karar alırken yönetici gezegeninizin retroda olduğunu unutmamalı sağlam adımlar atmalısınız. Lüzum değilse 9 Ocak’tan sonraya erteleyebilirsiniz. Perşembe günü ortak kazançlar cinsellik miraslar eşinizin kazancı ve ya nafaka gibi konular alanınızda yeni ay gerçekleşecek. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan bu yeni ay sizin maddi kazançlarınızda artış meydana getirebilir bu alanda olumlama öneririm. Hafta sonu hareketli bir yılbaşı sizleri bekliyor. Yeni yıla dışarda girebilir ve ya arkadaşlarınızla kalabalık bir ortamda 2017’ye merhaba diyebilirsiniz. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeçler:

    Haftaya yoğun bir iş temposu ile merhaba diyebilirsiniz sevgili Yengeçler. Yılın bu son haftasında yıl kapanışlarınız iş yükünüzü biraz artırabilir. Merkür retrosunu sizin ikili ilişkiler ve iletişim gibi konularda sürdürdüğü için bilhassa konuşma dilinize çok dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşıldığınız durumlar ve ya kalbini kırdığınız kimseler varsa vakit kaybetmeden harekete geçmenizi tavsiye ederim. 29 Aralık’taki Oğlak yeniayı sizin bu konularınızda etkili olacağından kırık dökük ve ya tıkanmış ilişkilerinizi tamamlayıp bu yeni aya o şekilde girmelisiniz. Böylece hayatınızda ki yeni ve taze bir enerji ile ilişkileriniz daha da güzelleşebilir. Yeni yıla sosyal bir şekilde ve ya uzak yerlerde girmek isteyebilir haftanın yorgunluğunu sosyalleşerek atabilirsiniz. Hareketli bir yılbaşı sizleri bekliyor gibi görünüyor. Yalnız seyahate çıkacak olan Yengeçler için planları en doğru şekilde organize etmelerini ve olası aksiliklere karşı tedbirli olmasını tavsiye ederim. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.




    Aslan ve Yükselen Burcu Aslanlar:

    Haftaya oldukça dinamik başlıyorsunuz sevgili Aslanlar. Spor yapabilir çocuklarınız ve ya partneriniz varsa onlarla vakit geçirebilir eğlenebilirsiniz. Merkür retrosunu sizin sağlık ve günlük rutin işleriniz alanında yapmaya devam ediyor. Bu konularda kendinize çok dikkat etmeli ve Perşembe gününe kadar yarım kalan işleriniz varsa hepsini bir bir tamamlamalısınız. 29 Aralık Perşembe günü Oğlak burcunda yeniay sizin sağlık rutin işler çalışanlarınız ve ya çalışma arkadaşlarınız alanında olacak. Bu konularda yenilenme enerjisi yaşayabilir hasta olanlarınız varsa şifa bulabilirsiniz. Yeni görev ve sorumluluklar da üstlenebilirsiniz. Hafta sonu partneriniz eşiniz ve ya yakın çevrenizle yeni yıla girebilir romantik bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Yapacağınız harcamalara çok dikkat etmeli gözden kaçan extreleri değerlendirmelisiniz sevgili Aslanlar. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    Başak ve Yükselen Burcu Başaklar:

    Haftaya aklınız ev ve aile konularında başlıyorsunuz sevgili Başaklar. İşinizdeki artan performansınız ise göz dolduruyor. Kiminiz terfi alabilir ve bütçesini artırabilir. Merkür retrosuna aşk çocuklar hobiler ve spor gibi alanlarda devam ediyor. Bu konularda yarım kalan tüm işlerinizi Perşembe gününe kadar bitirmeli ve yeni aya enerjik girmelisiniz. Küs ya da kırgın olduklarınız varsa gidip açık açık konuşmalı ve alınganlıklardan kaçınmalısınız. 29 Aralık’ta gerçekleşecek olan Oğlak yeniayı sizin aşk çocuklar ve hobiler alanınızda etkili olacak. Bu konularda kendinizi yenileyebilir hobilerinizden kazanç sağlama kararı bile alabilirsiniz. Sizi daha pozitif ve umut dolu bir dönem bekliyor. Yeni yıla sakin ve ya sade bir şekilde girmek isteyebilirsiniz. Ruhunuzu dinlendirmek size çok iyi gelecek. Mars - Neptün kavuşumu sizin ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşecek. Bu konularda sizi kimsenin kandırmasına izin vermemeli ve aldanmamalısınız. Yeni yılda kazancınız daha çok artacağı güzel bir yıl sizlere göz kırpabilir. Her şey gönlünüzce olsun.


    Terazi ve Yükselen Burcu Teraziler:

    Haftaya aklınız yakın çevre ve iletişimde başlıyorsunuz sevgili Teraziler. Yoğun iş yükünüz sizi biraz gergin yapabilir
    çalışanlarınızla ve ya çalışma arkadaşlarınızla olan iletişim dilinize dikkat etmelisiniz. Merkür retrosuna ev ve aile konularında devam ediyor. Taşınan yeni taşınmış ve ya taşınmakta olan terazilerin bu tarz işlerini 29 Aralık’a kadar tamamlamasını öneririm. Ailenizle ve bilhassa aile büyüklerinizle varsa kırgınlıklarınız bunu perşembeye kadar gidermelisiniz. Perşembe günü Oğlak burcundaki yeni ay sayesinde evinizi güzelleştirme kararı alabilir ve ya yatırım yapabilirsiniz. Yeni yıla girerken Ay Kova burcunda oldukça enerjik ve umut dolu hissedebilirsiniz. Jupiter’in de destek açısıyla kalbi boş olan Teraziler yeni bir ilişkiye yelken açabilirler. Mars ve Neptün kavuşumu sizin sağlık ve günlük rutin alanınızda olacak. Hafta sonu bilhassa sağlığınıza özen göstermeli zehirlenmelere karşı tedbirli olmasınız. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    Akrep ve Yükselen Burcu Akrepler:

    Haftaya aklınız bütçe ve finansal konularda başlıyorsunuz sevgili Akrepler. İş yerinde artan iş yoğunluğunuzu dengelemeye çalışırken çevrenizle tartışmamaya ve yersiz alınganlıklarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Merkür retrosu sizin yakın çevre iletişim kardeşler ve yakın arkadaşlar alanınızda devam ediyor. Kırgın olduklarınız varsa ve ya medya sektöründe iş yapıyorsanız sözleşmelere dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve ya gözden kaçan detaylar olabilir. Bu konularda yarım kalan işlerinizi Perşembe gününe kadar bitirmelisiniz. 29 Aralık’ta Oğlak’ta gerçekleşecek olan yeni ay size yakın çevre ve iletişim konularında yeni fırsatlar sunacak. Yarım kalan işlerinizi bitirdiğiniz takdirde yeni ayın enerjisinden maksimum faydalanacaksınız. Satürn’ün öğretmen havası sizi disiplinize edecek. Hafta sonu evde olmak isteyebilir yakınlarınızla ve ya evde yeni yıla girmek isteyebilirsiniz. Mars ve Neptün kavuşumuna karşı dikkatli olmalı kendinizi olmadık hayallere ve ilişkilere kaptırmamalısınız. Olası zehirlenmelere ve aşırı alkol kullanımına da dikkat sevgili Akrepler. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

    Yay ve Yükselen Burcu Yaylar:

    Haftaya Ay sizin burcunuzda oldukça enerjik ve iyimser başlıyorsunuz sevgili Yaylar. Pozitif tutumunuzla işlerinizi yoluna koyabilir üstlerinizle iyi geçinerek başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Romantik ve ya sürprizlerle dolu bir hafta yaşayabilirsiniz. Çocukları olan Yaylar ise bağlarını daha da güçlendirebilir. Arkadaşlarınız ve ya yakın çevreniz ile sosyalleşebilir ve ya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Perşembe günü Oğlak burcunda yeni ay olacak. Bu da sizin maddi ve manevi değerler alanınızı etkiliyor. Para beklentiniz varsa ve ya görmek istediğiniz manevi bir desteği bu yeni ayın olumlu enerjisi sayesinde yakalayabilirsiniz. Hareketli bir hafta sonu sizi bekliyor. Yeni yıla hareketli ve bol eğlenceli gireceğe benziyorsunuz. Gökyüzünde gerçekleşecek olan Mars-Neptün kavuşumuna dikkat etmeli evinizde olası su baskını ve ya suyla ilgili arızalara karşı dikkatli olmanızı öneririm. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.


    Oğlak ve Yükselen Burcu Oğlaklar:

    Haftaya sessiz enerjiniz biraz düşük ama sezgisel başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Merkür retrosu sizin burcunuzda seyrine tüm hızıyla devam ediyor. Kendinizi doğru ifade etmeye ve insanlara karşı daha sabırlı olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Çarşamba Ay sizin burcunuza geçerek enerjinizi bir hayli yükselecek. 29 Aralık’ta sizin burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Bu tarihe kadar yarım kalan hangi işiniz varsa hepsini tamamlayıp yeni dönüşüme başlayarak yeni yılı çok güzel karşılayabilirsiniz. Sizin için adeta yeni bir dönem başlıyor bunu çok iyi değerlendirin derim. Hafta sonu yakın çevrenizle vakit geçirebilir yeni yıla kardeşleriniz ve ya yakın arkadaşlarınızla girebilirsiniz. Ayrıca hafta sonu gökyüzündeki Mars - Neptün kavuşumu yakın çevrenize karşı bazı psişik duygular hissetmenize yol açabalir bunun yanı sıra çeşitli zehirlenme ve enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

    Kova ve Yükselen Burcu Kovalar:

    Haftaya sosyal iletişim isteğiniz son derece kuvvetli giriyorsunuz sevgili Kovalar. Dikkat etmeniz gereken ufak tefek sakarlıklar ve maddi konularda bazı gerginlikler yaşamaya açık olabilirsiniz. Bütçenizi düzenlemeye özen göstermelisiniz. Merkür retrosunu bilinçaltı ve korkularınız alanında gerçekleştiriyor. 29 Aralık’a kadar bilinçaltınızı temizlemeli ve korkularınızla yüzleşmelisiniz. Oğlak burcunda oluşacak yeni aya rahatlamış ve tertemiz bir bilinçaltıyla girerseniz sizin için çok güzel bir dönem başlayacak. Hayatınızda yolunda gitmeyen ilişkiler olabilir onlarla yüzleşin ve gerekirse hayatınızdan çıkarın. Yeniliklere ve mucizelere kendinizi açın. Yeni yıla Ay sizin burcunuzda merhaba diyeceğiniz için pozitif ve yüksek enerjinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Finansal konularda yanılgıya düşmeyip gerçekçi olmanızda ve bütçe yapmanızda fayda var sevgili Kovalar. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

    Balık ve Yükselen Burcu Balıklar:

    Haftaya aklınız iş ve kariyer konularında oldukça meşgul başlıyorsunuz sevgili Balıklar. İş yerinizde üstlerinizle ve ya çalışma ortamınızdaki kişilerle gerilmemeye ve kendinizi doğru ifade etmeye bugün daha çok özen göstermelisiniz. Tansiyon yükselebilir sakin olmanızda fayda var. Merkür retrosunu sizin arkadaşlıklar ve sosyal çevreniz alanında sürdürmeye devam ediyor. Elinizden geldiğince kendinizi doğru ifade etmeye ve kırgın olduğunuz kişiler varsa onlarla kırgınlıkları gidermeye bakmalısınız. 29 Aralık’a kadar bu konularda yarım kalan işlerinizi bitirmeli ve yeni ayın yenilenme enerjisi ile yepyeni bir döneme başlamalısınız. Bir fakir doyurabilir ve ya sosyal sorumluluk projelerinde derneklerde rol alabilirsiniz. Bu tarz işleri 29 Aralık’a kadar yaparsanız hayatınızda beklemediğiniz mucizevi güzellikleri sizleri bulabilir. Yeni çevrelere girebilir ve yeni kişilerle ilişkiler kurabilirsiniz. Yeni yıla girerken Mars ve Neptün kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşecek. Özellikle siz Balık burçları alkol veya besin zehirlenmelerine dikkat etmelisiniz. Yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.

    Sevgiler

    Helen Ratibe Gönüllü
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    özellikle alkol besin ve ya ilaç zehirlenmesi gibi konulara çok dikkat etmelisiniz.
    Galiba yılbaşı gecesi alkol komasına gireceğim





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]