Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: İstanbul Bş. Bld. Spor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-1 mağlup etti.

  1. #1
    Yönetici UZMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.02.2009
    Bulunduğu yer
    ADANA
    Mesajlar
    6.143
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Wink İstanbul Bş. Bld. Spor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-1 mağlup etti.

    Beşiktaş:2 İstanbul Bş. Bld.:1

    Futbol Takımımız Turkcell Süper Ligi’nin 22. haftasının açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u BJK İnönü Stadı’nda 2-1 mağlup etti.

    Karşılaşma öncesi Amsterdam’da meydana gelen uçak kazasında hayatlarını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

    İlk dakikadan itibaren rakibine baskı kurmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız taraftarlarımızın da verdiği müthiş destekle oyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarı alanına yıktı. Delgado ve Nobre ile rakibi karşısında gole yaklaşan Takımımız kanat akınlarıyla rakibini sık sık zor durumda bırakırken Belediyespor kontraataklarla şansını denedi. 30. dakikadan sonra oyunu dengelemeye başlayan rakibimiz zaman zaman gole yaklaşsa da ilk yarıdan gol sesi gelmedi ve iki ekip de soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

    İkinci yarıya tutuk başlayan Siyah Beyazlılarımız 61. dakikada Holosko’nun oyuna dahil olmasıyla tekrar rakibini sıkıştırmaya başladı. Üst üste yakaladığı pozisyonlarla gole yaklaşan Takımımız Tello’yla gole çok yaklaştı ancak Şilili Futbolcumuz’un şutu az farkla auta gitti. 66. dakikada ise Nobre’nin kafa vuruşu direğe takıldı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında temposunu arttıran Ekibimiz 79. dakikada Nobre'yle sevindi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle Nobre'nin kaleye giden topunu iptal etti. Bu pozisyonun sonrasında Takımımız Tello'nun golüyle öne geçti. Ama hemen sonrasında gelişen Büyükşehir Belediyespor atağında Serhat oyuna denge getirdi. Bu golün 1 dakika ardından gelişen atakta sol kanattan kullanılan serbest vuruştan gelen ortaya Gökhan Zan son dokunan isim oldu ve Takımımız skoru tekrar 2-1 yaptı.

    MAÇ AYRINTISI:

    Stat: BJK İnönü

    Hakemler: Halis Özkahya Erhan Sönmez Özgür Fatih Kalaycı Gökhan Güneşer (4. Hakem)

    Beşiktaş: Hakan Arıkan İbrahim Toraman Sivok Gökhan Zan İbrahim Üzülmez Ekrem Dağ Ernst (Dk. 86 Yusuf Şimşek) Delgado (Dk. 61 Holosko) Tello (Dk. 88 Zapotocny) Nobre Bobo

    Yedekler: Korcan Çelikay Cisse Uğur İnceman Serdar Özkan Holosko Zapotocny Yusuf Şimşek

    Teknik Direktör: Mustafa Denizli

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagic (Dk. 68 Mehmet Ali) Kus Marcus Barbosa Ekrem Kerim Efe (Dk. 83 Bebbe) Tjikuzu Erman İskender (Dk. 61 Serhat) Adriano

    Yedekler: Mehmet Ali Okan Gökhan Kaba Bebbe Mahmut Serhat Gökhan Süzen

    Teknik Direktör: Abdullah Avcı

    Goller: Tello (Dk. 80) Serhat (Dk. 84) Gökhan Zan (Dk. 85)

    Sarı Kartlar: Fabian Ernst (Dk. 77) Mehmet Ali (Dk.81) Sivok (Dk. 81)

    Kırmızı Kartlar:

    1.DEVRE

    6. dakikada sol kanattan bir atak geliştiren rakibimiz Adriano ile tehlikeli oldu. Bir anda Hakan Arıkan’la karşı karşıya kalan Adriano’nun sert şutunu kalecimiz gole izin vermedi.

    15. dakikada Tello’nun defansın arkasına attığı pasta ceza sahası çaprazında topla buluşan Delgado arka direğe doğru çok sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.

    20. dakikada sağ kanattan hızla ceza sahasına giren Nobre topu dışarı çıkarttı ama defans son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.
    37. dakikada Erman soldan çalımlarla ceza sahasına girmek üzereyken defansımız topa müdahale etti. Ancak top İskender’in önünde kaldı. Genç futbolcunun şutunu Hakan Arıkan kornere çeldi.

    38. dakikada Ekrem Dağ sağdan taşıdığı topu ceza sahası dışındaki Delgado’ya bıraktı. Arjantinli Futbolcumuz’un sert şutunu Hasagic iki hamlede kontrol etti.

    40. dakikada orta sahadan aldığı topu ceza sahamıza kadar süren Martin Kus çaprazdan sert vurdu top direğin dibinden auta gitti.

    2.DEVRE

    51. dakikada Marcus Kus uzaktan sert vurdu top direğin üstünden dışarı çıktı.

    57. dakikada Delgado’nun uzun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Tello karşısına çıkan ilk rakibinden sıyrılarak sol ayağının dışıyla vurdu ama top çok az farkla auta gitti.

    66. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Nobre’nin kafa vuruşu direğe çarptı.

    79. dakikada Tello'nun ortasına Nobre kafayla vurdu fakat kaleye giren top ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

    80. dakikada İbrahim Toraman'ın sağdan yaptığı ortaya Tello kafayla vurdu kaleci Mehmet Ali son anda topa uzanıp dışarı atsa da hakem Halis Özkahya topun çizgiyi geçtiğini belirterek golü verdi ve Takımımız 1-0 öne geçti.

    84. dakikada kullanılan frikikte Adriano'nun kafa vuruşun Hakan kurtardı ancak gelen topa son dokunan isim Serhat oldu ve mücadeleye beraberlik geldi.

    85. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Gökhan Zan topa vurdu ve Takımımız tekrar öne geçti (2-1).
    Kod:
    ## Hayat Sloganı ##
    if (sad() == true) {
        sad().Stop();
        beAwesome();
    }

  2. #2

    www.foruminci.net

    MeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.02.2009
    Bulunduğu yer
    sözün bittiği yer..
    Mesajlar
    30.861
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    90
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    İlk golde verilmedi..





Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]