Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: 23 Mayıs'a Kadar Dikkat Etmemiz Gerekenler (Şebnem Ekşib)

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Wink 23 Mayıs'a Kadar Dikkat Etmemiz Gerekenler (Şebnem Ekşib)


    23 MAYISA KADAR DİKKAT ETMEMİZ GEREKENLER

    Merkür gerilemesi tam hız devam ederken iletişimden sorumlu evrenin bu hınzır gezegeni geçmişten gelen sorunları iletişim kopukluklarını önümüze koymaya belirgin şekilde başladı. Merkür gerileme sürecine araf derecesinden yani tam da arada kaldığı sıkıntılı bir noktadan başladı. Bu etki kontrol edemediğiniz elinizde olmayan sebeplerle gelen ani gelişmeleri önünüze düşürmeye karışıklıklar çıkarmaya başladı.

    Merkür retrosuna devam ederken Satürn ile görünümsüz ilerlemekte ayrıca Venüs ve Güneş'le de kavuşum etkisinde bulunmakta. Görünümsüz olması bir gezegenin başka bir gezegenden hiç bir görünüm veya açı almaması yani birbirlerinin bakış açılarının dışında olmaları anlamına gelir. Satürn karmanın yaşlı efendisi olarak disipline eden yönünü genç ve tecrübesiz Merkür'e bu aralıkta uygulamaktan aciz kalmış durumda. Bu etki deneyimlerden ders almamak eskiden gelen konuları tekrar yaşama ve ölçüsüz davrandıklarınızla ilgili yeniden tecrübeler kazanmak zorunda kalmak olarak aktarılabilir. Bu süreç 8 Haziran'a kadar devam ederken 23 Mayıs'a kadar olan döngü daha da önemli olacak. Zira Merkür gerilemesini 23 Mayıs'a kadar sürdürecek.

    23 Mayıs'a kadar olan dönemde ;


    Eski konular canınızı sıkabilir. Arkadaşlarınız görüştüğünüz kişiler ilişkilerinizle ilgili daha önceden kırılmış olduğunuz konular meseleler veya ders almadığınız mevzular bu dönemde yeniden gündeminize oturarak sizi yeni ama biraz zorlu tecrübelerle sınayabilirler.


    Bu süreçte sözlerinize dikkat edin. Herkese veya her söylenilene inanmayın. Spekülatif konuşmalar olduğundan farklı görünme veya etik olmayan davranışlar şaşırmanıza neden olabilir.
    Kontrat ve benzeri anlaşmalar adına imza ve sizi uzun süre bağlayıcı sözleşmelerden uzak durun. 23 Mayıs'a kadar neye imza attığınıza dikkat etmek yerinde olacak. Mümkünse bekletin.
    15 Mayıs'a kadar olan döngüde Güneş ateş enerjisini daha da belirgin kılıyor. Bu etki düşünmeden hareket etme ve attığınız adımları iyi ölçümlemeyi zorlaştırıyor. Merkür gerilediği ve Satürn'den gerekli desteği almadığı için yaşadıklarınızı içselleştirmek anlamak veya anlamlandırmak daha da zor olacaktır.

    Bu hafta 14 Mayıs'a dikkat etmek gerekmekte. 14 Mayıs'ta Güneş'le ilgili sıkıntılı bir etki var. Enerjinizi veya hedefinizi ne yöne aktaracağınızı bilmekte zorlanma yönünüzü bulmakta sıkıntı veya kendinizi kaybolmuş gibi hissetme belirgin olabilir. 14 Mayıs'a önemli bir iş veya kararınızı almamak doğru olacaktır.

    Bu süreçte hayatı zorlamayın kararlar
    almayın ve şartlara göre kendinizi ayarlamaya özen gösterin. Unutmayın ki koşullar sizin belirlemenizi kolay kılmıyor ve önceden gelen konular sorunlarla meşgul olmak zorunda kalıyorsunuz.

    Sizi yoran canınızı sıkan kişilerden uzak durun. Tüm bu kargaşanın en iyi tarafı geçmişten gelen ve fark etmediğiniz bir çok noktayı daha net ve açık biçimde görmek durumunda kalacaksınız. Bir çok durum veya kişiyle ilgili şüpheye yer bırakmayacak şekilde gölgeler aydınlanacak ve kopmanız gereken kişi ve durumlardan özgürleşeceksiniz. Bu etkinin aslında hayatınızı ne kadar hafiflettiğini ise daha çok haziran ve temmuz döngüsünde anlayacaksınız.


    İlişkilerle ilgili Merkür gerilemesinde ani kopuşlar ve beklenmedik durumlar normaldir. Ancak başlayan ilişkiler açısından var olan belirsiz etkiler aynı zamanda bitişler ve ani kopmalar adına da çok net değildir. Bu dönemde hayatınıza girenler de çıkanlar da sonradan farklılaşan koşullara açık olacak demektir. İşte tam da bu nedenle önümüzdeki dönemde ki gelişmeleri hayatınızın merkez noktasına almayın. Zira gökyüzüne göre koşullar değişebilir diyor. Sakin olmak yapmanız gereken muhasebeyi iyi anlamak ve görmeniz gerekenleri fark etmek en iyisidir.


    Burçlara göre bu döneme göz atacak olursak;


    Bu kargaşa içinde Koç burçları ve yükselen burçları Koç olanlar Kova Burçları ve yükselen burçları Kova olanlar Aslan Burçları ve yükselen burçları Aslan olanlar Akrep burçları yükselen burçları Akrep olanlar daha fazla etkilenme olasılığı içindeler.



    Koç burçları veya yükselen Koç'lar; Geçmişte başlayan veya daha önceden başlattıklarınız ve bir şekilde farkına varmadığınız olaylar durumlar yeniden gündeminizde olabilir. Sağlık kariyer ve hayata bakış açısından kendinizi karışık hissedebilirsiniz. Girişimler düşünmeden hareket etme ve fevri tepkiler vermek için unutmayın bu dönem uygun değil.


    Boğa burçları veya yükselen Boğa'lar düşmanlara rakiplere spekülatif haberlere gizli kalmış eski konuların yeniden gündeme gelmesine dikkat etmek yerinde olacak. İlişkilerle ilgili deneyimleriniz fazlalaşabilir.


    İkizler burcu veya yükselen İkizler ise Merkür yönetici gezegeniniz olduğu için daha çok izlemede kalın ve sözlerinize adımlarınıza dikkat edin. Başlatan taraf olmayın beklemek ve iyice anlamadan her hangi bir konuya müdahil olmamak gerekmekte.


    Yengeç Burçları veya Yükselen Yengeçler ilişkiler aşk hayatınız çocuklar kariyer konularında karar almak veya meselenin üzerine gitmek adına uygun bir süreç değil. Özellikle yükselen Yengeç'ler biraz daha hassas bir etkiden geçmekteler.


    Aslan burçları veya Yükselen Aslanlar hayata bakışınızı tekrar ele almak sizin dışınızdaki kişiler veya durumlar nedeniyle değişen koşullara uyum sağlamaya çalışmak yorgun hissetmenize neden olabiliyor. Fevri davranmaktan sakının ve akılcı ilerlemeye çalışın. Bu dönem defansta kalmak daha doğru olur.


    Başak burçları veya yükselen Başaklar; dönüşüm etkilerini şartları kontrol edememeyi yoğun şekilde yaşıyor olabilirsiniz. Maddi ve ruhsal alanlarda sakin olmak ve bekleyerek görmeye çalışmak en iyisi.


    Terazi burçları veya yükselen Teraziler konuşmalarınıza dikkat edin. Bu dönemde aktarmak istedikleriniz yanlış anlaşılırken her şey daha bulanık gibi gelebilir size. Acele kararlardan iddialı laflardan uzak olun. Konuları sakin bir şekilde ele almak ve olaylara bütünden bakmak gerekmekte.


    Akrep Burçları veya yükselen Akrep; Sağlığınız günlük işler çalışma ve mesleki alanlarınız bu süreçte sizi geren etkiler içinde olabilir. Huzursuz ve ne yöne gideceğinizi bilememe durumu sanki genel hayatınıza hakim olmuş gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemde kontrol etmeye çalışmak fayda etmeye bilir. Hayatı ve ilişkilerinizi zorlamadan gelişmelere göre hareket etmek gerekebilir.


    Yay Burçları veya yükselen Yay; Aşk ve ilişkilerle ilgili eski konular eski ilişkiler çözmediğiniz durumlarla yeniden yüzleşme veya ele alma söz konusu. Süregelen ilişkilerde ani gelişmeler söz konusu. Çocuklar aşk ve kişisel konular bu dönemde daha fazla gündeminizde olabilir.


    Oğlak Burçları veya yükselen Oğlak; Aile ev veya ebeveynlerinizle ilgili çözmeniz gereken konular bu dönemde daha fazla gündeminize gelebilir. Ev değişikliği kontratlar adına temkinli olunması gereken bir dönem geçiriyorsunuz. Ebeveynlerinizle ilgili konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir.


    Kova Burçları veya yükselen Kova; Yakın çevreniz kardeşler yakın arkadaşlar bu dönemde gündeminizde olabilir. Bu alanlardaki eski konuları ele alırken daha önce üzerinde durmadığınız veya dikkate almadıklarınızı ani biçimde yeniden ele almak gerekebilir. Bu dönemi eski konularla mecburi bir köprü kurma süreci olarak düşünün. İlerlemek için zorlansanız da düzene koymak ve toparlamak adına uygun bir süreç.


    Balık Burçları veya yükselen Balık; Maddi konularda merkür gerilemesi bitene kadar dikkatli olunması gereken bir dönemdesiniz. Riskli yatırımlar finansal konularda kontrat ve anlaşmaları 23 mayıstan itibaren ele almaya bakın. Duygusal konularda acele kararlar vermeyin. 15 Mayıs'tan itibaren ilişkilerde dikkatli olmakta fayda olacak. Sözlü ve yazılı iletişimde dikkatli olmakta fayda var.


    Şebnem Ekşib

    Astrolog ve Eğitmen
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2

    www.foruminci.net

    MeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.02.2009
    Bulunduğu yer
    sözün bittiği yer..
    Mesajlar
    30.861
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    90
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Acaba merküre bomba yollamak kaç mal olur





  3. #3

    www.foruminci.net

    Logic@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.02.2009
    Bulunduğu yer
    @frminci
    Mesajlar
    28.149
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    1

    Sosyal Aglarim

    Follow Logic@ On Twitter
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Alıntı MeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba merküre bomba yollamak kaç mal olur
    Benim marsıma dokunmayın da merküre nolursa olsun önemli değil





    Üstüne imza tanımam!!

    Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin.

    www.foruminci.net


Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]