EYLÜL’de ASTROLOJİK ETKİLER YÜZ GÜLDÜRECEK.


Hüzün ve yaprak dökümü ayı tanımı sanıyorum çok gerilerde kaldı. Artık Eylül soğukların başladığı sonbahar ayı değil. Hava sıcaklıklarının normale çekildiği tatil için en güzel ay. Ve 2014 Eylül’ünün bir başka güzelliği de astrolojik açından yılın en verimli aylarından biri olması.

2 Eylül’den itibaren Merkür Terazi burcuna yerleşerek evlilik ortaklık adalet yakınlarla iyi ilişki kurma gereksinimi gibi düşüncelere dalmamıza sebep oluyor.

Bolluk bereket gezegeni Jüpiter’in Aslan burcuna geçişiyle beklentimiz cömert hediyelerdi. Eylül ayında işte bu hediyelerin en sürprizlisi karşımıza çıkacak.

5 Eylül’den itibarense Başak Boğa Oğlaklar yani toprak grubu burçlar için havaya aşk tozları saçılıyor. Venüs’ün Başak burcundan geçişi dikkatle seçilen partnerin ilişkide öğretici ve işlevsel olmasını baz alabilir.

9 Eylül’de 16.derece Balık burcunda dolunay gerçekleşecek. 4-14 Eylül arasında varlığını hissedeceğimiz dolunay sert etkiler taşımıyor. Her ne kadar duygusallığın dozu artsa ve ajitasyon eğilimi yükselse de sorunların çözümüne katkıda bulunacak dolunay süreklilik sağlamlık kalıcılık getirecek. Önemli kişilerin desteğini alarak ilerleyebileceğiz. Hastalıklar ve özgürlüklerin kısıtlanmasını çağrıştıran sorunları bitirme gücü olan dolunayı iyi değerlendirmeli bunun için de doğum haritanızı öğrenmelisiniz.

13 Eylül’den itibaren Mars ölümün ve yer altı kaynaklarının evinden( Akrep burcu) çıkıp Yay burcuna yerleşecek. Buradaki işlevi gezmek görmek seyahat edecek cesareti ve olanakları yaratmak. Yolculuklarda kazaların sıklaşması Mars’ın gölge yanı.

23 Eylül Güneş’in Terazi burcuna yerleşerek hasata verime değil ortaklıklara ve yakınlıklara karşı duyarlı olmaya başlayacağımız dönem. Canlanmak için daha çok sosyal olmaya ilişki ve ortaklık kurmaya ihtiyaç duyacağız.

Ve maalesef 23 Eylül Plüton’un Oğlak burcunda durağanlaştığı gün. 10.derece Oğlak burcunda oluşan durağanlaşma kariyer-otorite ilişkisindeki en baskıcı günü yaşatacak. Dikkatli olunmalı.

24 Eylül de 1.derece Terazi burcunda yeniay doğuyor. Yeniaylar yenilik getirir. Evlenmek yeni danışmanlarla çalışmak veya ortaklık kurmak yeniayın getirileri olacak. Genel olarak sorunsuz ve gayet olumlu bir yeniay. Diğer bir deyişle evlenmek için 19-29 Eylül mükemmel bir dönem.

Bu mükemmel dönemin en hoş günü ise 25 Eylül! Jüpiter-Uranüs arasındaki olumlu açı bütün bir yılı etkileyecek kuvvette; yenilik sürpriz hediye değişim ve ilerleme olasılığı sunuyor. Uranüs’ün geri gidiyor oluşu geçmişten bu yana gelen beklentilerin gerçekleşmesini gündeme getirecek. Aslan ve Koçlar için ekstra güzel bir dönem.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçerek derin bir düşünce yapısını başkalarının kaynaklarından yararlanma fikrini öne çıkaracak.

29 Eylül’de Venüs kendi doğal alanına Terazi burcuna yerleşiyor. Aşkı sevgiyi ilişkide olmayı çağrıştıran bu yerleşimle estetik zevkler yükselirken başkalarına diplomatik davranışlarla yaklaşmak iyi ilişkiler kurmak kolay olabilir. Mutlu keyifli bir ay dilerim.



KOÇ: Sürpriz aşklar ve eski aşkla umulmadık kavuşumlar 25 Eylül’de gerçekleşebilir. Projeleriniz onaylanabilir. Çocuklarınızın iyi haberleri sevindirebilir. Ay ortasındaki dolunay kötü alışkanlıkları silmenizi kalıcı değerler oluşturmanızı yatırımlarınızı iyi değerlendirmenizi sağlayabilir. Evlilik veya ortaklık için ideal dönem ayın son haftası.

BOĞA: Aşk tozları havaya 5 Eylül’de saçılacak. Yalnızsanız tanışmalar sizi yeni bir ilişkiye götürebilir. Arkadaşlarınızla ilişkinizde yumuşak bir dönemeci geçip sarsılmaz bir bağ oluşturma evreniz ay ortasında mümkün. Uzak yollar yakına dönüşecek. İş yaşamınızdaki yenilikleri ay sonuna doğru yaratacaksınız.

İKİZLER: Gerçek aşk ay sonunda karşınıza çıkıyor. Etrafınıza içten bir ilgiyle bakabilmelisiniz. Karşılık bulacaksınız. Kariyer basamaklarından birini daha ay ortasında atlayacak yerinizi sağlamlaştıracaksınız. Gelirleriniz artarken iş yaşamınızda güvenilirliği yaratabilirsiniz.

YENGEÇ: Uzaklara taşınmak eğitiminizi tamamlamak ve yaşam felsefenizde kalıcı yenilikler yaratmak ay ortasında mümkün olacak. Dolunayın nimetlerinden yararlanmalısınız. Donanımlarınızı yükseltmeye çalışırken aşkı da yakınınızda bulacaksınız. Ay sonuna doğru yeni evinize taşınabilirsiniz veya eşya yenileyebilirsiniz.

ASLAN: 25 Eylül yılın en güzel günlerinden biri. Uzaklardan gelen bir haber hem adaleti hem de beklediğiniz yenilikleri sağlayacak. Ay ortasında miras nafaka veya ikramiye kazanabilirsiniz. Sürekliliği olan gelirler hayatınızı daha rahat geçirmenize yardım edecek. Ay sonuna doğru yakın çevrenizde önemli ve şık bir yenilik yaratacaksınız.

BAŞAK: 5 Eylül’den itibaren daha çekici zarif ve aşka eğilimli hissedeceksiniz. Başkaları duru güzelliğinizden büyülenebilir. Dolunay evlilik ve ortaklık alanınızda oluşacak. Evlilik kararı alabilir ortak iş yapma planı içine girebilirsiniz. Kararınız ne olursa olsun güvenilir ve kalıcı birini bulacaksınız. Ay sonunda finansal kazancınıza bir yenisi eklenecek.

TERAZİ: Ay’ın ilk yarısında yeni ve kalıcı bir işe sahip olabilirsiniz. Eylül başından itibaren daha zeki ve mantıklı davranışlarla öne çıkabilirsiniz. 23 Eylül’e dek içe dönük yaşasanız da ayın son haftasında daha enerjik ve canlı hissedeceksiniz. Başkalarını söylemlerinizle heyecanlandırabilirsiniz. 29 Eylülden itibaren aşk ve sevda ilişkilerinizde farklı bir evreye geçecek mutluluğu tekrar tadacaksınız.

AKREP: 27 Eylülden itibaren daha derin ve içsel bir düşünce biçimine geçecek düşüncelerinizle dağları bile devirebildiğinizi hatırlayacaksınız. Merkür burcunuzda yol alırken zekanız başkalarının kaynaklarını işletip paraya çevirmenizi sağlayabilir. Ayın ortasında sabrınızla aşk yaşamınızda verimli bir evreyi başlatacaksınız.

YAY: Eylül ortası yaklaşırken daha cesur atak ve hedefe odaklı davranacaksınız. Öfke kontrolünü sağlayabildiğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Ay ortasında dolunay size evle ilişkili sorunları noktalama ve taşınma şansı verecek. Finansal gücünüz katlanarak artacak. Yeni dostlar ay sonuna doğru yaşamınıza katılabilir.

OĞLAK: Başkaları üzerinde aşırı güç kullanıp kullanmadığınız 23 Eylül’de önem kazanıyor. Plüton burcunuzda durağanlaşacak ve tehditkar yıkıcı bir olayla karşı karşıya kalacaksınız. Dikkatli ve sağduyulu olun. Dolunay yakın çevrenizi değiştirmenizi sağlayabilir. Ay ortasında gücünüze güç katacak yenilikleri tamamlayacaksınız.

KOVA: Finansal alana dikkatinizi ay ortasında vermelisiniz. Dolunay ay ortasına doğru yöneticilerinizin kalıcı hediyeler vermesini sağlayacak. Gelirleriniz yaşama güven duymanızı sağlayacak. Seyahat ve eğitim olanakları ay sonuna doğru karşınıza çıkacak. Bu sizi evliliğe ve ortaklığa götürecek bir şans olabilir kaçırmayın!

BALIK: Burcunuzda gerçekleşen dolunay ay ortasına kadar güçlü kişilerden gelecek yardımları eğitim olanaklarını ve kent dışında sürekli çalışma kazanma şansını getiriyor. Değerlendirmelisiniz. Ay sonundaki yeniay yeni gelirler elde etmenize yardımcı olacak. Telif kazanabilir. Eşinizin parasından yararlanabilirsiniz.



SU KARAKUŞ