PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çimlerinizi şekillendirin..



YaGMuR_YüReKLiM
21.06.2015, 16:53
Doğanın halısı çim bahçelerin en şık aksesuarıdır. Hem insan sağlığının hem de güzel bir çevrenin vazgeçilmez parçası çim doğru tohum seçimi uygun toprak düzenli sulama ve bakımla rüya gibi bahçeler yaratır.

Çim bakımının en önemli unsurlarından biri de biçmedir. Çimler özellikle büyüme dönemi olan bahar aylarında daha sık aralıklarla olmak üzere düzenli olarak biçilmelidir. Çim kesimi havanın serin olduğu saatlerde ve çimler kuruyken yapılır.

Hem amatör hem de profesyonel bahçecilerin dostu
Gardena-Dost tarafından ithal edilen McCulloch çim biçme makinesi amatör ve profesyonel tüm bahçecilerin en büyük yardımcısı olacak. McCulloch güvenli ve kolay kullanım özelliğiyle biçme işlemi sırasında kullanıcıyı yormaz.

Dayanıklı ve güçlü motoruyla yorulmadan çalışan McCulloch çelik kesme gövdesiyle yıllara meydan okur. Büyük arka tekerlekleri sayesinde hemzemin olmayan alanlarda da kullanılan McCulloch ile biçilen çimler sağlıklı bir görünüme sahip olur.


Çimleri bakterilerden korur. Nemli dönemlerde biçilen çimler alanda bırakıldığı takdirde mantar vb. hastalıklara neden olur. McCulloch çim biçme makinesi kestiği çimleri 71 litrelik toplama haznesine alarak çimleri hastalıklardan korur. McCulloch çim biçme makinesini tüm Gardena-Dost bayilerinden ve yapı marketlerden temin edebilirsiniz.