DilinJokeri
29.11.2011, 20:30
http://kadinvekadin.net/resimler/diger/Kara_orman_kuplar_tarifi_iin_TIKLAYIN.jpg
Malzemeleri
1 paket light çikolatalı puding
2.5 su bardağı yağsız süt
1 paket light krem şanti
1.5 çay bardağı su
2 su bardağı dondurulmuş vişne
Üzeri için
Nane yaprakları
Toz Antep fıstığı
Hazırlanışı
2 su bardağı sütü sos tenceresinde ısıtın. Kalan sütü toz puding ile karıştırıp yavaş yavaş kaynayan süte ekleyin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
Krem şantiyi soğuk su ile koyulaşıncaya kadar mikserle çırpın.
Kupların diplerine bir miktar vişne yerleştirin. Üzerine krema ve puding ekleyin. Kalan vişneleri yerleştirip tekrar krema ve puding ilavesiyle kupları tamamlayın. Üzerini krem şanti, toz fıstık ve nane yaprakları ile süsleyip soğuk servis yapın.
Malzemeleri
1 paket light çikolatalı puding
2.5 su bardağı yağsız süt
1 paket light krem şanti
1.5 çay bardağı su
2 su bardağı dondurulmuş vişne
Üzeri için
Nane yaprakları
Toz Antep fıstığı
Hazırlanışı
2 su bardağı sütü sos tenceresinde ısıtın. Kalan sütü toz puding ile karıştırıp yavaş yavaş kaynayan süte ekleyin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
Krem şantiyi soğuk su ile koyulaşıncaya kadar mikserle çırpın.
Kupların diplerine bir miktar vişne yerleştirin. Üzerine krema ve puding ekleyin. Kalan vişneleri yerleştirip tekrar krema ve puding ilavesiyle kupları tamamlayın. Üzerini krem şanti, toz fıstık ve nane yaprakları ile süsleyip soğuk servis yapın.