PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi Gömleklerin Sırrı



DilinJokeri
13.08.2011, 15:42
Mavi gömleğin taşıdığı anlamın farkında mısınız? Mavinin bir çok tonu olduğunu biliyorsunuz. Giydiğiniz mavi gömleğin tonu sizin kişiliğiniz hakkında bilgi veriyor. Gömlek alırken mavinin tonunu birazdan vereceğimiz bilgileri kullanarak belirlemenizi tavsiye ediyoruz.

http://www.erkekmekani.com/wp-content/uploads/2011/08/mavi-gomleklerin-sirri-400x275.jpg

Koyu maviler iş adamlarını simgelerken, açık maviler moda düşkünlüğüne ve gençliğe işaret eder. Siz hangisisiniz?

Bankacı mavisi

Giyim söz konusu olduğunuzda muhafazakâr bir karakteriniz var. Bu popüler renk tonu ne saldırgan ne de risklidir. İşin iyi yanıysa siyahtan hakiye her türlü renkle uyum göstermesidir.

Pudra mavisi

Rahat ve enerjik bir tarzınız var. Bu kendini çok belli etmeyen tonla cildin solgun renginin üstesinden gelirken yanık teninizi de ortaya koyabilirsiniz. İdeal uyumu lacivert, gri ve çikolata rengiyle yakalayabilirsiniz.

Fransız mavisi

Her zaman popüler olandan yanasınız. Bu renk eskiden riskliyken şimdi normal kabulleniliyor. Herkese uygun gelen cazibesi eşleştirme yaparken sorun çıkarmadığı için her türlü renkle uydurabilirsiniz.

Çelik mavisi

Modern ve havalısınız. Gri tonları bu renge çağdaşlık kazandırır. Çelik mavisini nötr renklerin yanı sıra gri ve lacivert gibi karizmatik tonlarla bir arada kullanarak kusursuz bir görünüm elde edin.

İpucu:

Koyu renkler: Çok mu terliyorsunuz? O halde koyu tonlar seçerek kötü ter izlerini saklayın.

MeY
13.08.2011, 18:08
Yeşile bakan mavileri seviyorum:)bankacı maviside fena değil:)