PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayko'dan Davut'a Sert Yanıt



Deadfairy.
12.08.2009, 19:28
Hayko Cepkin, Davut Güloğlu'na tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Hayko Cepkin, bir televizyon kanalında kendisi için "Korku filminden çıkmış gibi. Maymuna benziyor." yorumunu yapan Davut Güloğlu karşısında sessiz kalmadı ve olayın hemen arkasından bir basın açıklaması yayınladı.

Cepkin, avukatı aracılığıyla yolladığı basın açıklamasında şahsına yönelik ağır hakaret, tehdit, şiddet içeren sözler sarfettiğini ve onu toplumda kabul görmeyen bir sınıfın içine sokmaya çalışarak adeta hedef haline getirdiğini belirttiği Davut Güloğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtiyor.

Davut Güloğlu, bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Hayko Cepkin’i nasıl buluyorsunuz?” sorusuna “Korku filminden çıkmış gibi maymuna benziyor, kedi mi köpek mi kesiyor belli değil, bu ve bunun gibileri şaklaban, öyle birileri gece bağıra bağıra gelse çeker vururum.” şeklinde yanıt vermişti.

Ötüken
13.08.2009, 10:04
Davut Güloğlu'na yakışmayan sözler. Adam doğuştan öyle olmuş. Ve müziğini seven var, sevmeyen var. Sanatçıyım diyebiliyorsan, önce ne konuştuğunu bileceksin.

Darkplus
13.08.2009, 10:26
Allahım ya konuşana bak Davut Güloğlu :D Ben bu adama güler geçerim. Adamın aklının kestiği bu işte rock sölüyosa kedi kesiyodur, satanistdir..

BNM
13.08.2009, 10:58
ama Allah için doğru da sölemiş)))) Hayko biraz garip değilmi sizce de?

Darkplus
13.08.2009, 11:25
21.yüzyılda buna garip diyosan artık))

Logic@
13.08.2009, 12:00
Davuttan başka nasıl bir tepki bekliyordunuz ki? Olaylara at gözlüğüyle bakan sıradan bir vatandaş sadece kendi aklının yettiğince konuşmuş işte..

JuNi@R
13.08.2009, 19:01
Allahım ya konuşana bak Davut Güloğlu :D Ben bu adama güler geçerim. Adamın aklının kestiği bu işte rock sölüyosa kedi kesiyodur, satanistdir..


aynen ya kalıbına bakıp da konusmuyor kı ne anlarsın rock'dan ve adamda muthıs ses yorum sarkı var..GOruntusu de cocukken gecırdıgı cocuk felcınden kaynaklanıyormus,ı ne hoş kı tuhaf gorundugunu bıle bıle ınsan ıcıne cıkıyor ve acayıp derecede de sevılıyor.tutuldugu ıcın mı bu ıgrenc hakarete maruz kalıyor??Davut Güloğlu'nun yaptığı sacmalıktran ıbaret.Ama haykoda acevabını guzel vermıs ona yakısan da budur;)

MeY
16.08.2009, 21:15
Her doğru her yerde söylenmez ..İnsanları dış görünüşüyle yargılamak kadarda kötü birşey yoktur..
Davut Güloğlu son klibindeki kıyafetlerine bakmalı ilk önce hele şarkısı..