PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İskenderpaşa Cemaati MHP'yi Destekleyecek



DilinJokeri
02.06.2011, 09:40
İskenderpaşa Cemaati "Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor" deyip MHP'yi destekledi.

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/iskenderpasa_cemaati_mhpyi_destekleyecek_2.jpg

Merhum Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi'nin oğlu Nurettin Coşan'ın liderliğindeki İskenderpaşa Cemaati MHP'yi destekleyeceğini bir deklarasyonla ilan etti. Daha önce DYP'yi destekleyen bir dönem AKP ile hareket eden cemaat bu defa MHP'ye destek çıkacağını açıkladı..

ASALAKLARI SİLKELE

"Başbakan, MHP'li kardeşlerin barajı aşamayacağını bekliyor" denilen açıklamada kamuoyuna "Maneviyat bahçemize dadanmış domuz sürülerini, sırtlanları, hain köpekleri, kurnaz tilkileri, leş kargalarını, kanımızı, canımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeğe yeltenen sülükleri, asalakları silkele" çağrısında bulunuldu.

BOZKURTLARA FIRSAT VER

İlk Genel seçimde AKP'ye verilen desteğin Başbakan tarafından değerlendirilemediğini söyleyen Coşan "Şimdi silkin, şimdi uyan, dengeleri boz. "Bozkurtlara" fırsat ver, yol ver, OY ver. Çeki düzen versin, destek olsun dostlara, fayda versin, tek yürek olsun iyiler." dendi. "MHP'li kardeşlerim, barajı aşın da, sizinle birlikte, daha önce söz verip de yerine getiremeyenler için bir telafi fırsatı doğsun." diyen Coşan, "Birleşsin güçler def etsin akbabaları, şanımız yürüsün cihanda. Sefillere uşak olmayalım" sözleri ile cemaat üyelerine çağrıda bulundu.

Kaynak : Ensonhaber

Logic@
02.06.2011, 10:00
Ne zaman kurtulacağız biz bu cemaatlerden şıhlardan şeyhlerden..

Ötüken
02.06.2011, 18:23
Bu ülkenin başına bugüne kadar ne geldiyse cemaatlerden geldi.
1000 yıldır en büyük karın ağrımız.