PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çakı: 2,5 Dakikada Tecrübe Kazandı



EyLüL
01.02.2011, 18:45
http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/e/erdemirsporoyakrenault041210B2.jpg

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemirspor da antrenör Ahmet Çakı, ''İyi mücadele ettiğimiz karşılaşmada rakibimiz, son iki buçuk dakikada tecrübesini ortaya koyarak maçı kazandı'' dedi.

Çakı, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 78-71 kaybettikleri Efes Pilsen karşılaşmasının ilk periyodunu iyi mücadele ederek önde tamamladıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ikinci periyotunda ise yedikleri sayılarla maçın kontrolünü rakiplerine kaptırdıklarını belirten Çakı, şöyle konuştu:

''İkinci periyotta yediğimiz 30 sayı sonucu ikinci yarıya da 9 sayı geriden girmenin dezavantajını yaşadık. Yine de 3 ve 4. periyotlarda oyuncularımız yakaladıkları performansla güzel oyun ortaya koydular. Ancak iyi mücadele ettiğimiz karşılaşmada rakibimiz, son iki buçuk dakikada tecrübesini ortaya koyarak maçı kazandı. Bu dakikalarda oyuncularımız ise sayı bulmakta zorlandı. Yenilmemize rağmen sporcularımızın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum.

All Star nedeniyle oluşan arayı daha iyi değerlendirerek, 19 Şubat'ta sahamızda oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.''