PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10-16 Ocak 2011 Haftasında Burcunuzu Neler Bekliyor



DilinJokeri
10.01.2011, 21:24
Koç

10 Ocak: Huzursuz etkiler var. Karamsarlık ve endişe artabilir. Kendinizi olaylar karşısında kurban gibi hissedebilir. Bazı olayları kontrol edemediğinizi fark edebilirsiniz. Beklenmedik olaylar şaşırtıcı olabilir. Akşam saatlerinde cesaretiniz ve kendinize güveniniz artıyor.

11 Ocak: Yeni girişimler konusunda olumlu etkiler var. Özellikle ön planda olmak istediğiniz konularda başarılı olabilirsiniz.

12 Ocak: Girişimci ve cesaretli tavırlarınız devam ediyor. Bugün sorumluluğunu üstlendiğiniz konular için daha fazla uğraşabilirsiniz.

13 Ocak: Sabah saatlerinden itibaren parasal konularda hareketli gelişmeler var. Güvenlik ihtiyacı artıyor.

14 Ocak: Parasal konular önemini korumaya devam ediyor. Düşüncelerinizin işinize odaklanacağı bir dönemdesiniz. İşle ilgili haberler alabilir, hedefleriniz için planlar yapabilirsiniz.

15 Ocak: Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla ilgili maddi sorunlar olabilir. Akşama doğru iletişimle ve yakın çevrenizle ilgili konular hareketleniyor. Olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzaklardan gelecek haberlere ve yolculukla ilgili konulara dikkat.

16 Ocak: Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanıyor. Arkadaşlarınızla hareketli saatler geçirebilir, çok çeşitli aktiviteler içine girebilirsiniz. Bilgi almak istediğiniz ve öğrenmek istediğiniz konularla ilgili girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. Olumlu etkiler var.

Boğa

10 Ocak: Olumlu etkiler var. Sosyal çevre, dostlar, gelecek beklentileri, organizasyonlar, konusunda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak: Geçmişe ait meselelerin çözümlenme zamanı. Kontrol dışı sürpriz gelişmeler olabilir. Huzursuz edici etkiler ortaya çıkabilir. Endişe ve karamsarlıkta abartı olabilir.

12 Ocak: Huzursuz etkiler devam ediyor. Karamsarlık ve endişe artabilir. Bazı olayları kontrol edemediğinizi fark edebilirsiniz.

13 Ocak: Yeni girişimler konusunda olumlu etkiler var. Özellikle ön planda olmak istediğiniz konularda başarılı olabilirsiniz.

14 Ocak: Girişimci ve cesaretli tavırlarınız devam ediyor. Uzaklardan gelecek haberler ve seyahatlerle ilgili konular düşüncelerinizi değiştirebilir. Olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak: Genel olarak olumlu etkiler devam ederken, gün içinde işinizle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Akşama doğru maddi konular ön plana çıkıyor.

16 Ocak: Parasal konularda sabırsız davranabilir, almak istediğiniz kararlar konusunda kararsız kalabilirsiniz. Çok çeşitli alternatifler yüzünden kararsız kalmanız doğal. Biraz huzursuz etkiler var.

İkizler

10 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. İş ve kariyerle ilgili amaçlar, geleceğe yönelik planlar ve girişimler sürprizle sonuçlanabilir.

11 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle sosyal hayat, dostlar, geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak: Olumlu etkiler var. Cemiyet hayatı, dostluklar arkadaşlıklar açısından şanslı olduğunuz bir dönem.

13 Ocak: Huzursuz edici gelişmeler var. Karamsarlık, yalnızlık, olayların kontrol dışında geliştiği hissi hâkim.

14 Ocak: Huzursuzluk var. Yalnızlık ve karamsarlık hissedebilirsiniz.

15 Ocak: Genel olarak huzursuzluk devam ederken, gün içinde uzak yerler ve seyahatlerle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Akşama doğru girişimci yönünüz öne çıkıyor.

16 Ocak: Olumlu etkiler var. Ön planda olmak ve kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz.

Yengeç

10 Ocak: Olumlu etkiler var. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, yolculuk gibi konularda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. Özelikle işinizi ve hedeflerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler zorlayıcı olabilir.

12 Ocak: Sert etkiler var. Özellikle işinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı gelişmeler devam ediyor. Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Güç mücadeleleri ve üzerinizde baskı hissedeceğiniz olaylar olabilir. Sakin kalmaya çalışın.

13 Ocak: İlişkilerle ilgili konular öne çıkıyor. Anlaşmalar ve sosyal hayatınız önem kazanabilir.

14 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle cemiyet hayatı, dostluklar arkadaşlıklar açısında şanslı olduğunuz bir dönem.

15 Ocak: Olumlu etkiler devam ederken, akşam saatlerinde huzursuz edici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

16 Ocak: Karamsarlık, yalnızlık, olayların kontrol dışında geliştiği hissi hakim.

Aslan

10 Ocak: Huzursuz edici gelişmeler var. Özellikle başkalarından beklediğiniz destekler, borç-alacak, kredi gibi konularda pek rahat değilsiniz. Sürpriz gelişmeler de yaşamanız mümkün.

11 Ocak: Olumlu etkiler var. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, yolculuk gibi konularda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak: Olumlu etkiler var. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili gelişmeler, seyahat planları için şanslı bir gün.

13 Ocak: Sert etkiler var. Özellikle işinizi ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gerginlik yaratan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

14 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. Hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

15 Ocak: Gündüz saatleri gergin etkiler devam ederken, akşam saatlerinde sosyal hayatınız hareketleniyor.

16 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle cemiyet hayatı, dostluklar arkadaşlıklar açısında şanslı olduğunuz bir dönem.

Başak

10 Ocak: Zorlayıcı olabilir. Özellikle ilişkilerinizle ilgili sürpriz fırsatlar olabilir ama beklenmeyen değişiklikler veya aniden meydana gelen olaylar zorlayıcı olabilir.

11 Ocak: Huzursuz edici etkiler var. Başkalarından beklediğiniz destekler, borç, alacak, kredi gibi konularda veya ortak paylaşımlarınızla ilgili gelişmeler zorlayabilir.

12 Ocak: Huzursuz edici gelişmeler olabilir. Özellikle ortaklaşa gelirler, borç- alacak gibi konularda dikkatli olmak gerekiyor.

13 Ocak: Olumlu etkiler var. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, yolculuk gibi konularda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konuları daha fazla düşüneceğiniz bir dönemdesiniz.

14 Ocak: Olumlu etkiler var. Yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili gelişmeler, seyahat planları için şanslı bir gün.

15 Ocak: Olumlu etkiler devam ederken, akşam saatlerinde işinizi ve hedeflerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler zorlayıcı olabilir.

16 Ocak: Zorlayıcı etkiler bugün de devam edecek. İşinizle ilgili konulara daha fazla yoğunlaşacaksınız.

Terazi

10 Ocak: Huzursuz etkiler var. Sağlık ve günlük işler konusunda huzursuz edici gelişmeler yaşanabilir. Parasal konulara dikkat.

11 Ocak: Yeni girişimler konusunda olumlu etkiler var. Özellikle ilişkilerinizle ilgili konularda cesaretiniz artabilir. Fakat gerginliklerden de uzak durmalısınız.

12 Ocak: İlişkilerle ilgili konular önemli olmaya devam ediyor. Bugün sorumluluğunu üstlendiğiniz konular için daha fazla uğraşabilirsiniz.

13 Ocak: Sabah saatlerinden itibaren huzursuz edici etkilere açıksınız. Başkalarından beklediğiniz destekler, borç, alacak, kredi gibi konularda veya ortak paylaşımlarınızla ilgili hareketli gelişmeler olabilir.

14 Ocak: Başkalarından beklediğiniz destekler önemini korumaya devam ediyor. Düşüncelerinizin, ev ve aile konularına odaklanacağı bir dönemdesiniz. Bu konuyla ilgili haberler alabilir, hedefleriniz için planlar yapabilirsiniz.

15 Ocak: Sabah saatlerinde sizi mutlu edeceğini düşündüğünüz şeyler için harcamalar artabilir üstelik bunun için gereken parayı bulmakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru iletişimle ve uzak ülkelerle ilgili konular hareketleniyor.

Olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzaklardan gelecek haberlere ve yolculukla ilgili konulara dikkat.

16 Ocak: Yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili gelişmeler, seyahat planları için şanslı bir gün.

Akrep

10 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle aşk hayatınız ve mutluluğunuzu ilgilendiren konularda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak: Huzursuz edici gelişmeler var. Günlük hayatınızı ve sağlığınızı ilgilendiren konular zorlayıcı olabilir.

12 Ocak: Huzursuz etkiler devam ediyor. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konularda ve günlük işlerinizle ilgili gelişmeler heyecan uyandırabilir.

13 Ocak: İlişkilerle ilgili konular hareketleniyor. Gerginliklerden uzak durmalısınız.

14 Ocak: İlişkiler konusu bugün de önemli olmaya devam edecek. Yakınlarınız ve yakın çevrenizle ilgili haberler düşüncelerinizi değiştirebilir. Olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak: Genel olarak gergin etkiler devam ederken, huzursuz edici gelişmeler de ortaya çıkabilir. Başkalarından beklediğiniz destekler, borç, alacak, kredi gibi konularda veya ortak paylaşımlarınızla ilgili konuların önem kazanacağı bir dönem.

16 Ocak: Başkalarından beklediğiniz destekler, borç, alacak, kredi gibi konularda veya ortak paylaşımlarınızla ilgili konular önemini korumaya devam ediyor.

Yay

10 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. Özel hayatınızı ve ailenizi ilgilendiren konulara dikkat.

11 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle aşk, çocuklar, yaratıcı yeteneklerinizle ilgili konularda mutluluk verici gelişmeler olabilir.

12 Ocak: Olumlu etkiler devam ediyor. Bugün olayları daha fazla ciddiye alabilirsiniz.

13 Ocak: Huzursuz edici gelişmeler var. Günlük işler ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorlayıcı olabilir.

14 Ocak: Huzursuzluk devam ediyor. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konular, iş yerinizi ve günlük işlerinizi ilgilendiren konuların önem kazanacağı bir dönemdesiniz.

15 Ocak: Genel olarak huzursuzluk devam ederken, Akşama doğru ilişkileriniz önemli olmaya başlıyor.

16 Ocak: Hem olumlu hem zorlayıcı etkiler var. Özellikle ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda zorlayıcı gelişmeler olabilir. Gerginliklerden uzak kalmalısınız.

Oğlak

10 Ocak: Olumlu etkiler var. Eğitim, yakın çevrenizdekiler, iletişim gibi konularda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. Özelikle evinizi, ailenizi, özel hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler zorlayıcı olabilir.

12 Ocak: Sert etkiler var. Aynı zamanda fırsatlara da açıksınız. Özellikle ev hayatınız ve aile bireyleriyle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve gerginliklerden uzak kalmalısınız.

13 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir.

14 Ocak: Olumlu etkiler devam ediyor. İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Özellikle maddi konularda cesaretle harekete geçebilirsiniz. Ama harcamalara dikkat edin.

15 Ocak: Olumlu etkiler aşk hayatınızı ve sizi eğlendiren alanları etkilerken, akşam saatlerinde huzursuz edici gelişmeler olabilir. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konular önem kazanabilir.

16 Ocak: Gelişmeler huzursuz etmeye devam ediyor. Özellikle sağlığınızı ilgilendiren konular, iş yerinizi ve günlük işlerinizi ilgilendiren konuların önem kazanacağı bir dönemdesiniz.

Kova

10 Ocak: Parasal konularda hareketli gelişmeler var. Harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

11 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle yakın çevreniz, haberleşmeler, eğitim, yolculuk gibi konularda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak: Olumlu etkiler altındasınız. İletişim ve haberleşmeler, yakın çevre ile olan ilişkiler ön planda.

13 Ocak: Zorlayıcı etkiler var. Ailenizi, özel hayatınızı ve evinizi ilgilendiren konularda zorlanabilirsiniz.

14 Ocak: Sert etkiler devam ediyor. Özellikle ev hayatınız ve aile bireyleriyle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve gerginliklerden uzak kalmalısınız.

15 Ocak: Gündüz saatleri gergin etkiler devam ederken, akşam saatlerinde aşk hayatınız, çocuklarınız veya mutluluğunuzu ilgilendiren konularda hareketli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

16 Ocak: Olumlu etkiler devam ediyor. Özellikle mutluluğunuzu ve yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Balık

10 Ocak: Olumlu etkiler var. Özellikle ön plana çıkartmak istediğiniz konularla ilgili başarılı olabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Ocak: Parasal konularla ilgili gelişmeler önemli olabilir. Harcamalara dikkat.

12 Ocak: Maddi konular önemli olmaya devam ediyor.

13 Ocak: Olumlu etkiler var. İletişim, haberleşmeler, yakın çevre ile olan ilişkiler ön planda.

14 Ocak: Olumlu etkiler var. Haberleşmeler, iletişim, yakın çevreniz, yakınlarınızla ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak: Olumlu etkiler devam ederken, akşam saatlerinde sert etkiler altındasınız. Özellikle ev hayatınız ve aile bireyleriyle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve gerginliklerden uzak kalmalısınız.

16 Ocak: Zorlayıcı etkiler bugün de devam edecek. Ev ve aile ile ilgili konulara daha fazla yoğunlaşacaksınız.

MeY
10.01.2011, 23:33
teşekkürler:)

Logic@
10.01.2011, 23:56
Fena bir hafta olmayacak sanırım:angel: