PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Aralık 2010 Cuma/Günlük Burç Yorumları



ray-man
10.12.2010, 09:56
10 Aralık 2010 Cuma/Günlük Burç Yorumları



http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/koc.jpg
Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)



Arkadaşlıklar ve sosyal hayat hareketli biçimde ilerliyor. Grup çalışmalarında yeni amaçlar belirleyebileceğiniz olanaklar olacak. Ortaklaşa konularda daha fazla paylaşım içinde bulunabilir, yararlı sonuçlar alabilirsiniz. Gerçekçi olmayan planlar ise ilerlemeyecektir. Hayatınıza girecek yeni dostluklar size çok farklı olanaklar getirmeye başlıyor.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/boga.jpg
Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)



Sizin için son derece verimli bir gün. Her tür fedakarlığa açık ancak kararlı davranacaksınız. İş hayatında süregelen uğraşlar yanında, yeni görevlerin gündeme gelmesi harekete geçirici olacak. Şimdiye kadar yaşadığınız yetersizlik hissi yerini kararlı ve istikrarlı zamanlara bırakıyor. Bilinçli ve yaratıcı yanlarınızla mesleki konularda ilerlemeler söz konusu.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/ikizler.jpg
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)


Yeni kişiler ve yeni konular sizi etkilemeye başlıyor. Dünden bu yana pek çok gelişmeyi takip ederek karar değişiklikleri yaşadınız. Başkalarından ilham alabileceğiniz yeni bağlantılar hayat görüşünüzü ve beklentilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle eğitimle alakalı konularda önemli başlangıçlarınızda duygusal olmamalısınız


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yengec.jpg
Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)


Pek çok konuda size fedakarlık yapmak düşecek. Aşırı sevgiye ve duygusal paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz bu gün eşin durumu bazı sorunlar getirebilir. Aynı zamanda parasal paylaşımlarda bazı riskler söz konusu. Finansal yatırımlarınızı etkileyen karmaşalar karşısında dikkatli olmalı, sigorta ödemelerinizi yeniden dikkatlice planlamalısınız.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/aslan.jpg
Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)


Beraberlikler ve ortaklaşa işler sizi yakından ilgilendirmekte. Öncelikle yakın ilişkilerde sizi duyarlı olmaya itecek gelişmeler söz konusu. Diğer taraftan tek başına hareket etmekte zorlanacağınız ortaklıklar yön değiştirebilir. Sonuçlanamayan sözleşmeler ise akıcı ilerlemeye başlıyor. Bazı karşıtlıklara rağmen, esnek olmayı başaracak durumdasınız.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/basak.jpg
Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)


Yoluna koymanız gereken pek çok yeni iş gündeme geliyor. Zamanınızı verimli kullanmanız ve verimli sonuçlara odaklanmanız söz konusu. Daha fazla hizmet isteyen işler ve detaylı konular karşısında yapıcı olmayı başarabilirsiniz. Değişik teknikler denemenizi gerektiren iş konularının üstesinden gelmeye bakmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerin duygusal durumlarına kayıtsız kalmamalısınız.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/terazi.jpg
Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)


Kendinize gevşeyebileceğiniz yeni, ilgi alanları bulabilirsiniz. Değişik hobiler de size aradığınız keyfi verecek ve dinlendirecektir. Duygusal hayatınızda son derece girişken ve yapıcı olduğunuz bu dönem şans sizden yana. İçinizden geldiği gibi duygularınızı ortaya koyabilir, aynı zamanda yaratıcı konuların getirdiği aktivitelerde başarılarınızla övünebilirsiniz.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/akrep.jpg
Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)


Aile ve yakınlarla ilgili meseleler sizi oldukça hızlı hareket etmeye zorluyor. Zira artan sorumluklar yanında yerleşime ilişkin sorunlar öne çıkacaktır. En önemlisi kendinizi organize etmeli, ev içindeki karmaşadan uzak durmalısınız. Elinizdeki maddi kaynaklar konusunda ise temkinli olmanız gerekecek. Biraz da özel hayatınızı ilgilendiren konulara yönelmelisiniz.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yay.jpg
Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)


Sizi olumlu yönde etkileyen şartlar var. Sosyal konuların öne çıkması yanında,yakın çevrenizde pozitif değişlikler söz konusu. Kardeşleri içine alan bu gelişmelerle yakından ilgilenmeniz gerekecek. Hareket ve eğitim olanaklarının artması ile cesaretiniz artarken, düşünce kalıplarınız değişebilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz olanaklarla destek bulabilirsiniz.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/oglak.jpg
Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)


Elinizdeki kaynakları korumanız gereken şartlar var. Bazı belirsizlikler ve yanılgılar sizi hataya sürükleyebilir. Son derece temkinli olmanız gereken bu dönem tutumlu olmalı uzun vadeli düşünmelisiniz. Gruplardan gelebilecek ek gelirler ve sıkı çalışma arzunuz sayesinde rahatlama söz konusu. Geçmişte ihmal ettiğiniz ödemeler tekrar gündeme gelebilir.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/kova.jpg
Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)


Burcunuzdaki Ay’ın desteği ile yeni girişimler yapmaktasınız. Artık ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz sayesinde ilerleyeceksiniz. Kendinizi belirgin ve çarpıcı biçimde ortaya koyabileceğiniz konular da olacak. Özellikle yeniliklere açık olduğunuz bugün yurt dışı bağlantılı planlarınızda destek görebilirsiniz. Yaratıcılığınız size çok şey katacak.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/balik.jpg
Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)


Bu günü daha çok bir bekleme süreci içinde geçirmenizde yarar var. Henüz olgunlaşmamış konular üzerinde ısrarcı olmamalı, kendinizi gereksiz yere zorlamamalısınız. Bazı fedakarlıkların gündeme gelmesi ile üzerinizde duygusal baskı hissedebilirsiniz. Yön bulmakta zorlanacağınız bugün, arkadaşlıklar ve sosyal yardım gerektiren konulara odaklanabilirsiniz.

Düşes*
10.12.2010, 11:02
http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/basak.jpg
Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)



Yoluna koymanız gereken pek çok yeni iş gündeme geliyor. Zamanınızı verimli kullanmanız ve verimli sonuçlara odaklanmanız söz konusu. Daha fazla hizmet isteyen işler ve detaylı konular karşısında yapıcı olmayı başarabilirsiniz. Değişik teknikler denemenizi gerektiren iş konularının üstesinden gelmeye bakmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerin duygusal durumlarına kayıtsız kalmamalısınız.

tşkrler :)