PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Ekim 2010 Cuma/Günlük Burç Yorumları



ray-man
08.10.2010, 11:11
8 Ekim 2010 Cuma/Günlük Burç Yorumları




http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/koc.jpg
Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)


İkili ilişkiler ve ortaklıklarda rahat bir ilerleme söz konusu. Artık birtakım anlaşmalarda daha net beklentiler içindesiniz. Çok sayıda ortak karar verebilir ve işbirliği geliştirebilirsiniz. Uzlaşı içinde olmanız bugün size yeni kazanımlar getirebilir. İlişkilerde almanız gereken sorumluluklar, şimdiye dek süren bakış açınızı değiştirmenizi sağlayacak.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/boga.jpg
Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)


İş ortamında etkinliğiniz artmakta. Yenilikler ve çalışma koşullarındaki değişiklikler sizi motive edecek. Zaman alan uğraşlar karşısında son derece hızlı ilerleyebilirsiniz. Günlük işlerinizi akıcı bir şeklide ilerletirken, yeteneklerinizi öne çıkarabilirsiniz. Ancak tembellikten kaçınmalısınız. Sağlığınızı zorlayan koşulları ise moral kazanarak aşıyorsunuz.



http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/ikizler.jpg
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Rahat ve iyileştirici koşullar tüm hızı ile sürmekte. Hayatın güzel yanları sizi canlı ve girişken kılıyor. Boş zamanlarınız yenilikler yaparak değişik hobilere ayırabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak ve duygularınızı özgür bırakmak size yeni heyecanlar yaşatabilir. Aşk hayatınızda yenilenmeler ve sorumluluklar dikkat çekiyor. Çocuklarla ilgili uğraşlar ihmal edilmemeli.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yengec.jpg
Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Hızlı kararlara ve etkin uğraşlara yönelmektesiniz. Eve ilişkin güvenlik konularınız artık sonuçlandırma çabanız boşa çıkmayacak. Evdeki ilişkiler açısından ise olumlu şartlar var. Ayrıca evde yenilenmeler ve güzellik katabileceğiniz uğraşlar size keyif verecek. Sizi huzursuz eden pek çok konuyu geride bırakarak özel hayatınıza öncelik vermekten yanasınız.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/aslan.jpg
Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün her şey sizi hareketli ve canlı kılmakta. Tazelenen yakın çevre ile ilişkiler hayatınıza uyum getiriyor. Zihinsel olarak canlı ve aktif günler geçirmektesiniz. Artık düşüncelerinizi somutlaştırmak ve eğitim hayatınız ait adımlarınız hızlandırmak durumundasınız. Kendinizi kontrol etmeden, değişik iletişim yolları kullanarak dikkat çekmeyi başarabilirsiniz.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/basak.jpg
Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Para kazanma kapasiteniz sizi harekete geçiriyor. Elinizdeki kaynakları kullanmak konusunda yeni adımlar atacaksınız. Bütçenizi yeniden tanzim etmek ve gelirlerinizi artırmak size yeniden güven verecek. Ayrıca anlaşmalardan gelecek yeni kaynaklar sürpriz olmayacak. İşe ait konularda daha iyimser olmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/terazi.jpg
Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Ay’ın burcunuzdaki desteği bugün sizi tam anlamı ile cesur kılmakta. Daha bilinçli ve kararlı olmayı başaracaksınız. Her konuda etkinliğinizi ortaya koyabilir, başlangıçlarınızı ele alabilirsiniz. Şimdiye kadar beklemede olan işlerinize netlik kazandırma çabanız var. Özellikle ikili ilişkilerinize çok daha rahat yön verebileceksiniz.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/akrep.jpg
Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Elinizde olmayan nedenler sizi yormaya ve endişeli kılmaya devam ediyor. Size sorun taşıyan konuları bir kenara bırakmalısınız. Aksi halde ortaklaşa konularda problemleriniz büyüyecektir. Biraz iç dünyanıza dönmeli ve kendinizi sorgulamalısınız. Gizleyici olmaktan kaçınmanız gereken konular da olabilir. Dürüstlükle pek çok probleminizi geride bırakacaksınız.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yay.jpg
Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

İçinde bulunduğunuz koşulları daha net değerlendirmektesiniz. Öncelikle ileriye dönük ümitlerinizi kararlı ve güvenle ele alabilirsiniz. Sosyal hayatınıza yansıyan canlılık ile yeni arkadaşlıklar edinmeniz söz konusu. Takım çalışmaları sizi yeniliklere iterken, başkalarından destek göreceksiniz. Ayrıca işten gelebilecek maddi desteklerle moral bulacaksınız.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/oglak.jpg
Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

İşle ilgili yenilenmeler bugün sizi son derece harekete geçiriyor. İş hayatında yaptıklarınızla dikkat çekmek toplum önündeki duruşunuzu değiştirmekte. Artan sorumluluklar ve yeni görevleri sizi dengede kalmaya itebilir. Kuşkusuz bu dönemde üstlerin desteği önünüzü açacaktır. Aynı zamanda işe bağlantılı ortak çalışmalar size yeni olanaklar getirebilir.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/kova.jpg
Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Her alanda duygularınızı ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Zira hayatınıza renk katan yeni konular ve kişiler söz konusu. Özellikle eğitim çalışmalarınıza artık daha farklı bir gözle bakıyorsunuz. Kişisel gelişiminizi etkileyen kişiler, getireceği konular üzerinde durabilirsiniz. Bunu yaparken, anlaşmalar yol gösterici olabilir. Farklı kültürler sizi umduğunuzdan çok etkileyecektir.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/balik.jpg
Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Eş ya da ortaklıklardan gelecek destekler netleşmekte. Ancak, her şeye rağmen olayları ciddiye almalı birikimlerinizi korumalısınız. Borç alacak konularınız ise sizi kısıtlamaya devam ediyor. Bu alandaki yükler sizi karamsar kılmamalı. Zira eşle olan duygusal yakınlığınız her şeyden öncelikli olacak. Manevi paylaşımlardan çok şey öğrenebilirsiniz.

MeY
08.10.2010, 11:46
Hızlı kararlara ve etkin uğraşlara yönelmektesiniz. Eve ilişkin güvenlik konularınız artık sonuçlandırma çabanız boşa çıkmayacak. Evdeki ilişkiler açısından ise olumlu şartlar var. Ayrıca evde yenilenmeler ve güzellik katabileceğiniz uğraşlar size keyif verecek. Sizi huzursuz eden pek çok konuyu geride bırakarak özel hayatınıza öncelik vermekten yanasınız.

lütfen geride kalsın huzursuz günler lütfen..