PASSİFLORA
06.10.2010, 13:01
http://img176.imageshack.us/img176/6061/67688228.jpg
Malzemeler
# 1 kilo rendelenmiş havuç
# 500 gram şeker (arzuya göre daha fazla)
# 3 tatlı kaşığı tarçın
# ½ cay bardağı irmik
Yapılışı
Bütün malzeme yaklaşık iki saat boyunca sürekli karıştırılarak pişirilir. Bir süre ılınmaya bırakılan harçtan cevizden küçük parcalar kopartılarak toplar yapılır. Toplar rende hindistan cevizinde yuvarlanır. Soğuduktan ve hatta bir gün bekledikten sonra daha leziz oldukları çok kez tecrübe edilmiştir
süperr :rolleyes:
Malzemeler
# 1 kilo rendelenmiş havuç
# 500 gram şeker (arzuya göre daha fazla)
# 3 tatlı kaşığı tarçın
# ½ cay bardağı irmik
Yapılışı
Bütün malzeme yaklaşık iki saat boyunca sürekli karıştırılarak pişirilir. Bir süre ılınmaya bırakılan harçtan cevizden küçük parcalar kopartılarak toplar yapılır. Toplar rende hindistan cevizinde yuvarlanır. Soğuduktan ve hatta bir gün bekledikten sonra daha leziz oldukları çok kez tecrübe edilmiştir
süperr :rolleyes: