PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Hızlı Lancia Delta Türkiye’de



★☆FEAR☆★
15.08.2010, 23:42
Lüks kompakt sınıfın en konforlu temsilcisi olarak ön plana çıkan ve Ocak-Temmuz döneminde 200 adetlik satışa ulaşan Lancia’nın Delta modelinin yeni sıralı otomatik şanzımanlı ve 200 HP’lik turbo motorlu versiyonu satışa sunuldu.

http://www.otomobilgazetesi.com/haber_resim/8323.jpg
“En Hızlı Lancia Delta” unvanına sahip Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 35 bin 950 Euro’luk anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor. 200 HP’lik turbo motoru ve sıral otomatik 6 ileri şanzımanıyla ön plana çıkan Lancia Delta’nın en performanslı versiyonu, 17 inçlik alaşım jantlardan çift iklimlendirmeli otomatik klimaya, ESP ve 6 havayastığından Hill Holder’a kadar genişleyen güçlü standart donanımı ile de farkını ortaya koyuyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, sene başından bu yana 200 adetten fazla satılan lüks kompakt sınıfın en sıra dışı modeli olarak dikkat çeken Lancia Delta modelinin “en hızlı” unvanına sahip versiyonunu, 2011 model yılı ile birlikte satışa sundu. Tamamen yeni geliştirilen sıralı Sportronic otomatik şanzıman ve yine bir başka yeniliği temsil eden 200 HP’lik turbo motorla donatılan Lancia Delta’nın son versiyonu, 35 bin 950 Euro’luk anahtar teslim satış fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Lancia Delta satışlarına daha fazla ivme kazandıracak olan yeni 6 ileri otomatik şanzımana sahip “en hızlı” Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, zengin standart donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor. “En hızlı” Lancia Delta modelinde; EBD destekli ABS, ESP, ASR, HBA (Panik fren destek sistemi) ve TTC (Tork transfer kontrolü) gibi sistemlerin yanı sıra 6 havayastığı, Blue&Me Paketi, arka park sensörü, LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, sportif direksiyon simidi ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 17 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

6 ileri vitesli sıralı Sportronic adı verilen ve direksiyon üzerinden kumanda edilebilen tamamen yeni şanzımanla kombine edilen 1.8 litrelik turbo motor, 200 HP güç ve 320 Nm tork üretiyor. 230 km/s’lik son hıza erişen Lancia Delta 1.8 Di Turbo-Jet Sportronic, 0-100 km/s hızlanmasını 7.4 saniyede tamamlayabiliyor. 100 km’de ortalama 7.8 litre ortalama yakıt tüketimi sunan motorda düşük hızlarda sürüş torkunu artırmak üzere egzoz basınç dalgalarının kullanımını ideal seviyeye çıkaran, yenilikçi “Puls Dönüştürücü” tip egzoz manifolduna bağlı yeni nesil bir turbo sistemi sunuluyor. Bununla birlikte 200 HP gücündeki 1.8 Di Turbo-Jet’in sürüş torku, kapasitesinin hemen hemen iki katı olan normal emmeli bir V6 motorun sürüş torkuyla kıyaslanabilir düzeydedir.

тɪʟรıɱ
16.08.2010, 01:52
Hemen yarın alım bı tane :D

★☆FEAR☆★
16.08.2010, 21:48
malesef elimizde kalmadı:D