PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 27 Nisan 2010 Salı / Günlük Burç Yorumları



ray-man
27.04.2010, 07:20
http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/koc.jpg
Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Ortaklaşa konular ve birebir ilişkiler gündemini koruyor. İsteklerinizi hemen olamayacağını öngörmeniz gerekmekte. Zira sizin dışınızda gelişebilecek konular karşısında işbirliği geliştirmek durumundasınız. Yapılması gereken anlaşmalar üzerinde dikkatle durmanız sizin yararınıza. İlişkilerin hayatınıza katacağı sorumlulukları unutmamalısınız.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/boga.jpg
Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Yorucu olabilecek iş koşulları karşısında hazırlıklı olmalısınız. Düzen gerektiren konular ve zaman alan uğraşlar bugün artarak devam edecek. Hizmet etmeniz gereken işler ise sizi zorlayacaktır. Bedensel yorgunlukların getireceği sağlık temalarını önemsemenizde yarar var. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkiler iş ortamında size yeni fikirler katacaktır.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/ikizler.jpg
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Hayatınıza giren değişiklikler size keyif vermekte. Daha dışadönük enerjiler taşıdığınız bugünü verimli geçirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde son derece girişken ve heveslisiniz. Ayrıca yeni hobiler sayesinde ilgi alanlarınızı genişletmeniz söz konusu. Çocuklarla ilgili yaşadığınız gelişmeler, onlarla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirme fırsatı getirecek.



http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yengec.jpg
Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Yakınlarla olan ilişkiler size sorumluluk taşırken, tamamlanması gereken işleriniz sürüyor. Aile içi ilişkilerin getirdiği zorunlu fedakarlıklar öne çıkabilir. Aynı zamanda elinizdeki maddi kaynaklar açısından dikkatli olmanız gereken bir gün. Kontrol edemediğiniz eve yönelik harcamalar olabilir. İhmal ettiğiniz güvenlik konularınızı artık bir çözüme ulaştırmalısınız.
http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/aslan.jpg
Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün canlı ve iyimser zamanlar geçireceksiniz. Düşüncelerinizde değişiklik yapmak ve eğitim çalışmalarınızda somut sonuçlara odaklanmak kolaylaşmakta. Çevrenizdeki hareketlilikten faydalanmak üzere yeni olanaklara açık durmalısınız. İş hayatında süregelen engellere rağmen istediğiniz şekilde ilerleme başarısı gösterebilirsiniz.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/basak.jpg
Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Maddi durumunuzu ve iş hayatınızı ilgilendiren konular sizi etkilemeye başlıyor. Çalışma kapasitenizi ilgilendiren yeni olanaklar sizi olumlu yönde harekete geçirebilir. Zira son dönemde bütçenizi toparlama gayreti içinde idiniz. Ancak yeni yatırımlara gitme konusunda daha çekinceli olmanızda fayda var. Keyiflere gidebilecek harcamalarınız sizi zorlayabilir.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/terazi.jpg
Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Sizi destekleyen Ay sayesinde hevesiniz ve çekiciliğiniz sürmekte. Üzerinde durduğunuz konularda daha fazla cesaret gösterebilir ve sonuç alabilirsiniz. Kişisel alanda sizi yaratıcı kılan pek çok yenilik yapmaktasınız. Ancak eşin ya da ortağın maddi konuları sizi daha dikkatli olmaya itecektir. İkili ilişkilerin her açıdan önem taşıdığı bu günlerde akılcı davranmalısınız.
http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/akrep.jpg
Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Harekete geçmek için acele etmemeniz gerekiyor. Üzerinizdeki baskıların arttığı bu şartları risk almadan geçirmenizde yarar var. Geçmişte yaşadığınız olayları artık bir kenara bırakmanızın vakti geldi. Duygusal huzursuzlularınızı yenmeli ve işlerinize odaklanmalısınız. Zira iş hayatında aldığınız sorumluluklar ve takım çalışmaları öncelik kazanıyor.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/yay.jpg
Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Yükselen bir tempo söz konusu. İçinde bulunduğunuz geniş gruplarda sosyal odaklı çalışmalara yönelmektesiniz. Bu dönem yardımlaşa sizin için her şeyden öncelikli olmaya başlıyor. Ortak çalışmalarda başkalarının fikirleri ile yenilikler yapma başarısı göstereceksiniz. Gün içinde arkadaşlarla olan ilişkilerinizden daha fazla keyif alacaksınız.


http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/oglak.jpg
Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
İş hayatına ait sorumluluklar sürmekte. Tamamlanması gereken işler açısından tempolu ve yorucu bir gün olacak. Mesleki amaçlarınız öncelik kazanıyor fakat, yaptıklarınızla göz doldurma çabası içinde olmalısınız. Üstlerle ilişkilerde daha yapıcı ve uzun vadeli bir bakış açısı ile hareket etmeniz sizin yararınıza. Somut işler çıkarmanız için disiplinli yanlarınıza güvenebilirsiniz.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/kova.jpg
Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Yeni düşüncelerle dolu bir gün geçireceksiniz. Zira değişik bir eğitim programı hayatınızı keyifli ve bilgilendirici bir hale getirebilir. Yurt dışı bağlantılı konularınızda ilişkilerinizi güçlendirmek ve toleranslı olmak durumundasınız. Entelektüel alanda önemli açılımlar yapmak, size yeni deneyimler yaşatacak. Hayat görüşünüz büyük ölçüde değişmeye başlıyor.

http://www.ekolay.net/astroloji/images/burc_ikon/balik.jpg
Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Ortaklaşa paylaşımların her alanda hayatınıza olan etkisi sürmekte. Öncelikle borç alacak konularınıza riskten uzak kalarak çözüm aramalısınız. Elinizdeki kaynakları daha dikkatli kullanmaya özen göstermelisiniz. Eşin ya da ortağın parasal durumunda yeni sorumluluklar dikkat çekebilir. Özellikle borç alacak, sigorta işlemlerinde daha uyanık olmanız lazım.

Logic@
27.04.2010, 23:28
Biraz geç oldu sanırım ama okudum:D