PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adam öldüren PC!



UZMAN
10.04.2009, 17:10
Patlayan ve yanan cep telefonlarından sonra şimdi de katil PC ortaya çıktı.

Bilgisayarların patladığı veya elektrik bağlantı sorunu nedeniyle yangına sebep olduğu kazalar ile daha önce de karşılaştık. Hatta benzer durumlar cep telefonlarında da meydana geldi. Ancak bu kez gerçekleşen durum kaza olmaktan daha çok, PC'nin planlanmış bir intihar saldırısına benziyor.

Olay zamanı iki ev arkadaşı evlerinde sakin bir gün geçiriyorlardı. Ev arkadaşlarından biri bilgisayarında çalışırken, diğeri banyoya girdi. Büyük bir patlama sesi duyarak banyodan fırlayan adam, Hintli bilgisayar mühendisi olan kurbanın cesedini kömürleşmiş şekilde bilgisayarın karşısında oturur pozisyonda buldu. Bu hiç beklenmedik manzara karşısında olay yerinde bayılan arkadaşını polis ambulansla hastaneye yetiştirdi.

Olay yerini inceleyen polis memurları böyle bir manzara ile daha önce hiç karşılaşmadıklarını ve kurbanın olay anında hayatını kaybettiğini söylediler. Olaya neden olan PC'de herhangi bir anormallik tespit edemeyen yetkililer olayın kaza olduğunu ancak neden ve nasıl gerçekleştiğini anlayamadıklarını henüz açıkladılar.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/1223/7741223.jpg

MeY
10.04.2009, 20:17
Korkutucu..

Logic@
10.04.2009, 23:30
Bir PC'nin normal şartlarda bu şekilde yanmasına ben ihtimal vermiyorum. Ya sabotaj vardır ya da haber olsun diye yapılmış bir haberdir.