PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vaziyet-ül madara



M.K.A
29.11.2009, 13:06
* Arapça futbol terimidir. 'Hüsran. Tarihi fark' demektir..

120 milyon euro'luk Fenerbahçe, 20 milyon euro'luk Kasımpaşa'ya Kadıköy'de teslim oldu! Seyircisiz yapılan maçta 'hayalet takım gibi' oynayan Fenerbahçe, ligde tutunmaya çalışan Kasımpaşa karşısında tel tel döküldü. Daum, Fenerbahçe'nin hezimetini kenardan film gibi izledi. Geçen hafta Trabzonspor'u yenerek Hugo Broos'u gönderen Yılmaz Vural, bu hafta içinde yaptığı açıklamada esprili bir şekilde "Fenerbahçe'yi de yener, Daum'u da gönderirim" demişti. Yılmaz Vural, Daum'a dün teknik adamlık dersi verdi! Fenerbahçe, Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada kazanıp puan farkını 5'e çıkarma fırsatını kullanamadı. Daum ve öğrencileri, 25 milyon Fenerbahçeli'ye bayramı adeta zehir ettiler.

Kasımpaşa, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda güle oynaya farklı galibiyete ulaşırken; Fenerbahçe 'bayram tatili' havasındaydı. Daum, sahada hayalet gibi dolaşan kaptan Alex'e 90 dakika tahammül etti. "Dün Fenerbahçe'de iyi oynayan var mıydı?" diye sorarsanız "Hayır! Sıfır mücadele ve sıfır futbol" cevabını alırsınız. Sahada 'paranın gücü' değil; 'yüreğin gücü' galip geldi. Fenerbahçe liderliğini sürdürdü ama taraftarını kahretti ve futbolu ile hiç güven vermedi. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 50. saniyede Gökhan Güleç, 47'de Cenk İşler ve 81'de Şahin attı. Fenerbahçe'nin sayısı ise 5'te Daniel Güiza'dan geldi. Volkan'ın yediği ilk golü; mahalle maçlarında bile, amatör maçlarda bile, halı sahalarda bile göremezsiniz.

***

Kadıköy düştü

Kasımpaşa, seyircisiz maçta Fener'i Gökhan, Cenk ve Şahin'le teslim aldı. Beşiktaş bugün galip gelirse puan farkı 1'e inecek.

İlk dakikada gol
Sezona süper bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin düşüşü Kasımpaşa karşısında da sürdü. Sarı-lacivertli ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maça konuk ekip golle başladı. Henüz 50. saniyede Volkan'ın topu elinden kaçırmasıyla Gökhan takımını öne geçirdi. 5. dakikada Fenerbahçe, Güiza ile karşılık verirken başka gol
olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

F.Bahçe kayboldu
Güçlü rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen Kasımpaşa, ikinci yarıya da golle başladı. Bu defa topu ağlara gönderen isim Cenk'ti. 81. dakikada Şahin skoru belirlerken konuk ekip 3 puana 3 golle ulaştı. Bu sezon evinde ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe, Kayseri ve Beşiktaş'ın ardından Kasımpaşa'ya da puan kaptırdı ve kasım ayını galibiyetsiz tamamladı.