PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lugano "Hedef Her Kulvarda Şampiyonluk"



Serenade
04.11.2009, 17:08
Lugano "Hedef Her Kulvarda Şampiyonluk"
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Futbol/Futbolcular/Lugano/lugano_iedman__3ma2f5pk_.jpg

Uruguaylı oyuncumuz Diego Lugano, Fenerbahçemizin Steaua Bükreş ile oynayacağı karşılaşmayı ve Takımın sezon başından bu yana yakaladığı yükselişi FBTV`ye değerlendirdi.

Lugano, Takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığını dile getirdi ve ekledi: "Süper Kupayı aldıktan sonra lige giriş yapmıştık. Arka arkaya güzel galibiyetler aldık. İyi bir seri yakaladık. Zaten şu anda liderliğimiz sürüyor. Onu sürdürebilmemiz lazım. Tabii en önemlisi, sezon sonunda tabelanın tepesinde olmamız lazım. Bütün çabamız bu yönde. Her maç büyük küçük ayrımı yapmaksızın aynı önemi veriyoruz. Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz."

Takımını iyi bir uyum yakaladığı ile ilgili bir soruya Lugano,"Tabii ki iyi bir uyum olduğunu söyleyebilirim. Özellikle defans oyuncuları arasında. Ama zaman zaman hatalar yapmıyor değiliz, tabii ki de hatalar yapıyoruz. En son baktığımızda Kayserispor karşısında yediğimiz bir gol var. İyi yaptığımız şeylerin dışında kötü yaptığımız şeyler de var. Yediğimiz gol kendi hatamızdan kaynaklanan bir gol, arkaya kaçırılan bir toptan gelen bir gol. Onları düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Evimizde yaptığımız maçlarda, özellikle taraftarın desteğiyle daha katı ve sert bir savunma yaptığımız ortada, görüyoruz zaten onu. Elimizden geldiği kadar doğruları yaparak, yanlışları da azaltarak yolumuzda devam edeceğiz" diye cevap verdi.

Steaua Bükreş maçı ile ilgili olarak ise Lugano, "Perşembe bizim için çok önemli bir maç, çok önem verdiğimiz, değer verdiğimiz bir karşılaşma var. Deplasmanda; evet onları mağlup ettik. Şimdi evimizde oynuyoruz. Buradaki galibiyetle zaten gruplardan çıkmak adına çok büyük bir adım atmış olacağız. O yüzden maç çok önemli hale geldi. Lig için hedefimiz her zaman belli: Şampiyonluk. Niye Avrupa`da da aynısı olmasın. Ben zaten kendi adıma bunu dile getirmiştim. Avrupa`da da şampiyonluk için, biz bu kulvara baş koyduk. Perşembe günü rakibimizi yenerek, gruplardan çıkmak için bu galibiyeti en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Lugano son olarak ise "3 kulvarda mücadele ediyoruz. Bu 3 kulvarda da; hep sonunda hedeflediğimiz şey şampiyonluk. Bunu yerine getirecek, başarabilecek de takıma sahip olduğumuzu biliyorum. Çıkan tüm oyuncular kaliteli ve iyi oyuncular. Bunu yürekten istemek lazım. El birliğiyle neden olmasın? Bizim bütün hedefimiz teker teker adımları atmak ve bütün kupaları almak" diye konuştu.

Ötüken
04.11.2009, 20:16
Lugano dediyse olur. :D